Po me kujtohet filmi, ka qene italo-francez. Titullohej "Trushkulmja".Postuar më parë nga Brari
Po me kujtohet filmi, ka qene italo-francez. Titullohej "Trushkulmja".Postuar më parë nga Brari
Where does a thought go when it's forgotten?
cka ne TV..
cte kete..
te Tv i Tiranes japin ca si ..kamera te fshehta kinse me humor me vipa shqiptar..
o zot cfar niveli i ulet cfar motivi per humor ..
cfar nuk sajojne idiotet e humorit..
e bejne Silvana Bracen.. pacavure ne rruge ..
e bejn zef deden te lemeriset para gangove..
e bejne ate te ngratin aktor te vlores te tmerrohet kinse ka cu femna ne itali e u zverdh ingrati e u kercenua kinse nga i vllaj i asaj qe ghoja kishte cuar artisti me skaf ne itali..
po keshtu gjitha humoret..
artistet vihen perball gangove dhe perjetojne minuta te tera nen tmerrin e gangove..
pastaj ahahaha qeshin organizatoret kurse i ngrati artist qe nuk i ka mbetur pik gjaku eshte ber per spital..
cjan keta gorilla qe kan pushtuar ekranet shqiptare..
turp.. dhe fantazi xerro..
pastaj i thrrasin artistet ne skene tek ajo bucja.. si peshkaqen qe e ka surratin.. ingrid gjoni a si e ka..
Korason..
ku ka me humorin tend..
Gezuar se na kenaq..me cdo shkrim tendin.. dita 1000 tu beft..
dita 1000 tu beft..
amin!!!
lexoj nje dite nje alamet shkrimi pergezues per nje spektakel "portokalli" epo thashe ta kerkoj njehere se dhe malli na merr per humor shqip... pashe ca episode..skandal. nje humor i shemtuar, banal, pa pike truri brenda, vetem by*** e si** e ca zera si majmune 'po he mi tiiii..' me ndonje shkendije te rralle aty ketu por e pergjithshmja- lemeri e zeze. por ca me argetonte me teper ishte menyra si qeshin ca floke yndyre aty ne rreshtat e pare qe rrinin rrinin perdridhnin ca zinxhire floriri...maloke m***...nga sjellja e kam fjalen, jo per nga vijne, se kjo sme hyn ne qese fare.
poplli yne do kohe te behet civil...ala mendon si ne kohe lufte.gjynah.
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Edhe ketu ne USA eshte nje show PUNK't me ASHTON KUTCHER dicka e ngjashme me ate qe po pershkruan ti,por ketu nese personi nuk firmos atehere atyre nuk u lejohet t'a paraqesin ne ekran.Shpresoj qe rregull i tille te jete dhe ne SHqiperi.Postuar më parë nga Brari
Sapo pashe " Lost in Translation " nga fillimi ne fund. Me pelqeu shume.![]()
Te dielen jepet ARARAT te IFC, 7:00pm-9:00pm. Luan dhe Charles Aznavour.
<>
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Ne keto momente????????
Publicità, che altro!
" Crisis " me Cary Grant
"City Hall " me Al Pacino , John Cusack, Bridget Fonda
Rome - fillon ne ora 9 pm , dhe 15 min me nje fjale . lol
e sheh ndonje , ka fillu sezoni i ri ? Nese jo , cprisni eshte serial qe ja vlen te shihet .
Ika pra ta shoh . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
"Spartacus" Me Kirk Douglas , Laurence Olivier , Tony Curtis, Jean Simmons
" 21 Hours at Munich " me Franco Nero
Krijoni Kontakt