urrej greket ne kulm, pa kufi, me zell, e me passion............po ashtu dhe pepinot, turqit, arabet.......
a me ben kjo rracist?????
urrej greket ne kulm, pa kufi, me zell, e me passion............po ashtu dhe pepinot, turqit, arabet.......
a me ben kjo rracist?????
Ergo cogito, ergo sum!
Nuk jam rraciste i urrej te gjith njesoj![]()
Racist s'jam , po i kam inat njerzit qe i urrejn te tjeret te gjithe njesoj. Duhet pak diference ne urrejtje se i ul vlerat njerzve jo per gjo.
:P
Hajd
HOLLAND...
nje popull qe vuan vete rracizmin neper vende si Italia dhe Greqia eshte turp te jete rracist. te mire dhe te keqinj ka kudo. rracistat futen te te keqinjte.
Edhe une i urrej rracat e uleta si jevgjitet dhe ciganet.Ne femijerine time me kane mbetur te ngulitura ne tru shume veprime cnjerezore te ketij komuniteti.Nje here kam pare dy jevgjite tek rrihnin nje djalke te vogel.Ai kishte nje biciklete dhe e mbante ate te shtrenguar fort i shtrire perdhe nga frika se mos ja merrnin.Pasi e rrahen vence njeri nga ata i tha ,hape gojen.Ai e hapi dhe ai i peshtyu ne goje.![]()
Postuar mė parė nga Del Monako
..................per pak sa s'me ndryshove mendjen!?!!!!!!!!>????????
Ergo cogito, ergo sum!
Une Per Vete Jam Shume Rracist.na Maksimuuuuuuuuuuuum.
Nuk Po Flas Per Rracen E Zeze Qe Kemi Ne Ne Shqiperi,mos Ti Ngeli Hatri Ndonjerit Se Une Kam Vete Shoke Jevgjiter Bile Haj Dhe Pij Me Ato.
Po E Kam Fjalen Per Zezaket Qe Jane Neper Bote.
Nuk Ka Me Te Shpifur E Ato Dhe Njerez Me Injorante Dhe Pazemer.kur Isha Ne Afrike Te Jugut Nuk Shkoja Mire Me Ato Bille Zihesha Shume.
Me Respekt Tani.![]()
Une jom racist i lind. Vetem rracen time du, edhe ate me hater.
Kjo Teme eshte hap dy here sikur ska lezet me dhen mendimin 25 here per te njeten Pytje ......... [A jemi rracista ne shqiptaret? ]
E mira eshte qe moderatoret ti bashkojne se po behemi lemsh!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt