Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Tema: PHP apo JSP?

Computers Can Do That Maska e Deja
    Anėtarėsuar
    26-01-2006
    Vendndodhja
    Akoma s`kam gjetur nje vend qe ta quaj shtepi!
    Postime
    19

PHP apo JSP?

Me duhet te bej nje web application ecommerce duke perdorur JSP.... Por doja te dija nese eshte me mire te perdoret JSP apo PHP, ku qendron ndryshimi mes tyre etj etj.... Me duhet nje pergjigje e shpejte..... sepse ndryshe edhe mund te isha futur te lexoja dicka me teper vete.... A keni mundesi te me ndihmoni?!!!!
    Me respekt DEJA
    Always searching.... Never finding.....

Swiss_PG
    Anėtarėsuar
    23-09-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    3

Jsp

Po te kesh njohurite e duhura te Jsp me mire perdor kete sepse ke me shume mundesi per ta bere sa me dinamike faqen + ke mundesi per Authentication + ka shume info ne internet + ke mundesi per te perdorur librari te Java.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nese te duhet te besh nje web application ne JSP atehere beje ne Jsp sepse PHP me jsp ndryshojne shume.
    Ne rradhe te pare JSP bazohet teresisht ne Servlet dhe eshte si te programosh java ne nje fare menyre.
    Puna eshte se ke njeh me mire PHP apo java.
    Nese njeh java mire athere zgjidh JSP meqe eshte dhene edhe ne kerkese.

Tani une qe i njoh te dyja do zgjidhja Servlet sepse nese ke ndermend te besh nje web aplication teknologjia servlet eshte e perkryer, fundja JSP eshte nje servlet i krijuar, kompiluar dhe ekzekutuar dinamikisht.

edhe PHP eshte mjaft e mire dhe e lehte prandaj do te thoja te zgjidhje ate qe njeh me mire ne menyre qe ti lesh me shume kohe problemeve te projektit.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Une do te keshilloja ashtu si parashkruesit qe te shikosh ate qe di vete me shume. Nese nuk di asnjeren mire dhe do te duhet te mesosh une per vete te keshilloj ti mesosh te dyja sepse nuk zvendesojne njera tjetren por secila sjell dicka te re.
    Edhe nje gje, "Pyet shtate a tete dhe bej si di vete".
    Kalofsh mire,
    Ed

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •