live fast Nen nje ,qenke shum genjeshtar
Nen dy, qenke qpifs
Nen trre, po fliske ku sja ke haberin
Nen kater, po i ik pytjeve
Nen pse, vet fjalt e tua po i ndrryshon
Etj etj kshtu qe kalofsh bukur se nuk je kategori e imja.
live fast Nen nje ,qenke shum genjeshtar
Nen dy, qenke qpifs
Nen trre, po fliske ku sja ke haberin
Nen kater, po i ik pytjeve
Nen pse, vet fjalt e tua po i ndrryshon
Etj etj kshtu qe kalofsh bukur se nuk je kategori e imja.
patjeter qe nuk jam i kategorise tende.une u besoj fakteve dhe instiktit njerezor,une te thashe pse nuk besoj nuk besoj qe u kam ikur pyetjeve tuaja.dhe nuk po shoh gjekundi qe kam genjyer,apo e verteta te duket genjeshter.thjesht per mua "ai" nuk ka egzistuar ndonjehere,"ate"e kane krijuar njerezit per tu ndjere mire dhe per te ndjere siguri ne koherat e gurit.sic kane pas besuar ne shume perendi dhe qe me kalimin e kohes u eliminuan se u pa qe nuk jane te nevojshme dhe nuk egzistojne.e njejta gje ka per te ndodhur edhe per "ate".duhet te kemi durim DARWIN
fuuuuuuuk islaaam
mos ki merak live fast,nuk te thote vetem ty ashtu.
nese nuk je dakord me mendimet e bani gjk je genjeshtar,dyfytyresh, injorant,i ulet, qorr, etj etj.
thuaj shyqyr qe kemi ate qe na meson ne rrugen e drejte se perndryshe kushedi ku do kishim perfunduar.
Bani gjk me njeh me mire se sa njoh une veten time.
Eshte GJENIAL fare![]()
![]()
![]()
Nje pyetje shume e thjeshte.
Cili argument eshte me i besueshem nga keto poshte:
- Njeriu eshte nje kafshe e zhvilluar/ndryshuar gjenetikisht ashtu si zhvillohen/ndryshohen shume kafshe te planetit tone gjate kohes. Njeriu permban te njejtat tipare te nje kafshe => koke, sy, goje, dhembe... etj
Si cdo kafshe tjeter mundohet te mbijetoje.
- Njeriu u krijua nga nje Fuqi Supernatyrore, pra dicka Jashtetokesore. Kjo Fuqi pasi e projektoi njeriun ne imazhin e tij/saj (nese ka gjini) i dha frymen e shenjte dhe keshtu u krijua njeriu. Interesant fakti se majmuni apo Big Footka pothuajse te njejtin imazh te kesaj Superfuqie Mbinatyrore. Mos ndoshta ishin eksperimente paraprake per te arritur te projekti i kompletuar qe eshte Qenia Njerezore?? (teori shtese kjo)
Creative artwork requires creative thinking from a creative mind
te mohosh qenien e zotin eshte gjeja me e ndyre qe mund te besh.Ai ekziston,dhe eshte mekat te mohosh ate qe na krijoi
Sepse po thote ScarFace 23, -ku doni argument me te logjikshem?Postuar më parë nga ScarFace_23
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Hehe kur fol skar face aty biru vulë se as topi nuk e lun.
Po ku pe sheh atë zot o skari face?
Jo, diçka duhet te kete patjeter, ndaq thuaj Zot, ndaq Got, naq Allah, ndaq Jehova ndaq Laknuer, si te dush thuj, ama diçka ka, se si kam pyetur ne nje teme tjeter nga na erdhi ai Big Bangu, çka kishte para tije etj.
nejse, sescili per vete e din a beson ne diçka mbinatyrore, paranormale a jo
I din Meta punt e veta.
Pajtohem, ka diçka.Jo, diçka duhet te kete patjeter, ndaq thuaj Zot, ndaq Got, naq Allah, ndaq Jehova ndaq Laknuer, si te dush thuj, ama diçka ka, se si kam pyetur ne nje teme tjeter nga na erdhi ai Big Bangu, çka kishte para tije etj.
Por ekzistojnë 2 probleme kyçe:
1 dalin në pah shumë pyetje tjera përveq asaj se a ka diçka, për shembull sa vetë janë?; sa janë të mëdhenj?; ku rrin?; ;farë bën; sa ka forcë etj
2 njerëzit përmes këtyre besimeve pastaj mbrojnë interesat e veta duke shkelur të tjerëve, dhe këto besime të deritashme janë kryekëput politikë.
Zot ashtu qysh e koncepton feja nuk ka!Postuar më parë nga Zëu_s
Per Big-Bengun i kam thene disa fjale ne nje forum tjeter.
Ai s'asht gja tjeter pos zavendesim i fjales zot per ata qi e shohin qarte se zot, si n'liber e n'kuran, nuk munet me pas pa i thane lamtumire sensit, -te vetemes gja qi na dallon pak, krejt pak, prej kafesheve tjera.
Po edhe ajo asht nji hipoteze permbi hipotezen e vjeter e kurrnjisend ma shume.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt