Per mua gjuha me e bukur eshte gjuha qe me ka mesuar nena e ime:
Gjuha Shqipe.
Ne gjuhen Shqipe un mund te shpreh te gjitha te fshehtat e zemres time.
Spanjisht
Frengjisht
Italisht
Arabisht
Hebraisht
Anglishte e Anglise
Anglishte e "Kolonive"
Gjermanisht
Suahili
Indisht
Persisht
Rusisht
Serbisht
Japonisht
tjeter
Per mua gjuha me e bukur eshte gjuha qe me ka mesuar nena e ime:
Gjuha Shqipe.
Ne gjuhen Shqipe un mund te shpreh te gjitha te fshehtat e zemres time.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Me keni habitur me kto votime dhe kur hallall mos ju koft bre,... Pe si mund nga gjithe keto GJuhe, gj.Serbe te jet e para, turp turp turp,
Rofte gjuha Shqipe me e embel ne bote
Bukuria apo tingulli i nje gjuhe nuk ka te beje me veprat e nje populli qe e flet ate. Prandaj te mos keqkuptojme ata qe kane votuar per serbishten.
Une ju jap keshille, mgjths vete nuk e ndjekshikoni si ndikohem une nga veprat e spanjolleve lol
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
SHQIP! Eshte gjuhe qe edhe kur qeshim te huajt kujtojne se do fillojme te vritemi! Vetem Zoti na kupton dhe shpirti yne.
Edhe komentet po i beni ne shqip, po kryematufi nuk e ka perfshire gjuhen e vet... C'ti besh? Hajt po votojme per Persishten(*) ose Japonishten(qe pa e mesuar nuk e le!). te tjerat i dime nga pak dhe nuk na terheqin me
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Shqipja.
Me kujtohet njehere qe mori njeri ne telefon dhe isha duke komunikuar me te per prinderit meqense nuk e zoteronin mire anglishten prinderit. Ai bente pyetjet ne anglisht dhe une, me telefonin afer gojes, jua beja prinderve ne shqip. Per here te pare qe dikush me thot se i pelqen gjuha qe po flisja. Me erdhi mire. Eshte e bukur (e kendshme dhe e vecant, per mua te pakten).
Varet sa embel/bukur e flisni edhe juPostuar mė parė nga Veshtrusja
![]()
Kur kam qene ne Amerike,isha ne nje dyqan me motren dhe po flisnim shqip.Na afrohet nje grua dhe na komplimenton per gjuhen pasi i kishte pelqyer si tingellonte si gjuhe...Yhyyyy sa na u be qejfi...LoL
Me pelqen Shqipja normale,se e kam gjuhen meme. Por me pelqen edhe si tingellon Spanjishtja,se di pse.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
P.S Anglishtja e Aussie-s me acaron ndonjehere aggggrrrr![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
ky eshte mashtrim lolPostuar mė parė nga buki19
Edhe pas 500 vjeteve nuk mbijetojne aq gjuhe jo mo 50 qe na gjejne ende te gjalle! Sa te jem une i here shqipja nuk vdes. looool![]()
Krijoni Kontakt