Si perfundim e vendosa edhe une, votova per Arabishten!
Eshte bukur ti besosh veshit tend.... dhe Arabishtja degjohet me te vertet lezecem!
Saper ndjenjat... jane te perkoheshme, por e bukura mbetet e bukur!
flm
Spanjisht
Frengjisht
Italisht
Arabisht
Hebraisht
Anglishte e Anglise
Anglishte e "Kolonive"
Gjermanisht
Suahili
Indisht
Persisht
Rusisht
Serbisht
Japonisht
tjeter
Si perfundim e vendosa edhe une, votova per Arabishten!
Eshte bukur ti besosh veshit tend.... dhe Arabishtja degjohet me te vertet lezecem!
Saper ndjenjat... jane te perkoheshme, por e bukura mbetet e bukur!
flm
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kryeplaku : 23-02-2006 mė 15:30
si nuk ma kishte zene xerxalla kete shkrimin tend jo per gje po vete fakti qe ia ke hequr te drejten e 1-shit spanjishtes eshte gje me shume vlere, vec vlerave te tjera informuese qe mban shkrimi lolPostuar mė parė nga Leila
Leila lexo mp
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Une punoj me ruse dhe me thone qe kur flas shqip u tingellon si italisht.Postuar mė parė nga benSANAmecburum
![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Si gjuha jote e ska o njerez. Per mua si person asgje nuk tingellon me bukur
se SHQIPJA. Shume here me kane qelluar customer's ne telefon qe me pyesnin
ky theksi jot...mos je gje nga Quebec ( Canada ) se theksin e ke si frengjisht.
Kur i thosha jam Shqiptare ndodhte qe me pyesnin me thuaj dicka ne shqip
se du me e dite si tingellon. Dhe gjithmone ju pelqente.
Meqe Shqipja nuk eshte e renditur me pelqen shume Anglishtja. Ndoshta dhe
nga perdorimi i saj i perditshem te thyhet veshi dhe te tingellon bukur.
Italishtja dikur me ka pelqu shume, por tashi smund te shof me filma ne tv
italisht...me duken si lojnash. Dhe e kam me te veshtire ta flas.
Kurse Gjermanishten qe e kam studiuar per 4 vjet me rradhe e urrej.
Me duket gjuhe e rende, me nje nderlikim te kot qe ta ben gjuhen shume me
te veshtire per ta mesuar.
Une votova per italishten edhe pse ketu flas anglisht. Eshte gjuhe e bukur, e lehte per te mesuar ose ndoshta ngaqe ishte e para gjuhe e huaj qe mesova..por ka shume shprehje qe me pelqejne prsh , ma figurati.. e dai..etj etj.
Ps. Shqipja nuk diskutohet qe eshte gjuha me e bukur...sidomos ato fjalet e embla , shpirt, zemer, xhan.
Ti mė ke bėrė magji, se nuk ka mundėsi tė tė dua kaq shumė unė ty!!
Postuar mė parė nga Kryeplaku
Ti kryeplak sigurisht qe "paske" me te vertete " veshe" per te dalluar te bukuren..![]()
Veshi yt i "sprovuar" nuk duhet te kishte bere gabime te tilla.....po hajde le te themi qe dhe ti tek njerezit futesh, te lejohen dhe gabime...
Still waters run deep............www.studime-londer.co.uk
Votova spanjishten, gjuhe qe tingellon shume bukur. Flas per spanjishten autentike qe flitet ne Spanje e jo per bastardimet e dialektalizmat latine.
Si gjuhe te dyte do te zgjidhja ate portugeze. Duket sikur flasin trashe, mirepo duhet te shofesh se me ke, ke te besh (portugez nga veriu apo jugu).
Ne vend te trete do te vija turqishten. Pak a shume si shqipja, ta mbush gojen...
Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!
Une votova per suahili.Ska ma lezet se kur folin ata dunga-bunga hala gala.Gjuhe e lezetshme.
Le te me pergjigjet ai qe din me se paku rreth kesaj ēeshtje.
Anglishtja e Anglise mer jahu. Ta han veshi mire. Tingellon bukur.
Prap se prap ska me te mir gjuh se shqipja jon![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt