Faleminderit per mendimin,
Dua te them, se nuk kam takuar ndonje djale qe te me pelqeje aq shume. Une e di qe shpirti binjak nuk e ka ta shkruar ne balle, sikurse tha dhe AAO. Kur rri shume me nje djale qe nuk e vleresoj, pastaj dhe merzitem e bezdisem. Njera nga gjerat qe me nervozon eshte kur njerezit nuk jane koherente dhe te llogjikshem ne ate qe thone, e sidomos me cunat. Pastaj them me vete, BO BO sa i trashe, dhe aq e kam une, po mendova se je i trashe, ta hoqa vizen. LOL
I jam futur "Karrieres" sepse tani per tani une nuk jam gati per pergjegjesite e familjes, dhe s'kam pse vras kohen kot, se nuk jam parazit. Kjo ne asnje menyre nuk do te thote qe une dua te rri beqo gjithe jeten, apo s'dua te krijoj familje ne te ardhmen. Ne te njejten kohe kjo zgjedhje nuk reflekton nevoja financiare, por thjesht reflekton qellimet qe une i kam vene vetes per kete moment.
Dua te shtoj, qe kurre nuk dua te jem grua shtepie, dhe sigurisht qe te mos qenit grua shtepie nuk me ndalon per te qene gura dhe nene e mire. Te lash, te pastrosh e te gatuash nuk eshte gjithcka. Te qenit grua shtepie do te ishte nje denim i pamase per mua. Une nuk i gjykoj ato vajza qe duan te jene gra shtepie, por mua me pelqen te eci me rrotat makine, e te mos mbetem prapa. Per mendimin tim rrotave te qerres u ka ikur koha.
Kur shikoj shoqet e mia qe i kane hyre atij avazi me ze frika se mos si padashur nuk jam duke u perballur me realitetin. Dhe prandaj pyeta nese ndonje nga ju ka kaluar ndonje gje te ngjashme, dhe si e ka zgjidhur.
Gogla e Kuqe
Krijoni Kontakt