te mos qenit racist si popull,
jemi te denuar nga vete toka me se dymije vjete, ajo na denoi dhe do na denoje gjithe,
te mos qenit racist si popull,
jemi te denuar nga vete toka me se dymije vjete, ajo na denoi dhe do na denoje gjithe,
Pėr legjion,
Mendoi seėrkundėr asai se tek individėt apo grupe tė caktuara shqiptarėsh ka pas nacionalizėm,por mungesa e nacionalizmit te kombi shqiptar nė pėrgjithėsi pati influenca tė mospėrfshirjes sė gjithanshme tė krijimit tė njė vetėdije kombėtare dhe tė njė vetėdije shtetėrore.Kjo pati pasoja tė dukshme nė ndihmesėn e ndarjes sė trojeve shqiptare nė pėrgjithėsi.Por kėtu nuk duhet tė anashkalohen as faktorėt e tjer.
Por asesi nuk duhet ngatėrruar nacionalizmin me etnonacionalizėm.
Sa i pėrket racizmit mė mirė qė shqiptarėt nuk e kan patur asnjėherė.Racizmi nuk ndihmon nė krijim as tė vetėdijės kombėtare e as tė asaj shtetėrore.Shqiptarėt pėr fat tė mirė nuk u ngatėrruan asnjėhere me racizėm.
Sidoqoftė ,ne si shquiptarė duhet tė kemi kujdesė qė racizmi tė mos na mvishet ashtu si na u mvesh "kosovarizimi"ku me "kosovarizim" tani mė emri shqiptar veq rrezikohet tė shuhet nė tokėn e Kosovės.
me duket se pak ia mban nga politika por ,
mos harro se duhesh te centralizohesh pak, e pastaj politizo gjerat
sadoqe e mohojm te qenit racist brenda te gjith jemi pak
Sa te Rrosh Do Te Dashurosh! Juventus For Life!!
ore nuk e di per ju
po un e kam thene dhe me pare
nuk jam fare racisttttttttt
kam pare edhe negro qe ka peshtyre nje te bardhe dhe nuk kam ndjere neveri per ngjyren apo kombesine e tij, por thjesht per ate veprim te momentit
dhe nqs e arsyetoni situaten besoj se dhe ju do ndjeheni me pak racist
all u need is love
Se ka racizėm tek shqiptarėt ,kėtė e shprehin dhe e theksoinė vetėm ca vėlleh tė fėlliqur e tė pist sė bashku me ca shqiptar grekofil e serbofil tė tipit sllavo- bizantin dhe sllavofil nė pėrgjithėsi me tė vetmin qėllim qė ta poshtroin kombin shqiptar sepse kėshtu i porosit nė kishė JENULLATOSI i tyre i "madh" greko-bizantin.
Nuk jam racist aspak por megjithate e dua kombin tim (shqiptaret) me shume se kombet tjera, ashtu sikur dua veten time me shume se tjeret.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
por duhet tu falemderohemi nje pakice raciste,politikaneve dhe trimave, qe vepruan dhe luftuan per kete shtet te cunguar,
po mos te ishte racizmi, nacionalizmi,kombarizmi etj,
jo qe nuk do te kishte shtet shqiptre ,por para nje shekulli e me do te thonim na ishre njehere gjuha shqipe.
Racizmi formon dhe mbane gjuhen ,ben shtetin kulturen etj .
Me racen tone, ne mburremi dhe nuk nencmohemi,raca jonone derdhi gjakun per te mbrojtur racen me vete.
Racist nuk do te thote te urresh tjetrin, por te dallohesh nga ai,dhe te jesh si ai,i ndare me shtet ,tradite, kulture, shkolle etj.
E jo ti nenshtrohesh races tjeter.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Legjioni : 02-04-2006 mė 08:43
shqiptaret kurre s'kane pase as nevoje te jene racista, sepse i perkasin races me te bukur. Racista jane ata qe jane te nje race te dobte (ka deshire te jete i mire, e s'mundet edhe urrene te bukurit = racist) fjala eshte per sot.
Krijoni Kontakt