Close
Faqja 22 prej 68 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 674
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Morra nga blockbuster me pa Capote-in. E pashe , por sot u kujtova qe ai qe luante Trumanin nuk ishte Philip Seymour Hoffman, por Toby Jones. Tu vra mendjen gjithe diten sot, se si ka mundesi te jete shkurtuar e dobesuar aq shume Sejmori....hajde hajdeeeee....Paskam marre film tjeter. ( Infamous -2006 me Sandra Bullock dhe Daniel Craig. Ky i fundit eshte tip interesant , me pelqen shume, por po habitem qe qenka 38 vjec....uaaaaaaaaa ! Sikur ka lind ne burg...aq i vujt duket. )

Se marr vesh pse 1 vit pas Capote-it paskan bere Infamous-in?! Kushedi ka kerkuar Craig... ( ajajaaaaa....sa shemtuar kur puthen burrat ne buze...)

Pashe sot nje video kasete te nje dasme ne Shqiperi ( me sakte ne Tirane ) te vitit 97. I swear !!! I swear !!! ....tamam versioni shqip i Borat -it. Edhe shesim mend ne shqiptaret. pupupuuuu faqja zeze !
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Sapo mbaroi " Barefoot in the Park " . E fillova andej nga gjysma, por ...si s'e kisha parë atë film më përpara unë ?!
    Kur ta japi herës tjetër do e regjistroj.
    I strongly recommend it, especially for couples !

Bypass show - Vizion plus
    U shkriva fare me kete prroin psiqik.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Per ata qe nuk e kane pare " One flew over the cuckoos nest " me Jack Nicholson shfaqet neser 14 korrik tek AMC 8:00 PM dhe 10:30 PM.

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Po shoh Madonen , koncert ne Londer. Shume sexy !

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    " no way out " me Kevin Costner dhe Gene Hackman . Megjithese e kam pare disa here, s'di pse me pelqen ky movie.

[
    edhe mua me pelqen shume ky filmi, i don't know why. S'jam ndonje fanse e Kevin Costner po aty eshte just adorable.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Morra nga blockbuster me pa Capote-in. E pashe , por sot u kujtova qe ai qe luante Trumanin nuk ishte Philip Seymour Hoffman, por Toby Jones. Tu vra mendjen gjithe diten sot, se si ka mundesi te jete shkurtuar e dobesuar aq shume Sejmori....hajde hajdeeeee....Paskam marre film tjeter. ( Infamous -2006 me Sandra Bullock dhe Daniel Craig. Ky i fundit eshte tip interesant , me pelqen shume, por po habitem qe qenka 38 vjec....uaaaaaaaaa ! Sikur ka lind ne burg...aq i vujt duket. )

Se marr vesh pse 1 vit pas Capote-it paskan bere Infamous-in?! Kushedi ka kerkuar Craig... ( ajajaaaaa....sa shemtuar kur puthen burrat ne buze...)
    Te dyja skriptet kane qene duke u shkruar njekohesisht, pa ditur asnjera pale se c'bente tjetra. Rastisi qe Capote mbaroi me shpejt dhe filluan xhirimet. Detyrimisht, keta te Infamous vendosen te prisnin ne menyre qe mos ta nxirrnin filmin ne te njejten kohe. Madje ne mos gaboj, Infamous u be vetem per tv, dhe nuk doli ne kinema.

Une jam hooked on Larry David (Curb your Enthusiasm), nuk shoh gje tjeter ne tv.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    tani po shikoj champions leaguen
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Po shoh Zdravko Colic " Beogradska Arena 2005 ".
    Ahhhhhhh...... !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    CSI-NY

CBS e jep

Sapo e arrestuan nje shqiptar me emer "Ariel Duka".

p.s shume fallco kur e arrestuan i gjeten nje punishte sikur bonte bomba

Faqja 22 prej 68 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •