Po e hap kete sondazh per te ditur perafersisht perqindjen e besimetareve te seciles fe te shqipetaret.Meqenese po kalkulohet shume prandaj e hapa sondazhin.
pagan
katolik
ortodoks
musliman suni
bektashi
racist
ateist
i papercaktuar
Po e hap kete sondazh per te ditur perafersisht perqindjen e besimetareve te seciles fe te shqipetaret.Meqenese po kalkulohet shume prandaj e hapa sondazhin.
Don te dish Fene Time tine. Posi Jo
Lexo Me Poshte Firmen Time. Edhe po ta shkruaj ketu.
Feja Time është Shqiptaria
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Edmondii : 17-02-2006 mė 16:24
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria
Musliman ( pa suni lol)...deri ne pushkatim !![]()
Infidel ....and happy
Fadil and hapyy (lol)Postuar mė parė nga Lunesta
Se mos na e botojne ndonje levizje "boll" kete si statistike.
Nuk e besoj qe do arrish rezultat perfaqesues te te gjithe shqiptareve me kampionin qe do marresh ketu nga forumi.Postuar mė parė nga alibaba
Njera nga tre fete e ka shume me te ulet perqindjen e njerezve me shkolle qe kalojne kohen duke shkruar neper forume.
Ignore List: Den Bossi
Jam e pa fe.
Prinderit me kan mesuar te mos bej keq ,sepse nuk duhet bere keq dhe jo ,sepse eshte allahu,jezu krishti apo buda qe te gjykojn.
disobbedisci a chi ti vuole servo
di un dio,
di un esercito,
di una patria...
Ate dhe une pyesja.Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove
Bile u shendrova i teri ne pikepyetje.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Edhe une jam pa fe ......
Thone qe kom lind myslim derr , po e di si o muhabeti o njerz as nuk me bi menja per ket lloj feje , ta ndjek ose te bej noi budallik duke i kthy prapanicen zotit sic bejne miliona arab , mjes , drek , darke
Jetoj ne paqe , do vdes ne paqe , nuk eshte e nevojshme ta shpreh besimin me vepra , mjafton ta kem ne shpirt !!
shnet
Krijoni Kontakt