dito sa kok e veshtir je mer byrazeroplumbin kokes kriminelit
PS: ai se do me plum po me spat![]()
Une kisha deshiru te ju them se ky njeri qe ju po thuani nuk eshte e verte qe ka bere kete veper makaber qe as me fe as me kanun nje Shqipetar nuk e bene mirpo e gjith kjo veper eshte ber nga persona qe nuk ja dojn te miren Kosoves se Burim Ramadani se bashku me vellaun e ti dhe gjith familjen e tyre jan njerzit qe kan kontribu per lirin qe sot ti zotri i cili nuk ke njohuri per kete raste po e gezon kete liri. Dhe tu kisha lut mos te shkruash komente rreth asaj teme qe nuk je i njoftuar dhe nuk e din qe keta njerz nuk e kan kryer kete veper jo qe po e them une po e kan then edhe 52 deshtmitar ne gjygje qe eshte nje gjygje politik dhe pas tij fshihen njerzit qe nuk kan deshir ta qojn drejtesin ne ven dhe te i lirojn keta trima te pafajshem.
Zoteri te nderuar qe shkruani komenet pa pasur njohur rreth menyres se si ky njeri dhe vellai i ti jan ne burg ju kisha lutur qe te keni kujdes dhe te mos shkruani mesazhe te tilla duke mos qen te informuar se qka ka ndodhur dhe si eshte zhvilluar procedura qe keta persona te futen ne burg te pa fajshem. Ju ndoshta nuk e di dhe po shifet nga vet komente qe keni bere se nuk jeni te inforumar se keta person dhe komplet grupa qe jan te akuzuar per kete vrajse jan te denuar pa asnne fakt dhe deshmi te vetme. Jan 52 deshmitar qe kan dal para trupi gjykus dhe kan treguar pafajsin e tyre dhe ka te atill qe kan then para trupit gjykues se NESE JAN KETA VRASESIT JEMI EDHE UNE SE KAM QEN ME TA NE MOMENTIN KUR KA NDODH VRASJA. E ti zotri qe thu forcat ukrainase jan ardh per siguri nuk eshte e vertet po kan ardh per te marr rroga te mira dhe per te jetuar te qet duke mos jau prishur askush rahatin qe kan gjet ne konaqet tona. Me thuja me cilen konvent nderkombetar qenka e shkruar qe te maltretohen dhe te mbahetn te lidhur per shtrati nje i semer edhe po te jet kriminel e qe ne rasitn e Burim Ramadani kjo eshte plotesisht e pa verte dhe eshte nje denim politik qe e kan ber unmiku se bashku me disa shqipfoles siq jeni edhe ju zoteri qe mundoheni me etiketime te genjeni popullin por kurr mos harroni se DREJTESIA VONON PO KURR NUK HARRON
e kjo drejtesi per njerzit sikur ju nuk egziston se nuk keni deshir qe njerzit te cilet kontribuan per lirin e Kosoves te jen te lire. Duhet te ju vi turp per keto fjal te cilat i keni shkruaj ju jeni njerez te paditur dhe merreni vetem me thash e theme dhe nuk e di a ja vlen te merrem me kesi lloj njerizish te cilet e shesin te veti per te hyr ne hater (QEFE) te dikujt tjeter ju them edhe njeher Turp per ju qe keni shkrujatu dhe per Drejtesin e Kososves qe mbahen keta njerez gati 8 vite ne burg te pafajshem.
Krijoni Kontakt