une flasi disa gjuhe te jashtme po votova per italishten por ne zemer e kam gjuhen time dhe pse nuk eshte ne votim gjuha me shronjat e arta.
Spanjisht
Frengjisht
Italisht
Arabisht
Hebraisht
Anglishte e Anglise
Anglishte e "Kolonive"
Gjermanisht
Suahili
Indisht
Persisht
Rusisht
Serbisht
Japonisht
tjeter
une flasi disa gjuhe te jashtme po votova per italishten por ne zemer e kam gjuhen time dhe pse nuk eshte ne votim gjuha me shronjat e arta.
A ben me tregu se cili kopil i shkive ka voru per serbishten? apo disa femi-kalama kane votu te bejne bllof ketu?, le te behet trim ne te kallxon....!
Si ka mundesi qe gjuha greke mos me qene (edhe pse greket nuk i dua) kur dihet qe bashke me shqipen dhe armenishten jane gjuhet me te vjetra ne bote e keni fut gjuhen serbishte qe eshte gjuhe KOPILE e sllavishtes e perziem me ate kaukaze dhe e dyta kjo gjuhe quhet Serbo-Kroate jo serbe sepse kjo gjuhe i takon edhe kroateve, boshnjakve,slovenve.
Me siguri ka ndonje antar (me siguri serb eshte pasi spo tregon) u regjistru 20 here dhe ka votu me prish temen......MODERATOR SHIKONI IP-te dhe perjashtoni shkavin nga ketu.
Per mua anglishtja eshte ma e mira (edhe pse shume gjuhe tjera si ka cek qe u desh dhe e kane fut serbishten keta anti-shqiptar)
Por Gjuha shqipe eshte gjuhe Hyjnore dhe me e mira per mua si shqiptar, e per tjere sdi![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 26-02-2006 mė 17:46
Greqisht
Italisht
Kisha me thene mos e thuni deshiren emocionale por realitetin p.sh sikur kjo parashkruesja qe tha greqishtja....greqishtja per mua eshte nje gjuhe qe ta shpifk, ta prish veshin...po shkruani realitetin se edhe une p.sh di tjeter gjuhe por nuk thash per ate gjuhe qe e di por e thash realitetin.
GL ore ti per mua ajo eshte se me ate jam ritur dhe ma do veshi...ti ca halli ke????
tani kur degjon shqiptaret qe e bastardojn fare kur e flasin me ato GGGGG te forta dhe QQQQ domosdo qe sdo te pelqej![]()
Pse se keni fut DAJAKUN si gjuhe, sepse ka shume ktu ne forum qe nuk dijne asnje nga ato gjuhet qe thoni ju, biles te pakten DAJAKUN e flasim gjith !!!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homza : 26-02-2006 mė 18:36
Si ka mundesi Serbishtja e para,,te shkrunin baballaret e nenat tona qe dine vec Rusisht do ja beja hallall po kur mendoj brezat e ri. Gjuhet sllave, greqishtja e kto arabet nuk me pelqejn fare.
Per mua ne vendin e pare qendron Frengjishtja qe ndiqet nga Italishtja e Spanjishtja.
Pervec Shqipes qe nuk e ndrroj me asnje ishin kto me lart.
si GGG dhe QQQ, shqipja per nga fonetika me e mire se ajo greke eshtePostuar mė parė nga FierAkja143
Ti mendon qe greqishtja me e mire se shqipja eshte, apo si?, nje gjuhe greke qe mbaron vetem me mbaresa kis, mis, fis a nuk ta shpifke kjo? per ate thash une mos e thuaj deshiren emocionale po e thuaj realitetin sikur qe e ceki hapesi i temes...sdi sa kuptove se mduket qenke greke e paske problem ndoshta me kuptu...pasi vet tha qe jam rrit me greqishten apo jo!![]()
11 turq dhe 15 serb kane votuar ketu. hmmm
huh? Ca lidhje ka kjo pyetje?..ishte Shqipja ne liste dhe se thash une?Ti mendon qe greqishtja me e mire se shqipja eshte, apo si?,
nejse une respektoj opinionin tend respekto dhe ti te timin. Nga qe Shqiptaret i urrejn Greket kjo sdo te thot qe une si shqiptare skam te drejt te me pelqen si tingellon ajo gjuhe!
Krijoni Kontakt