Close

Rezultati i Sondazhit: gjuha me e bukur

Votues
140. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Spanjisht

19 13.57%
  • Frengjisht

18 12.86%
  • Italisht

19 13.57%
  • Arabisht

12 8.57%
  • Hebraisht

1 0.71%
  • Anglishte e Anglise

17 12.14%
  • Anglishte e "Kolonive"

10 7.14%
  • Gjermanisht

4 2.86%
  • Suahili

5 3.57%
  • Indisht

0 0%
  • Persisht

1 0.71%
  • Rusisht

1 0.71%
  • Serbisht

16 11.43%
  • Japonisht

1 0.71%
  • tjeter

16 11.43%
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 134
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    lol Manulke, une nuk them dot germen Q ne Shqip. Bej nje shushing noise e me del SHQSH (prandaj s'them llafe te pista, jo se jam ndo nje cupe e degjueshme ) Gjuhe e bukur nuk di te zgjedh, por di te them se NUK eshte Spanjishtja nr 1-shi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 22-02-2006 mė 15:43
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Per Spanjishten une dhashe mendimin tim personal. Nuk ju pelqeka. Me vjen keq.

Manulaki,
    Shqipja ngjan me rusishten. Ku krahasohet shqipja me italishten? Kur flasim ne me njeri tjetrin i torturojme te huajt. lol.

me pelqen kjo turqishtja jote
    sikur te na jepej te votonim per me teper se 1 gjuhe do kisha zgjedhur shqipen te paren (sic e zgjodha) anglishten, greqishten, turqishten, italishten ah po, dhe hebraishtja ka shpirt brenda saj dhe eshte gjuhe shume sfiduese, kerkon ca tinguj qe aman aman, nga t'i nxjerresh lol
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Mua me eshte dukur shume e bukur greqishtja kur e fliste kryepeshkopi Anastasios ngjan hyjnore(por me doli ca nga qejfi kur fillova ta mesoj), pastaj italishtja.Shqipja eshte e bukur kur flitet ne dialektin letrar dhe shume e shemtuar kur flitet ne dialektin gege ne menyre hundore(kete ma kane thene te huaj ).Turqishtja me duket shume burrerore.Shpesh me pelqente te degjoja radio Seul dhe me pelqente edhe koreancja, sidomos e folur nga femra, me shkrin fare...

i/e regjistruar Maska e arber x
    Anėtarėsuar
    02-03-2005
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga Manulaki
    Jo nje here por shume here me jane afruar njerez dhe me kane thene: "Sa bukur flet frengjisht!" I kam pare e cuditur dhe u kam thene "Po flas shqip" dhe jane pergjigjur "Vertet??? Ngjan si frengjisht, shume gjuhe e bukur qenka!"
    Sa per te mbeshtetur mendimin e thene ketu me siper... ketu ku jetoj une si te thuash jemi si ne Babiloni e c'nuk te degjon veshi, te gjitha gjuhet e botes... por nder to gjuha shqipe eshte me e bukura . Dakort jemi ketu te gjithe????Gjithsesi kam marre shume komente nga njerez te huaj qe gjuha jone tingellon si gjuhe frenge. Ky refren perseritet shume shpesh...frengjisht??? Jo jo, Shqip.... dhe me kaq i ve kapak. Ndersa persa i perket gjuheve te huaja personalisht kam debulese per gjuhen frenge, pamvarsisht se nuk e flas. Eshte shume e bukur per veshet e mi.
    Still waters run deep............www.studime-londer.co.uk

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    pas Shqipes me pelqen Frengjishtja. e kam pelqyer qe kur kam qene shume e vogel kete gjuhe. Dhe me e forta eshte, me pelqen edhe theksi i atyre qe jane psh me origjine nga franca dhe qe e flasin anglishten me theks francez.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2006
    Vendndodhja
    ne Zvicerrrrrrr
    Postime
    19
    Gjithemon gjuha e nenes eshte me e bukura !!!! Dmth per mu gjuha SHqipe is number 1 dhe vjen gjuha Frenge "e bute dhe ramantike"

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Qekan Nja 7 Arabe Ne Forum Qe Kan Votu

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga kokodrili
    Qekan Nja 7 Arabe Ne Forum Qe Kan Votu
    Edhe 15 serb (shkije) siq i quajm ne Shqiptaret e Kosoves

Serbisht 15 18.75%
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Te dy si Shkiet dhe Arabet jan tradhtar bashk me votat...te votosh per Arabishten je ekstremist ose Taliban...te votosh per Serbishten je pa krenari...

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •