Ku merr vesh Ahmet Shqarri nga futbolli, vlla?!
Totti eshte lojtar i madh as qe diskutohet. Une po thoja qe ne ate liste te gjithe ishin pa lidhje dhe te pakrahasueshem me Totti-n, perveē atyre qe permenda. Ne fakt duhet te sqarohesha mire; jo vetem qe nuk jane me te medhenj (siē e kam thene), por as nuk krahasohen (siē kam dashte te them). U shpreha gabim.
Ronaldinjo eshte thjeshte i madh. Vertet eshte brazilian qe ben ēudira, dhe si ky ka shume, por them se Ronaldinjo ka gjithēka qe duhet te kete nje lojtar qe ta shohesh ndeshjen vetem pse lun ai. Te besohet qe nuk e shoh Barcelonen kur nuk lun ai?...Ne fakt, as kur lun nuk para e shoh

, po kur lun ai ama ka lezet. Po pe ndeshje ku Ronaldinjo lun te pakten me nji 70% thu qe kam pa futboll.
Henry s'ka pas suksese ne Itali. Sukses nuk ka pase as Viera tek Milani po tani te Juve po ben goxha pune, e po te ishte kthy ma heret mund te ishte edhe ma mire. Nejse. Po te ishte ne Itali mbase nuk do ishte askush, sepse ne Angli ka mundesi me lujt lojen e vet. Ama eshte i veēante. Ka nje gjujtje fantastike. Kontrollin e topit klas. Levizje krejt te rrufeshme. Para porte s'te fal..etj.etj.
Edhe nje gje vlla. Po qe se Anglezet adhurojne nje Francez aty ka diēka.lol.
Krijoni Kontakt