Fola para kohe,kam harru edhe nje kerkese qe lidhet me mua dhe ate,e dua te jete temperament flegmatik te perzier me sanguin se ashtu shkojme me mire.
Fola para kohe,kam harru edhe nje kerkese qe lidhet me mua dhe ate,e dua te jete temperament flegmatik te perzier me sanguin se ashtu shkojme me mire.
I"M A PLAYA!
Shume bukur e ke shprehur se cfare do nga shoqja. Mendoj se do ishte ideale si per ty ashtu edhe per shoqen.
Ka dale ndonje ne horizont akoma?
rrufani.. vej dhe foton dhe numrin e telefonit.. se ketu kan turp te ta thone keto
Ta garantoj qe do e gjesh..
PS e gjeta une ne moshe 67 vjecare e jo ti qe je cun i rij![]()
ishalla jo nje po 20 te gjesh po shoqe ama mua me mbyten shoqet ku vete shoqe shoqe shoqe me pyet ndonje shok he plako ke zen ndonje te dashur une i them not yet like for friends don't make love to here huh se u lodha bye now se me erdhen shoqet ahahahahahahahahahahahaha
me mire nje fund me dhimbje se sa nje dhimbje pa fund ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i dua ata sy qe dashuri sme dhan
i dua ata sy qe dhimbje me lan
vec nje gje doja te dije
a ke pasur per mua ndopak dashuri ?
Ky shoku me siper thote ..dua shoqe....pastaj thote ...te me doje nanen...Sikur tha sterolli me siper jep te dhenat e tua pastaj prit pergjigje. Hajt shoqeri te mbare.
Kush duron fiton!!!
ate them edhe une![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Po lale,edhe une durova dhe e gjeta me se fundi ashtu sic e desha.Ik e shif i cik ke romanca.
I"M A PLAYA!
ahahahahaha Stterolla hahaah e di ate humorin "Ma ke mendjen vemer mo tu befsha" ahahahahahPostuar mė parė nga StterollA
rrufani.. vej dhe foton dhe numrin e telefonit.. se ketu kan turp te ta thone keto
Ta garantoj qe do e gjesh..
PS e gjeta une ne moshe 67 vjecare e jo ti qe je cun i rij![]()
Kerkoj nje nje vajz te moshes 18 deri 22
vjecare me banim ne Norvegji, te jet shqiptare
ose hic fare.
Sa per ju qe keni shkruajtur me lart ( keep the god work guy`s)
If u wont to be more sexy
(shit ca speca) and drink some pepsi
Krijoni Kontakt