Ve bast qe do kete kene ndonji musliman ai qe e ka ba ket pune...apo jo maj Lunesta ?![]()
Ve bast qe do kete kene ndonji musliman ai qe e ka ba ket pune...apo jo maj Lunesta ?![]()
Ka mundesi se shqiperia eshte me shumice te atille, apo jo?![]()
Flit per temen, e nese s'mundesh shko tek forumi i futbollit.
Ose tek 'djem qe kerkojne vajza'.![]()
![]()
Am i looking for one ? lolPostuar më parë nga Lunesta
And i bet someone like you..lol
Shqiperia ka shume te tilla actually , ( shumica ) por ti mund te ndryshosh kombesi , fjala vjen , mund te bahesh kineze , ose rrogozhineze lol
Po pse quhen prinderit PRINDER??? Kush eshte detyra e tyre? Sa ti bejne femijet dhe ti nxjerrin ne diell? Pse femijet quhen te mitur deri nen moshen 18 dhe as ligji nuk i njeh si te pavarur? Se kane nevoje per mesim, drejtim, mbrojtje...derisa te jene formuar si njerez.Postuar më parë nga Lunesta
If I Only Could....
kjo vajze 14 vjec nuk kishte filluar gili-vili me 38 vjecarin dje apo pardje.nje vajze 14 -vjecare nga tirana vendos ti japi fund lidhjes se saj me nje 38 vjecar dhe vendos pikerisht ti japi lajmin te "dashurit" te saj diten e shen valentinit.
Ai pasi degjon ci thote vajza e merr dhe e perdhunon per ore te tera dhe ne fund i merr edhe 6 mije leket e reja qe mamaja ia kish dhene vajzes.
vajza e papjekur dhe kamarrieri 38vjecar nje lopcar, ne kuptimin figurativ te fjales, me banim ne tirane.
kjo vajze ka pasur ironine e saj te papjekur ti thote 38vjecarit se marrdheniet midis tyre kane mbaruar.
cfare prisni nga pozita e nje 38vjecari juve?
qe duhet nje enver hoxhe tjeter per 40 vjet te tjera kjo sdo diskuptim por po shikoj se drejt demokratizimit shqiptaret po marrin veset me te keqija te kapitalizmit.
E cja fut kot edhe ti, pse nje refuzim eshte arsye e mjaftueshme per nje perdhunim? Mos te degjoje njeri se le nam.
E ke prekur problemin ne nerv, me ty jam dhe une. Tani mer bajrakun dhe hiq revolucionin perpara.. fillo nga lagja e romeve se andej ka krize me te madhe.
Shpesh po lexoj lajme te tilla neper gazeta. Ndaj them se Shqiperia ka nevoje per nje revolucion seksual ku te hidhen poshte tabute dhe te ballafaqohemi me realitetin e shek 21. Vetem atehere seksi do shihet si dicka normale, jo si dicka e mbuluar nga skrupujt dhe ndrydhja. Deri atehere raste te tilla do jene te shpeshte.
Per Mendimin Tim Ne Shqiperi Duhet Qe Keta Persone Qe Perdhunojne Femije Te Mitur Duhet Te Denohen Me Burg Te Perjetshem Mbase Ne Shqiperi Nuk Ekxiston Ligji Me Vdekje , Edhe Ai 38vjecari Te Dashurohet Me Nje 14vjecare Une Nuk E Kuptoj Ai Don Denim Te Perjetshem
Keq me vjen per tarallaken po ku e conte mushka 14 vjec me 38 ? Ai nga ana tjeter per mendimin tim duhet tredhur . Kafshe e ndyre perverse! Keto lajme vertete qe te prishin gjakun po kshu ndosdh kur SHTETI (upppps si padashje zbulova edhe fajtorin) eshte aq i ulet sa mbron kriminelet.
hm???? 14 vjece? te lidhet me nje 38 vjecar? (plus te mendoj per dashuricka :/)...jeez, ai madje eshte afersisht moshes se babait te saj...kush e ka fajin ketu? kjo e pa pjekura (dhe sic tha bradykin, prinderit!!!), se pedofilat nuk kurohen, jane kaq te demtuar nga mendja sa vec merritojn te "ngordhin" ne burg....pff njerez te pashpirtPostuar më parë nga baby dream
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 17-02-2006 më 21:52
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt