Close
Faqja 17 prej 68 FillimFillim ... 715161718192767 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 674
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pse i lodh syt oj borziloke.. me vudi allenin.. adhahile..
    sikur je ne lekdush te tepelenes e kinemaja fshatit vetem ate film ka.. laj e thaj vudin..
    aman..
    dil nje xhiro bregut detit e gjej xhixhivalle me mire..

zbathur.. ohoho qef o qerrrata.. zere se po luan film vete..

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    " Return of the Seven " me Yul Brynner .

Brar, kur do vish kendej , qe te dalim te dy per xhixhivalle...
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Jonela_vl
    Anëtarësuar
    27-02-2007
    Vendndodhja
    atje ku sme gjen dot ti...
    Postime
    40
    do me ftosh dhe mua te mbledh xhixhivalle?

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Jonela_vl
    do me ftosh dhe mua te mbledh xhixhivalle?
    Per aq kohe sa te kesh ate avatar, mos merr leje per te ardhur me ne per xhixhivalle...Je e mireseardhur !

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Duke pare filma jam, por s'ma mban me tregu prej Brarit, se do thote leji filmat e dil bregut t'detit. A dilet n'bregdet 365 dite rresht ?

Ohhh.., c'mka gjet mu !

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Po shoh tani "Spelling Bee". Pa diskutim qe jane femije te zgjuar, por sa gjynah qe nuk i rregullojne nje cike, por i nxjerrin ashtu me syze, braces, floke pakrehur a te shkaterruar. Do thoni ju, qe nuk eshte konkurs bukurie, por as shemtie mos e bejne. Poor thing !

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Pashe NEVER ON SUNDAY. Shikoje kur te jepet prap. Luante Melina Mercouri. Humie rikujtonte pazarin e Pirese ku u zhvillua filmi, e me thoshte qe s'e kishin perkthyer mire filmin. Ai qe luante Amerikanin dukeshe si ndo nje Arab... apo Grek -- prisja ndo nje Amerikan-Amerikan, jo ndo nje zeshkan sy-zgurdulluar e me hunde te madhe qe i vareshe perposh.

Nje gje qe s'me pelqen me trend-et (i.e. Andi i Portokallise: "Endi se jam trendi" lol) e filmave mbi prostitutat -- i bejne pak si debile ose sikur dicka nuk shkon me to nga ana mendore, sikur jetojne ne nje bote imagjinare... per te "lare" fajet e saj e si per te thene qe ajo nuk e ka idene tamam se c'ben, ose se nuk di si te jetoje me mire... thjesht per ta bere ate nje karakter me te dashur per publikun. (Do thosha edhe, "Cne publiku?" )
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    OK.
    Tani po shoh " The Exorcism of Emily Rose " . S'e kam pare me pare sepse e kane shfaqur ne oret e vona.

Ia vlen ta shohesh , se deri tani, s'po me pelqen...Me duket sikur e kam pare e ripare shume here me pare.

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Se harrova...
    pashe jo te dielen qe kaloi ,por nje me perpara "Portokalline" ne TV.
    Gjeja me e shemtuar qe kane invented per ta shfaqur ne TV . Mire shqiptaret e Shqiperise qe s'kane c'bejne e duhet ta shohin, por nuk kuptoj shqiptaret e Amerikes qe paguajne parate per disha me pa kete show. Kulmi !
    Te me paguajne , nuk e shoh me .

Edhe dicka tjeter.
    Se c'me derguan nje zile telefoni me nje ze shkodrani a nordiku, s'di c'ishte, por qe bertiste : Pergjigju n'telefon ! Pergjigju n'telefon jam tu t'than! Hape m**** e telefoniiiiitttt ! Hape m**** mooooo !
    Kjo po, qe ishte e forte, se te vinte pa pandehur. Por si cdo gje , edhe kjo po u perserit shume here , behet bajate.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Une s'paguaj per Portokalline dhe Hakelber Fini jepet te Premten ne 7:00am te TCM.

Motra ime ne vend te ziles mban xhirimin e nje shoqes se saj qe kendon shume perky, "Pick up the phone, pick up the phone, pick up the phone ______ (emrin e motres), pick up the phone! I know you see _______ (emri i shoqes) on your caller ID, so pick up the P-H-O-N-Eeee." Zilja me origjinale qe kam degjuar, se e kendonte dhe shume bukur ajo tjetra.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 17 prej 68 FillimFillim ... 715161718192767 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •