Qe Sala nuk ka ndryshuar kete se ve ne dyshim asnje njeri me mend ne koke. Vetem nje provincial i humbur dhe nje sharlatan qe i mungon karakteri mendon se k.ministri ka ndryshuar. Por ceshtja nuk eshte aty. Nga nje komunist 25 vjecar qe i eshte varur si nje gurr varri prej 15 vjetesh qafes se lodhur te Shqiperise nuk pres asgje une. Por te zhgenjen reagimi fshataresk i turmes qe i vjen pas si manare liderit dhe menjehere e shpall Ngjelen armik. Kjo eshte tragjedia, injoranca masive, salinjte e vegjel qe si papagaj ordinere perserisin cfare thote zeri malorsiak i k.ministrit. E degjova dialogun ne tv dhe nuk u befasova. Nuk pritja me shume nga dudumi Sali. Qesha pak me fjalet 'une te perjashtoj' (e mbani mend filmin 'une te godas?'. Ajo qe te pikellon eshte mbizoterimi i mentalitetit komunist te perjashtimit. Cfare po perjashton? Ne baze te cfare te drejte perjshton? Kush je ti qe po perjashton njehere? Zeri i lire eshte themeli i demokracise, pse duhet te heshte ai qe nuk ndjek verberisht shumicen? Pastaj kete individ e ka votuar votuesi shqiptar, ku e gjen guximin ky palaco k.minister te neperkembe deshiren e lire te votuesit shqiptar? Nuk ka demokraci ne shqiperi, ka vetem kanunizem provincial dhe kanunore pa dinitet qe lepijne gelbazen helmuese te liderit ndersa populli shqiptar emigron ne mase per tju larguar vendit te vet.
Krijoni Kontakt