Postuar më parë nga FsHaTaRi
Po ketu e merr pa nr pune, dmth ne MI ( vend shqipesh ne
![]()
Postuar më parë nga FsHaTaRi
Po ketu e merr pa nr pune, dmth ne MI ( vend shqipesh ne
![]()
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Postuar më parë nga crazy_boy
Ketu ne Mich ( per vec testit , diplomes qe me merr qe di ti japesh makines ) , te kesh me vete tre dokumenta me foton tende , ( pashaporte shqiptare , te perkthyer , patente te vogel ose nderkombetare nga Shqiperia , certifikaten e lindjes . )
Nr e punes e bene me shume problem te madh per baballaret qe nuk pagojne leke per femijet .
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Jex e di qe ne MI e marrin pa nr pune ,po ajo spi uje ne MA me shume se 6 muaj eshte isoj si ke bllokun e shqiperisPostuar më parë nga White_Angel
![]()
Ne MA e kan marr disa po kur i pyet ste trgojn jo kshu jo ashtu![]()
B
Po cte duhet makina ty per me mire me gamor ose qere je rehat vetem kujdes ama te keqen se ngela tuj pagu gjobat e tua tollseve te MASS TPK
![]()
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Studentet internacionale e kan SS te kufizuar, nuk e kane te perjetshme si ata qe jane qytetare apo qe se shpejti mund te behen qytetatre ne USA. SS e tyre ka nje dite skadimi dhe eshte e vertete qe mund te marrin Driver Licence. Ne NY, nuk mund te marresh dot D.L nqs nuk permbuk 6 pike( infot tek link qe dha Ardi), me kryesorja eshte Social Security.
Po kjo MA ca qenka mre. Pas 6 muaj merr tjeter te MA-se ske nevoje as per teste, kshu e ka nyc te pakten, por MA qenka e vecante.Postuar më parë nga FsHaTaRi
Ne MICH ske nevoje per ssn vec duhen 3 docs me foto edhe nje cek qe puno ne mich ose nje vertetim qe je ne shkolle.
Krijoni Kontakt