Lejla n.q.s thote qe gjate 6 javeve te fundit te shtatzanis nuk eshte e rekomanduar...atehere i bie 34 javeshe ( 7 muaj e gjysem afersisht) se keta e kane me jave dhe shkon deri ne 40.
Lejla n.q.s thote qe gjate 6 javeve te fundit te shtatzanis nuk eshte e rekomanduar...atehere i bie 34 javeshe ( 7 muaj e gjysem afersisht) se keta e kane me jave dhe shkon deri ne 40.
Ti mė ke bėrė magji, se nuk ka mundėsi tė tė dua kaq shumė unė ty!!
Femra eshte qytetare Amerikane me banim ne Shqiperi, dmth nuk ka nevoje ta beje bebin per dokumenta, dhe as e marrin per terroriste. Po per insurance si i behet halli?
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Deri nen 7 muajsh mund te udhetosh, nqs nuk je high risk pregnancy.
Se perndryshe nuk mundesh, pasi ka raste qe mund te shkosh ne early labor
vetem nga udhetimi. Dhe eshte vertete e lodhshme.
Une kam udhetu kur kam kene e vogel fare, po nje zot e di si e kam perballu
rrugen.
Kurse nje shoqja ime ka ardhe ne Usa 7 muajshe e gjysem dhe nuk eshte duke
shume se eshte prego. E ka pyet nje stjuardese.....qe a je me barre..kjo
i ka thane jo, dhe me aq e ka hanger..lol.
Por mesa di une nqs e kuptojne se je between 5-7 months duhet medical
release qe je ne gjendje te mire per udhetim.
Dhe dicka tjeter.....mbas javes se 30 sdo e kisha marre shume guximin me
udhetu...pasi tu kene ne shpi te plasin ujnat...e jo me ne hava..lol.
Cfare insurance e ke fjalen..??
Ne New Jersey do te vije...??
Nqs i duket shume me pagu per insurance atehere mundet me apliku per Medicaid wich is not bad ne NJ. Pasi mundesh me marre HMO dhe shkon ne privat doctor. Eshte si te kesh insurance ske nevoje te
shkosh neper klinika qe ta merzisin jeten.
Nqs sdo te aplikoje per Medicaid mund te provosh ne
www.maternitycard.com pasi insurance normale nuk e merr kush se
eshte shtatzane dhe sduan te pagujne.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shkodrane82 : 21-02-2006 mė 16:34
si o kjo puna e doc. pse mi meihere i mer fam doc? une e di kur shkon fmija 18Postuar mė parė nga Kuqalashja
Jemi qe jemi te kjo teme, me thoni nje here a di kush a eshte i demshem
Red Bulli per gra shtatzena, dhe a rekomandohet larja ne det, pishina etj etj.
Varet nga rasti ne rast, mos jepni gjykime kot se keni te beni me jeten e dy njerezve: Nese doktori jep lejen mund te udhetoje, ndryshe une s'do e merrja riskun.
Ignore List: Den Bossi
Per t'u lare lahu sa te duash, jo vetem qe rekomandohet por te ben jashte mase shume mire, sa per red bullin, mjaft qe pija te mos kete alkol dhe je ne rregull.Postuar mė parė nga shkodrane82
Pyetjes se hapeses se temes i pergjigjem: Bej llogarine sa jave do te jesh ne kthim dhe pastaj llogarit shkuarjen. Dhe llogarite qe ne kthim te jesh jo me teper se 7 muaj e gjysme. Me teper nuk rekomandohet. Gjithmone ama, duhet te konsultohesh me mjekun.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 21-02-2006 mė 18:06
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Eshte i demshem,madje goxha.Red Bull permban kryesisht taurine si dhe cafeine,cafeina eshte e demeshme(dhe mund te merret gjate shtatzanise deri ne max.300 mg) sic mund te dini dhe ju vete + taurina(nje lloj amino acidi i cili ne doza te vogla kujdeset per fluide cerebrale si dhe ne doza te larta per frekuencen kardiake) ne doza te larta eshte poashtu e demeshme.Taurine ne doza te vogla permban dhe qumeshti i nenes,por ama jo te sasise qe permban Red Bull.Postuar mė parė nga shkodrane82
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 21-02-2006 mė 18:19
Kam vetem nje limit: qiellin!
Dmth vecse dem te ben po e konsumove...??
Se nqs se perdor kafen hic, po mendoja se deri diku balancohet.
Keshtu pra stop dhe Red Bullit per grate me barre..![]()
Per redbullin nuk e di, por larja/noti ne det, pishine, eshte nje nga sportet me te mira per femrat shtatzane. Eshte e rekomanduar se e mban ate fit dhe nuk e demton aspak femijen.Postuar mė parė nga shkodrane82
Ti mė ke bėrė magji, se nuk ka mundėsi tė tė dua kaq shumė unė ty!!
Krijoni Kontakt