Po bisedonim ne klase rreth nje teme interesante.
A ekziston liria absolute nese po pse ? nese jo pse ?
Po bisedonim ne klase rreth nje teme interesante.
A ekziston liria absolute nese po pse ? nese jo pse ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 20-02-2006 mė 14:01
Jeta ime, mban emrin e saj..
Liria ne lidhje me ke ?
Shoqerin/Prinderit/Te dashurin/dashuren/Me ke ?
Feel the pump √
Po! Egziston.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
As nje gje nuk egziston ne absolut.
pervec relativitetit eee?Postuar mė parė nga i_pakapshem
clay ne psychology po e diskutoje?
nejse dhe ne po e diskutonim para ca ditesh ne klas.
varet, ca besojn se ekziston dhe ca jo.
une besoj se po, por cdo gje qe ben ka dhe pasojat e saja. Nuk jemi 100% free sepse eshte e vertet qe mundemi te bejm cfar te duam, por duhet te face-im dhe pasojat me vone.
relativiteti eshte koncept ne vetvetePostuar mė parė nga Found
Nuk ekziston dhe nuk duhet te ekzistoj sepse ligji thyet shoqeria (society) rrezoet dhe cdo gje shkaterroet...fuqia e njerezimit po te ket liri absolute ben dem te madh dhe kjo gje eshte pare ne aspektin politik...ku 1 njeri ka kthyer cdo gje permbys...gjithashtu e njejta gje do jet dhe per 1 person normal qe do edhi dicka permbys veten ose ndonje gje!
Ne nje shoqeri me rregulla,eshte e veshtire te kesh liri absolute.
Cdo veprim qe mund te besh,me mendimin se ke liri absolute do te kete nje pasoje nga mbrapa.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Perderi sa ka ligje pavarsisht nga fakti nese ne i duam apo nuk i duam ato ligje atehere nuk ka liri absolute edhe per me teper nqs do te kishte atehere vendi do pllakosej nga nje anarki totale keshtu qe asnjehere nuk ka egzistuar e nuk do te ezistoje liria absolute........
Liria qe kemi ne sot eshte liria qe ofrohet per te miren e shoqerise sepse dikujt mund ti cenohet liria e tij ( te burgosurit ) per te miren e pergjithshme te shoqerise qe nuk mund te demtohen nga individi nqs do ishte i lire ........
Pra liria qe ne kemi eshte e kushtezuar nga ligjet .....
besoj se isha sadopak i qarte![]()
Krijoni Kontakt