Postuar mė parė nga baby dream
Pak racist me ato qe jane me ne racista!
Pak racist me ato qe jane me ne racista!
Po te jetosh ne gr edhe po sje racist s'shpeton dot pa u bere dhe ti!
Barometer i RACIZMIT nuk mirret mirėsjellja apo vlersimi i tyre, por sjellja jonė kur "tjeret" kanė tė bėjnė me jeten tonė, ose nė cilsinė e fqiut, dhėndrit apo njeriut qė e merr nėnen tonė nė drive-in kinema.
Eh; do tė doja ndonjerin nga ju tė prononcohet, se cilit nga ju nuk do tė i pengonte "tjetri" duke ia pallur motren, cili nga ju do tė i dontė nipat me ngjyre tjeter, etj etj.
Kėto nuk jam fare RACIST; nė ndonjė forum apo planet tjeter, ju lutem...
Personalisht nuk jam RACIST deri sa nuk ka tė bėjė me familjen time, tė pakten kėshtu mendoj.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
a s'me ka shkuar ndermend te jem rracist me kta qe kane ngjyren e lekures limon a zift a te perzjere...fundja eshte produkt i natyres... po super 'rracist' kur vjen puna me i kall te metat nje bithkimi qofte ky mashkull a femer!!!
Nuk kam arsye per te qene racist.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Postuar mė parė nga ^lukas^
Athere, cila eshte arsye qe s'ke pasur asnje dashnore zezake?
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Jam Racist. Sllavėt i urrej tej mase edhe Zezakėt, edhe racat tjera qe na kan kapluar pas luftes ketu. Por ato dyjat me lart shum kam urrejtje ndaj tyre.
White People March, Walking on Niggas Blood!
True Norwegian Black Metal
JackOwaR
Shqipetaret jane racista edhe njeri me tjetrin, nuk shikoni ketu ne forum sa duhen shqipetaret.
Jam RRacist !!!
ama rracizmi nuk eshte vetem kundra njerzve te zinj, mu psh sme pelqejn as KINEZT as Koreanet, jan shume te shemtut me ato syte si bajome i kam inot.
Verdhacuko ju marrsh te keqen ti kinezve
Sjam racist aspak te gjithe njerez jemi edhe ato i ka kriju zoti si neve
M&M
Krijoni Kontakt