Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694

Smile Ndodhite me te embela nga virtualiteti!

Pasi jemi ne prag te Vitit te ri,do te deshiroja te i kthehemi pak viteve te kaluara, dhe ngjarjeve qe na kane lene pershtypje.Ngjarje keto qe kane te bejne me virtualitetin.Shume nga ne pas nje bisede disa hereshe , e kemi kuptuar qe kemi perballe shokun apo shoqen qe e kemi kerkuar nje kohe dhe ja.. ishte ai/ajo deri dje i/e panjohura e virtualitetit. Apo ndoshta edhe biseda e embel me te panjohuren , qe mezi prisje te vinte koha e caktuar te bisedosh me te, pa e ditur qe ajo eshte kojshikja qe kurr se ke duruar, dhe ke kthyer koken anash vetem te mos e pershendesesh . Ose, ose...
    Mua per vete nje shok, pas dergimit te disa file-ve qe nuk i merja dot, dhe pasi me pare
    me kishte marre ip-e pc pasi i pata hapur kameren , me dergoi nje foto timen qe e kishte " vjedhur" ne pc-ne time, me mbishkrimin: Blej Norton Antivirus ose te shkuan fotot.hhahah ( mos te harroj se edhe nje shkop bejzbolli me kishte vene ne dore bile).Ishte mesim i mire ky.

Pres ngjarje te tjera nga ju.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Foleja_ : 26-12-2005 mė 19:27

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hmm..Meqe jemi ne foruminshqiptar, do flas per anetaret e forumitshqiptar . Ne fillim kur u regjistrova, spara futesha pasi kisha shume veshtirsi te flisja shqip. Mbaj mend se motra me tha futu ne padogana se ka gallat (atehere kur pdg'ja kishte moderator :P). U futa dhe pas disa javesh Bayern, hapi nje teme qe thoshte "speak in english"...aty sec u zura me Nusken, disa anetar te tjere me sulen (including Bayern ) meqe pa dashje i shava nje te aferm :P...dhe me vone bayern u be nje nga miqt virtual ne msn time :P....tek tema "speak english" kisha mundesi te flisja me Manulakin, qe u be nje nga anetaret me e prefreruar

Kur u regjistrova Goddess me dukej kaq matur, dhe ishte e vetmia vajze qe i kuptoja shkrimet (meqe ishte vlonjate :P), dhe shpesh here e shikoja qe fliste me Korcaprincess...kisha lexuar disa shkrime te Korcaprincess dhe me dukej nje vajze shume e embel dhe e mire, por vec me Goddess kisha folur...se mbaj mend ne ca teme, por i thash Korcaprincesesh me pelqejn pergjigjet e tua, qe atehere u berem mikesh te mira dhe i therasim njera tjetres "binjakushe" :P

kaq per tani :P
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ndodhi nga virtualiteti .... Hmmm kam ca te kendshme dhe komike ...
    ( po i kam sekret , nuku ua them )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    pinko nese jan komike dirdhi ketu morre vesh!

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Une thashe pse me zuni lemza.
    Eh virtualiteti. Kjo me kujton nje teme qe kam pas hap une HISTORIA E FORUMIT. Shume me shkurt ama.

Ps: E gjete kush eshte LARA? lol
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Une thashe pse me zuni lemza.
    Eh virtualiteti. Kjo me kujton nje teme qe kam pas hap une HISTORIA E FORUMIT. Shume me shkurt ama.

Ps: E gjete kush eshte LARA? lol

hey lol don't u dare mention that name...se do marr hanxharin

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    pinko nese jan komike dirdhi ketu morre vesh!

Ok po kam " frike " mos ma lexon ai personi ketu

Nese e mbani mend kur u hap chati per here te pare , para disa vitesh ishte ne kulmin e vet ( jo si tani qe e frekuentojne kalamajte ) .
    Nejse aty takoje tipa shume interesant , te cuditshem , funny , te gjitha llojet, dhe nga e gjithe bota .

So si rastesisht chatuam me njerin qe do ti nuk e kishim larg as dhe 5 min , te pallati tjater ...
    Bam - bum , e bindem te na conte foton e tij ... duke prit te hapej foto .. 1.2.3 Voila .. cte shikonim ....nje Uaaaaaaaaaaaaa e madhe kumboi dhe hihihihiihihih , burri i botes ishte i martuar dhe e kishim komshi ( i kemi bere nje te fikur Comp ne sec , na trembi jo per gje ) lol
    Kur e pame te nesermen ne rruge .. hihihihih mezi e mbanim te qeshuren ( pasi ne e dinim kush ishte ai , por ai skishte as idene me te vogel qe ishim ne ) lol

Kaq spo vazhdoj ne detale .. ( se ka akoma me ) lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 27-12-2005 mė 10:49
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    loooool

me kujtove nje me kushon...tek ky forumi vlonjat, ishte nje anetar qe me shkrinte se qeshurit dhe dukej shume i zgjuar dhe mendoja "he ky duket a nice funny guy...so far me pelqevi nga anetar te tjeret qe me dukeshin komplet injorat" nejse sec ve foton kushua njecik si avatar...mbeta me goje hapur "damn it, the funny smart guy qenka djali i tezes" :P

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    E oo c'tju thom me par...

E forta e shekullit ka qene kur takova ne msn nje goce nga ukraina.E kishte gjoksin plot pucrra te kuqe.Me tha te betohem qe ne megjes nuk i kisha

U dhiva gazit....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Foleja_ : 27-12-2005 mė 11:17
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    burri i botes ishte i martuar
    E po ka thene burri i botes, o po vdeksha e mos e provofsha qatin... E qe thoni ju, une as qe e dija kush ishte ky Qati dhe ne fillim e kam ngrene per Qatipin qe na shperndante kepucet e zborit... papapapapa llafazan i madh ka qene, nuk ti jepte kepucet kurre ne numer, thjesht per te gjetur muhabet...

Perndryshe, ajo kenga thote fu fu fu... e jo fup fup... se nuk jeni duke shkuar ne dasem... ashtu me ngadale e serbes-serbes

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ndodhitė nė Maqedoni
    Nga babadimri nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1075
    Postimi i Fundit: 16-10-2007, 12:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •