Jo sjam![]()
Hghagahgahagahgahagahagahaghag.Postuar mė parė nga ||xXx||
Per ty s'ka vend.!
Jam Krenar qe jam VlonjaT
||xXx|| mer valixhet ene iken me vrap meqe spaska vendPostuar mė parė nga BENI_VLONJATI
![]()
![]()
Nuk jemi racistė jo! Nuk jemi dhe as nacionalistė! Fatkeqėsishtė, ne jemi internacionalistė mė shumė se cdokush tjetėr nė botė! Po tė ishim, jo racistė, por tė paktėn nacionalistė atėherė gjėrat do ti kishim ca mė ndryshe sot: Shqipėria do tė ishte ca mė e madhe sec ėshtė(jo nė dėmė tė territoreve dhe tė popujve tė tjerė, por do tė ishte nė tėrė territoret e saja etnike), Kosova sdo t“i vuante sot kėto ethe tė tmerrshme "tė jesė apo mos tė jeshė".
Nuk e pėrkrah dot racizmin, por tė tjerėt pikėrisht nė saje tė racizmit jo vetėm qė i ruajten territoret e tyre etnike, por edhe u zgjėruan nė territoret etnike shqiptare, sepse aty nuk gjėten racizėm, madje as nacionalizėm, por gjetėn internacionalizėm, fqinjėsi tė mirė ndihmė fqinjėsore. Rasti i fundit, i kohės mė tė re, Maqedonia si shtet u krijua(edhe me njė luftė kundėr shqiptareve) nė territoret etnike(tė shumtėn) shqiptare dhe ajo, edhe me ndihmėn e Shqipėrisė dhe tė vetė shqiptarėve ecėn mė shpejt drejt stabilizimit shtetėror dhe integrimeve europiane! Maqedonia si shtet ndėrkombėtarisht i nohur vetėm para njė dekade e gjysmė, ndėrsa Shqiipėria e njohur qė njė shekull dhe mbetėt prapa...!
nuk jam racist![]()
#VamosArgentina
Jo jo rri se sapo u lirua nje vendPostuar mė parė nga ||xXx||
P.S;Sa per temen ne asnje menyre( Jo pra)
o kush eshte ketuja . o ema po per mua ka ndonje vend moj . une jam rracist per vete vetem me femrat zezake se i urrej ne kulm ahahahahah
Saranda jone e bukur... Ne breg te detit Jon, ne fushen e Bistrices, gjithmon gola shenon ;)
Lerini pordhet njerez , pothuajse 85 % e shqipova kane racizem te theksuar , le te mos genjejme vetveten , se te tjeret jo e jo qe nuk i genjejme .
Une per vete akoma se kam shume te qarte nese jam apo jo .
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
O deksha une he,,pos ca flet re o per ty vend ketu o per asnjePostuar mė parė nga SaNdoKaN
/me e falenderohet zotit qe nuk eshte zezake
p.s.mpuq lal se me kish mare malli
Hmm varet
Un mundohem mos me qene raciste po ndonjehere edhe jam, pa dashjen time kuptohet. E para punes qe te jemi te qarte nuk jam rraciste per njerezit me ngjyre (zezaket) . Se kuptoj pse ca njerez i quajn ata ndryshe....:/... shume e padrejte. Shoku im me i ngusht eshte me ngjyre, dhe eshte njeri i mrekullueshem. Po bej 3 vjet qe e kam njohur edhe tashi jemi shum te afert. Un njof prindert e tij, te dashuren, ex-en qe ka pas me perpara...:P..lol...![]()
Nejse jam raciste me persona te ndryshem. Psh pakistanezet me acarojn edhe se di po si duroj dot...:/... edhe kinezet spara i kam qejf...po me kokrra kto se ka edhe ca qe jane te mire![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Krijoni Kontakt