Postuar më parë nga Baptist
Sepse po thote Baptist, -ku doni argument me te logjikshem?![]()
Postuar më parë nga Baptist
Sepse po thote Baptist, -ku doni argument me te logjikshem?![]()
"Kur debatoni për ndonjë gjë mundohuni të fitoj e vërteta, e jo vetvetja"
O djal, kur don me e marr vesh ligjin mbi ruajtjen e mases, kur ate per ruajtjen e energjise = ligjin mbi ruajtjen e materies?
Keto jane koncepte t'budallme t'njerezimit. -Sa here me ta spjegu!
Nuk ka krijim! -Jo pse po thot filani, po pse eshte ligj themelor i natyres.
Defekti eshte ne koncepcionin themelor te logjikes qe nuk rrin ne pajtim me ligjet.
Prandaj ban pyetje t'budallme, si ai qe gati e kuptoi qe Toka eshte e rrumbullaket por s'i mbushej mendja mire, se nuk e kuptonte perse ata njerezit qe gjinden poshte nesh nuk bijne ne humnere.
Mos me beni te qeshem si me femijet, aman!
Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 17-12-2006 më 16:41
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Baptist,po sipas teje,si eshte krijuar natyra?Na bene edhe neve te qeshim si me femijet!!!Postuar më parë nga Baptist
![]()
"Kur debatoni për ndonjë gjë mundohuni të fitoj e vërteta, e jo vetvetja"
Nuk është krijuar fare sepse sipas ligjit për ruajtjen e materies, materia dhe energjia as nuk humbin as nuk shtohen ato vetëm ndërrojnë formën.
E ke kalle, dinamit farePostuar më parë nga buki19
![]()
Ti vertete s'merrke vesh.
-Nuk ka krijim: Asgje nuk krijohet - asgje nuk zhduket.
Pse ben pyetje absurde?
///
ja se ta paska dhene pergjegjen ekzkte posta
///
sepse une pata besimin se ajo qe kisha thene me heret mjafton per ty qwe besoja se di njehesimin e 1+1
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Baptist,ke degjuar gje per antimaterien apo antilenden ti? Nese jo, hulumto dhe lexo se ndoshta te nderrohet mendja.Postuar më parë nga Baptist
Nuk e kam me kurfar qellimi te keq sepse me sa kam pare ti je njeri mjaft i logjikshem por edhe kokeforte ,andaj edhe kerkohet nga ne njerezit qe te mos besojme qorrazi por te hulumtojme dhe te bindemi sepse ai besim ka vlere me te madhe.
Why do people with closed minds always open their mouths?
Përsëri asgjë nuk humb:Baptist,ke degjuar gje per antimaterien apo antilenden ti? Nese jo, hulumto dhe lexo se ndoshta te nderrohet mendja.
1 Nëse bashkohet materia me antimaterien shkaktohet reaksion i ngjashëm em atë nuklear në të cilin lirohet energjia dhe materia me antimaterien "zhduket", përkatësisht shëndrrohen në energji
2 Në të kundërt mundet që me anë të energjisë të krijohen njikohësisht materia dhe antimateria.
A Baptist e ke emrin ti?Postuar më parë nga pllugu
A ka mundesi te kete krijesa nga antimateria e qe ne nuk mund t'i shohim?
Sipas kësaj gjdo gjë është e krijuar dy gjinishë(çift) ashtu siç jemi të informuar nga libri ynë!Apo edhe këtë çobanët do të mund ta shpiknin!?
Më trego një rast kur e kanë krijuar me anë të energjisë materien apo një atom të njërës prej tyre njerëzit?
Ndryshuar për herë të fundit nga alko71 : 06-01-2007 më 16:52
Çoban
Antimateria nuk ekziston këtu ku jem ne sepse përndryshe do t'a digjte sumën
Ajo ekziston në galaktika tjera
kaq për tash
Ekziston o coban cysh jo, po ti falenderoje Zotin qe ka bere pengese ne mes ketyre dyjav(ligj) e te mos na djeg hahahaha.Postuar më parë nga pllugu
Krijoni Kontakt