Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    Shoku i djallit Maska e SaNdoKaN
    Anëtarësuar
    14-02-2006
    Vendndodhja
    Kualalampuri
    Postime
    10
    eshte gjynaf te flasesh me mir po e le fare kete teme
    Saranda jone e bukur... Ne breg te detit Jon, ne fushen e Bistrices, gjithmon gola shenon ;)

RebeL AnGeL /IrC STaFF Maska e angel_guy
    Anëtarësuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Hic
    Postime
    322

wee

Citim Postuar më parë nga PINK
    C'donte 14 vjecarja me 38 vjecarin ? Mire ti behet pra .

Moshe adoleshence kane te gjithe apo jo , vere njeher doren ne zemer dhe gjyko me shpirt. Si mendon ti kush duhet te kishte arsyetuar me perpara 14 vjecarja apo ai Burrit botes , ajo gjynah se ka pare skena qe sdo ti harroje ndonjeher ne jete , nuk eshte gje e kendshme te bejm paragjykime . Se ku i dihet neser pasneser Behesh nene dhe te tilla gjona mos i ndodhshin njeriu .
    Ndryshuar për herë të fundit nga angel_guy : 17-02-2006 më 22:48
    DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Citim Postuar më parë nga StterollA
    E ke prekur problemin ne nerv, me ty jam dhe une. Tani mer bajrakun dhe hiq revolucionin perpara.. fillo nga lagja e romeve se andej ka krize me te madhe.

Hmmm..e kam menduar edhe une kete. Po thashe qe para se tja filloj te keshillohem njehere me hoxhen e lagjes a te me thote ai nese eshte hallall ose jo, se nuk dua te bej shejtanlleqe. Ti si thua?

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    nuk ka asgje per tu habitur gjera qe ndodhin jan. jeta vazhdon per nje jav do kesh aq probleme te tjera sa ato qe ndodhen javene kaluar i ka mbuluar pluhri harreses

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    O lunesta fort toc kuklle po me dukesh, boll u qyrravite o gomarice se si ha palla njeriu ca mendimi ke ti. Kupto ti po pate na i pytje dil me sum jashte ne kavaje se mase te plotesohen deshirat.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Shume keq per ate vajzen e re sidomos kur u traumatizua ne nje dite qe duhet te dhuronte dashuri. Ligji ti japi denimin e merituar perdhunuesit pasi disa kriminela nuk pyesin per jeten e te tjereve, apo se si do ndjehej ai ne qoft se ai krim do i ndodhte motres se tij.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga Justin
    Po njeh dashuria moshe dhe ti tani???!!! Sa e keqe behesh!!!

Le ate po i kishte marre dhe nja 6000 leka pasi kishte mbaruar ne fund. Spaska patur turp fare i biri i botes!!!

Epo c'u be kjo bote keshtu mo aman!!!!
    "dashuria nuk njeh moshe?"

Po ku merr vesh kjo 14 vjeqare per dyshurine? Paska mbjelle nje therre e paska prit me i dal nje molle?

Atij 38 vjeqarit me ja ba shtepi - burgun....
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Zot i math ca nuk po me degjojne veshet.
    Po cna i nxirni edhe ketu mor njerez te mire qe te pataksen njerezia ?!
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga Lunesta
    Shpesh po lexoj lajme te tilla neper gazeta. Ndaj them se Shqiperia ka nevoje per nje revolucion seksual ku te hidhen poshte tabute dhe te ballafaqohemi me realitetin e shek 21. Vetem atehere seksi do shihet si dicka normale, jo si dicka e mbuluar nga skrupujt dhe ndrydhja. Deri atehere raste te tilla do jene te shpeshte.
    Kjo ngjarje eshte nje prej atyre pasojave te "revoucionit seksual" qe po kerkon.

E ty oj vajze tu bafte revolucion ne te gjitha anet...

Individet vendosin vete per 'revolucionin seksual," ske nevoje te besh thirrje te ketilla...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Es'-Selamu Alejkum Maska e Nice_girl17
    Anëtarësuar
    25-12-2004
    Postime
    8
    Citim Postuar më parë nga BRADYKININ
    Fajin per mendimin tim s'e ka as vajza (e papjekur) dhe as djali se ka gjet e ka bere (po prape kafshe eshte.) Fajin e kane prinderit qe NUK e kane edukuar ashtu sic duhet femijen e tyre. Ka femije te jashtzakonshem (rebele) por ne pergjithesi mendoj se femija rritet ne imazhin e prinderve. Floriro, ato e meritojne plumbin ballit.
    Esselamu Alejkum njehere
    Tua vesh gjithmone fajin prinderve nese behen gjera te keqija ose marrezia per mendimin tim eshte gabim i madh. Cdo prind mundohet ne menyren e tij ti edukoje femijet sa me mire, qe ata te mos gabojne e te mos u ndodhin gjera te keqija. Prinderit na duan dhe deshirojne qe ne te behemi njerez te mire e te kemi nje jete te mire. Nese ne jemi mire jane dhe prinderit mire(e kunderta poashtu).

Por qe Njerezit njerez jane dhe gabojne kjo nuk duhet mohuar dhe nuk kane faj Prinderit ne ket rast. Perkundrazi prinderit jane ata qe do vuajne (pas vajzes) sepse nuk do mund ta perballojne kte gje cfare u ndodhi vajzes se tyre.
    Ai cndodhi ishte aksident sipas mendimit tim. Qe mund ti ndodhi cdo vajze (larg qofte) Dhe ne kte mes faj ka vetem ajo kafsha qe nuk mendoi me mendje (qe eshte e kthjellet dhe ka Shpirt "normalisht") por mendoi shoku tij qe nuk ka as tru e as Shpirt.

Sipas mendimit tim nuk eshte zgjidhje te vrasesh nje njeri, sepse eshte mekat. Une i lutem Allah'ut sinqerisht ta ndihmoje ate gocen dhe familjen e saj ta harrojne/perballojne kte gje shume te keqe jua deshiroj vertet nga thelesia e Zemres, sepse eshte nje gje e tmerrshme. E te mendosh qe ajo ci ndodhi 14 vjecares eshte turperim dhe mendjelehtesi eshte e kote te kerkosh fajin tek vajza vetem perse eshte 14.vjecare dhe e papjekur ose tek prinderit se nuk e kane edukuar mire. Fajin e ka vetem 38.vjecari ajo kafshe e ndyre.. Ne dore te Allah'ut qofte jeta e atij 38.vjecarit, Zoti i ardhte hakut. Dhe Allah'u na ruajte nga gjerat e keqija dhe na ndihmofte te ecim ne rrugen e drejte Insa'Allah. Amin!!!

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 07-02-2012, 13:36
  2. Pierre-Pandeli Simsia
    Nga artisti. në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 02-06-2010, 01:44
  3. Zanafilla e “festës” së Shën Valentinit
    Nga celyy në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 03:11
  4. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50
  5. DITE TE PAHARRUARA (Me rastin e Shen Valentinit)
    Nga Auloni në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-02-2003, 21:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •