Close

Rezultati i Sondazhit: gjuha me e bukur

Votues
140. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Spanjisht

19 13.57%
  • Frengjisht

18 12.86%
  • Italisht

19 13.57%
  • Arabisht

12 8.57%
  • Hebraisht

1 0.71%
  • Anglishte e Anglise

17 12.14%
  • Anglishte e "Kolonive"

10 7.14%
  • Gjermanisht

4 2.86%
  • Suahili

5 3.57%
  • Indisht

0 0%
  • Persisht

1 0.71%
  • Rusisht

1 0.71%
  • Serbisht

16 11.43%
  • Japonisht

1 0.71%
  • tjeter

16 11.43%
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 134
    i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    une flasi disa gjuhe te jashtme po votova per italishten por ne zemer e kam gjuhen time dhe pse nuk eshte ne votim gjuha me shronjat e arta.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    A ben me tregu se cili kopil i shkive ka voru per serbishten? apo disa femi-kalama kane votu te bejne bllof ketu?, le te behet trim ne te kallxon....!

Si ka mundesi qe gjuha greke mos me qene (edhe pse greket nuk i dua) kur dihet qe bashke me shqipen dhe armenishten jane gjuhet me te vjetra ne bote e keni fut gjuhen serbishte qe eshte gjuhe KOPILE e sllavishtes e perziem me ate kaukaze dhe e dyta kjo gjuhe quhet Serbo-Kroate jo serbe sepse kjo gjuhe i takon edhe kroateve, boshnjakve,slovenve.

Me siguri ka ndonje antar (me siguri serb eshte pasi spo tregon) u regjistru 20 here dhe ka votu me prish temen......MODERATOR SHIKONI IP-te dhe perjashtoni shkavin nga ketu.

Per mua anglishtja eshte ma e mira (edhe pse shume gjuhe tjera si ka cek qe u desh dhe e kane fut serbishten keta anti-shqiptar)

Por Gjuha shqipe eshte gjuhe Hyjnore dhe me e mira per mua si shqiptar, e per tjere sdi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 26-02-2006 mė 17:46

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Greqisht
    Italisht

Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Kisha me thene mos e thuni deshiren emocionale por realitetin p.sh sikur kjo parashkruesja qe tha greqishtja....greqishtja per mua eshte nje gjuhe qe ta shpifk, ta prish veshin...po shkruani realitetin se edhe une p.sh di tjeter gjuhe por nuk thash per ate gjuhe qe e di por e thash realitetin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    GL ore ti per mua ajo eshte se me ate jam ritur dhe ma do veshi...ti ca halli ke????

tani kur degjon shqiptaret qe e bastardojn fare kur e flasin me ato GGGGG te forta dhe QQQQ domosdo qe sdo te pelqej

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Pse se keni fut DAJAKUN si gjuhe, sepse ka shume ktu ne forum qe nuk dijne asnje nga ato gjuhet qe thoni ju, biles te pakten DAJAKUN e flasim gjith !!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homza : 26-02-2006 mė 18:36

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Si ka mundesi Serbishtja e para,,te shkrunin baballaret e nenat tona qe dine vec Rusisht do ja beja hallall po kur mendoj brezat e ri. Gjuhet sllave, greqishtja e kto arabet nuk me pelqejn fare.
    Per mua ne vendin e pare qendron Frengjishtja qe ndiqet nga Italishtja e Spanjishtja.
    Pervec Shqipes qe nuk e ndrroj me asnje ishin kto me lart.

Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    GL ore ti per mua ajo eshte se me ate jam ritur dhe ma do veshi...ti ca halli ke????

tani kur degjon shqiptaret qe e bastardojn fare kur e flasin me ato GGGGG te forta dhe QQQQ domosdo qe sdo te pelqej
    si GGG dhe QQQ, shqipja per nga fonetika me e mire se ajo greke eshte

Ti mendon qe greqishtja me e mire se shqipja eshte, apo si?, nje gjuhe greke qe mbaron vetem me mbaresa kis, mis, fis a nuk ta shpifke kjo? per ate thash une mos e thuaj deshiren emocionale po e thuaj realitetin sikur qe e ceki hapesi i temes...sdi sa kuptove se mduket qenke greke e paske problem ndoshta me kuptu...pasi vet tha qe jam rrit me greqishten apo jo!

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    11 turq dhe 15 serb kane votuar ketu. hmmm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Ti mendon qe greqishtja me e mire se shqipja eshte, apo si?,
    huh? Ca lidhje ka kjo pyetje?..ishte Shqipja ne liste dhe se thash une?

nejse une respektoj opinionin tend respekto dhe ti te timin. Nga qe Shqiptaret i urrejn Greket kjo sdo te thot qe une si shqiptare skam te drejt te me pelqen si tingellon ajo gjuhe!

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •