Situata eshte e tille: Ti e pelqen shume ate, ndoshta, vdes per te, por ka nje problem: ajo/ai ka te dashurin/ën dhe ty te urren!
Nje tragjedi valle apo thjesht nje ironi e jetes?
Situata eshte e tille: Ti e pelqen shume ate, ndoshta, vdes per te, por ka nje problem: ajo/ai ka te dashurin/ën dhe ty te urren!
Nje tragjedi valle apo thjesht nje ironi e jetes?
Punën e sotme mos e lër për nesër...shtyje sa të mundesh...
Ne fakt une mendova qe do thoje qe dy vete jane cift dhe njeri e do me shume tjetrin ! Ajo ka te dashurin e vet dhe te urren ? Tragjedi eshte ! Per mendjen e shkrete tenden qe ka marre arratine neper galaktikat e pafundme te fantazise perverte pa u furnizuar me karburant lol.(guess what hapend thenPostuar më parë nga Adriano-10
)
...
Postuar më parë nga Adriano-10
se di si mund te dashurosh dike qe te urren![]()
keni degjuar per "pelqim reciproke"?![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Gjithmone do gjendet nji qe do te dashuroj , vetem se ti e kerkon ne ven te gabum.. shiko me thelle dhe do e gjesh , mos u corodit shume nga njerezit mashtrues , besoji vetem vetes
good luck
Mbase ske dashur te thuash te urren pasi keshtu vertet ska kuptim, mbase ajo nuk te do, do ishte me sakte? Nejse jam gjendur ne nje situate te tille dhe eshte vertete ironi e fatit i cili here te hedh uje te ngrohte por ka raste kur provon vetem uje te ftohte akullPostuar më parë nga Adriano-10
Hajt mer daje se njerzit e forte dhe me vullnet te hekurt mbijetojne packa apologjise se dashurise.
Dito.
Zakonisht ne keto gjera, truri nuk funksionon mire...Postuar më parë nga Klaraaa
Dhe mund ta dashurosh dike qe te urren... Dhe kjo eshte ironia e vertete (mbase e fatit, ose e njeriut...)![]()
Postuar më parë nga Adriano-10
ske ci ben, ndonjehere dashuria eshte qorre edhe futet ne rruge te gabuar megjithate sdo kaloj shume edhe do dalesh prej andej. mund te kesh veshtiresi per te lene pas kraheve nje dashuri qe ka qene dypaleshe midis femres mashkullit, dhe per nje arsye ose tjeter jane ndare, por nqs dashuria dy paleshe nuk ka egzistuar kurre, eshte thjesht "fiksim" qe do kalohet.
te shkuara![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Cudi nuk eshte, sepse ekzistojne plot raste te tilla kur ti dashuron por personi qe ti dashuron sdo tja dije fare per ty... Nejse ti me tenden mundohesh ta besh per vete por eshte e kote . Me hiqe menjen e shnet dashurise .
BYE
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
mos sot neser do e gjesh ate person qe te jep te njejten dashuri,vetem se duhet te dish ta kekosh,dhe venin ku ta kerkosh
Te shkume...:P looolPostuar më parë nga Adriano-10
He mos e vrit mendjen se do dali ne nje kismet per ty po he...:P i ka jeta kto (ironite e jetes)
![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Krijoni Kontakt