Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga baby dream
    qe aeroporti Riansit eshte per faqe te zeze kete e dime te gjithe por ata e kane parasysh te pakten deri tani thone qe do fluturojne po mund te nderrojne mendje si lufthansa ne momentin e fundit asgjeje si dihet keshtu eshte kur ske aeroport te hajrit dhe shtet megjithate ishalla svejne cmime bombe sic i kane bere keto kompanite e tjera qe i rrisin perdite
    lenani ti gezohemi njehere qe nje kompani kaq e degjuar ne aviacion vendosi te fluturoje direkt ne TIA dhe nuk detyrohemi ti bjeme si Magelani gjithmone

jam i sigurt qe nuk do e kancellojne dhe cmimet do jene te favorshme ... rezervimet tashme kane filluar per ate linje dhe cmimet mund te shihen ne faqen e tyre

apo thuaj kshu e keni juve konkurencen shqiptarce; obura ta nxijme ate tjetrin te dukemi mire per vete

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Vendndodhja
    London
    Postime
    4

British Airways ne Shqiperi - Po cmimet?

Me ne fund pas pak ditesh British Airways do te nisi fluturimet e saj te rregullta (3 here ne jave) per ne Tirane. Megjithese pritej qe hyrja e BA te ndikonte ne cmimet ne tregun shume te shtrenjte shqiptar te biletave te avjoneve duket se nuk do te kete shume gjasa qe nje gje e tille te ndodhe. Njera prej arsyeve eshte se BA nuk do te jete shume e pershtatshme per transferta te cilat do te vazhdjne te jene ende nje miniere ari per Alitalia-n, Austrian dhe Malev. Fluturimet e BA do te jene pasdite dhe psh ne rast se dikush do te deshironte te shkonte ne USA permes Gatwick (Aeroporti prej te cilit operon linja me Tiranen) do te mberrinte ne Gatwick pas ores 10 te darkes dhe duhet te priste oret e mengjesit per transfertat ne USA. Gjithashtu, edhe nese dikush donte te shkonte prej Tiranes ne Manchester do ti duhej te kalonte naten ne Londer pasi ne ate ore nuk ka transferta per ne qytetin e lartpermendur. Pra duket se keto fluturime do te jene te pershtatshme vetem per ata qe udhetojne per ne Londer.
    deputeti

i/e regjistruar Maska e Devil-girl-uk
    Anëtarësuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70
    Po bileta ishte me e shtrenjete se me air line-t e tjera. Provova dhe ishte £320 per ne vere. Sure u can find cheaper than this..
    The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute

. Maska e nausika
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar më parë nga Devil-girl-uk
    Po bileta ishte me e shtrenjete se me air line-t e tjera. Provova dhe ishte £320 per ne vere. Sure u can find cheaper than this..

Une i preva £120 dhe kane qene edhe £ 93 kur filluan rezervimet. Eshte cdo gje "kerkesa dhe oferta"
    When in Doubt, Act Stupid!

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Hi Goca .Jo Mi Jo Nuk Jan Kaq Shtrenjt Sa Thua Ti Devil_girl_uk.
    Une I Preva Biletat Qe Ketu(net) .Dije Me Erdhen Ne Shpi Per 4persona
    Te Ritur .Ne 15korik Deri Fund Gushti £960 Se Bashku (vajtje Ardhje).
    Eshte Shum Cmim I Arsyshem Per Ate Perjudh. Pacim
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    une ne fakt doja te vija nga usa ne tirane me british kete vit.por e pamundur.duhet te arrish ne nje aeroport pstaj nisesh per ne tir nga nje aeropor tjeter dhe shume veshtiresi tjera.por ne fakt i like british airways.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Per ata qe nuk jane qytetare amerikane dhe qe duan te shkojne ne Shqiperi me British Airways, do t'u duhet te marrin vize angleze, per arsye se do t'u duhet qe te levizin nga nje aeroport i Londres, Heathrow, ne nje tjeter, Gatwick.

Plus qe do te duhet te transportosh bagazhet vete.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    SHyqyr qe u be nje linje direkt . Mua me ze frika sa here duhet te udhetoje per shqiperi ... oret e gjata neper avione ...dhe pritjet neper airporte me kane bere qe te shkoje 1 here ne 5 vjet , dhe avash avash 2 here ne 10 vjet . lol

Nejse ju ne angli ju takon te shkoni vit per vit ne tokem meme .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Eshte me e kollajt te marresh linjen New York-Rome e pastaj nga Roma je ne Tirone per 25 minuta
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    une jam ne chicago,por sme pelqen te udhetoj me alitalian mor aman.edhe austriaku qe shkonte direkt tani i bien nga washingtoni keshtu qe do sdo tek alitalia do perfindojme milano ose rome.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  3. Refimet e adjutantit te Mbretit Zog
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 03:11
  4. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14
  5. Yes Man-et dhe ceshtja kombetare
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-09-2002, 08:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •