them se pyetja eshte e qarte prandaj s'po bej sh komente...............po shiko,se mos genjeni ! lol
them se pyetja eshte e qarte prandaj s'po bej sh komente...............po shiko,se mos genjeni ! lol
hmmmmmm
varet se cfare te vertete don te nxjerresh ne shesh te burrave.
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria
nuk jam e mendimit se e verteta eshte gjithmone e nevojshme. E di qe eshte ajo ideja " Thuaj gjithmone te verteten edhe pse ndonjehere mund edhe te vrasi ndjenjat e dikujt " .... ok e di qe te gjithe ne teori jemi ylla me i thon ktu shprehjet kshu po ne shumicen e rasteve asnje si ploteson. Megjithate un kur e shikoj se nje e vertete nuk eshte e nevojshme ne raste te caktuar skam pse e them ate...
Un psh kam nje shokun tim qe i thote gjonat tamom ashtu si mendon. Ne shumicen e rasteve duket harbut fare edhe se kupton po shume persona e kan inot vetem per kte gje. I kam thone 1000 here qe zbukuroi icik gjonat para se ti thush. Pse duhet me ja thon tull tjetrit se sa acarus njeri mund te jete psh, ne vend qe ti zbukurosh icik gjonat edhe ti bosh icik qejfin .
nejse secili ka personalitetin e vet edhe idete e veta![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Besoj se po, po dmth thuje ne nje menyre qe mos ta vrasesh ate person tjeter edhe mos ta ofendosh duke i then te verteten.
Po e verteta duhet te thuhet edhe pse ndoniher e verteta e vret njeriun!!!!!
Dhe thojn me nje fjal popullore " rrenat i kan komt e shkurta"
PO. Kjo eshte rruga e vetme!
po ma mire eshte me than te verteten po kaniher duhet me rrejt per hater te njeriut qe e rren
ps.nese nje njeri eshte shume i semuar dhe pyet si dukem ti nuk mund ti thuash kufom e gjalle,po i thua nuk dukesh keq sot me mire se dje e blla blla
ose
shoqen tuaj e tradheton i dashuri dhe ju ti theni e dashura e tij eshte shume me e bukur se ti
ose
te pyet nje shoqe se a dukem bukur kur duket shume keq dhe ka veshja shume te keqe,normal qe i pergjigjesh shume mire po hajt provo kete bluz me kete jinse,nuk i thu shume keq
ka plot une genjej po jo genjeshtra te demeshme zakonishte genjeshtra qe iu behet qefi njerezve qe ju behen
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Si Regull e verteta duhet thene . Po jo te gjithe e zbatojne ..!
Ne ca raste duhet te genjesh se ashtu te ecen me mire .. kshu qe per mendimin time e vertet thuhet kur biseda o shume serioze e verteta duhet thene pa tjeter .. ndersa ne raste tjera varet si te vije mbare po deshe thuaje po deshe mos e thuaj se te bjeri ty me mire !
- .мαyвє.υ.∂σит.cαяє.αbσυт.иσт.вєιиg.
2gєтнєя.αиy.мσяє.bυт.ι.∂σ.&.ιтs.кιℓℓιиg.
мє.
PO te flas me ideale,Normale eshte mire qe e verteta te thuhet.
Fakti eshte qe ke te besh me njerez te cilet kane ndjenja, njerez te cilet reagojne kundrejt atyre qe mund tiu thuash.
Nuk mund te thuash cdo te vertete ne shesh, dhe te presesh qe tjetri ta pranoje me buzen ne gaz.Thone qe e verteta vret, dhe per mendimin tim ne shumicen e rasteve eshte e vertete.
Per mendimin tim ka nje moment dhe menyre te pershtatshme per te thene gjithcka.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Krijoni Kontakt