kinezo ahahahaha TI AMO
muahqqqqqq se ty te du shume, ti je kinezi preferum i imi![]()
kinezo ahahahaha TI AMO
muahqqqqqq se ty te du shume, ti je kinezi preferum i imi![]()
Edhe nėse nuk je racist, nė shumė raste, detyrohesh nga sjelljet e tė tjerėve.
Pėr vete, nuk duroj dot, kur nė korsinė e shpejtėsisė, ecin me 45-55 milje...dhe shumica e atyre qė e bėjnė kėtė, janė zezakėt, tė cilėt nė shumė raste, flasin nė cel dhe nuk duan t'ja dinė nėse, ti qė je pas tyre, ke punė dhe do tė ecėsh mė shpejt.
Pra detyrohesh tė thuash apo mendosh sharje pėr ata tė cilėt, nuk e bėjnė nga padituria, por nga tangėrlliku.
sa me takt e thua bre hum. une per vete si honeps dot hic; dua ti var per ato gershetat fije-fije po ce do qe me denon ligji![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
Po pse do ti varesh mi Cupke_pe_Korce? Cfare te kane bere qe paske kaq shume urrejtje ndaj tyre?
Ne emigrim jam dhe une, por nuk urrej ndonje rrace te vecante! Te urresh nje grup njerezish eshte e pakptim. Te kuptosh diferencat qe ke me grupe dhe rraca te ndryshme njerezish dhe te vendosesh te mos ngaterrohesh me ta eshte dicka krejt tjeter.Postuar mė parė nga IL__SANTO
Ne Shqipetaret, ne vecanti, pasi kemi pesuar rracizmin ne kurriz ne shume vende si psh. Greqia, duhet te jemi shume tolerant ndaj te tjereve.
Me duket se ju rracistat e forumit nuk e keni provu hala rracizmin ne kurrizin tuaj pranej derdellitni ktu ne forum
Une nuk jam raciste me ju thane te drejten .Me pelqejne shume te zezte.
Ncuq nuk jam...kam shoqeri me te gjitha rracat.Ketu eshte shume e perzier popullata LoL...ne shkolle jam shoqe me aussie,europiane,te zinj, indiane, aziatike... nese personi me respekton,e respektoj dhe une...nuk e bazoj tek rraca apo tek ngjyra e lekures.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
racizmi eshte injorance!
per mua njgjyrat skane asnje lloj ndryshimi perderisa eshte njeri normal dhe i respektueshem eshte fine by me!
failure is not an option!
Krijoni Kontakt