per mua gjuhe e bukur eshte edhe anglishtja ne te foluren e nje italiani
Spanjisht
Frengjisht
Italisht
Arabisht
Hebraisht
Anglishte e Anglise
Anglishte e "Kolonive"
Gjermanisht
Suahili
Indisht
Persisht
Rusisht
Serbisht
Japonisht
tjeter
per mua gjuhe e bukur eshte edhe anglishtja ne te foluren e nje italiani
all u need is love
Me vjen keq por shume keq u shprehve, tha qe jam rrit me gjuhen greke!, sdi nje njeri me sa mend e thote kete pse a nuk ka TV shqiptare ne Fier dhe a ska shqiptare fare ne FIER qe qenke rrit me greqishten.....keto fjale e thote vetem nje minioritet dhe ato nga inati dhe prej te miravePostuar mė parė nga FierAkja143
![]()
a ok u kuptuam...![]()
E thua me te drejte.Postuar mė parė nga GL_Branch
Kam kerku te njejten gje nga Moderatoret. E nga ai qe ka hap kete sondazh te na del me shpjegim se pse e ka futur gjuhen gabele-cetnike-sllave-shkinishten.
E ata qe kane votuar le te dalin me emra e te perjashtohen...
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
PershendetjePostuar mė parė nga GL_Branch
une mendoi se nuk eshte veshtir te dihen keta 15 serb apo proserb qe jane ne ket forum me nofka te ndryshme e bile me emra te patriotve
Por vetem tua leshoim nji sy postimeve te tyre qe i urrejn ishe Luftaret dhe Komandantet e UĒK-se dhe me shpiert e zemer mundohen ti minimizoin meritat qe i ka populli yne te prir nga UĒK-ja e luften e drejt qe e beri keta mundohen ta minimizoin
prandaj bash po perputhet ky nr.15 vota per gjuh me te mire te shkieve me keta 15 shkie apo bashkpuntor te shkieve qe i urrejn shqiptaret nuk ka nevoj as Moderatoret te tregoin as kushe se dihen shume leht bile une kaher kam dyshue ne ta por tani duelen haptas 15-ja e famshme
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Po gjuha greke pse mungon nga sondazhi, apo ti Kryeplak e mesove dhe nuk te pelqeu?
Ει οι θεοί διαλεγονται την των Ελληνων γλωτταν χρωνται (Ne qofte se perendite flisnin do perdornin gjuhen e Grekeve, Ciceroni per vepren Dialoget e Platonit).
Gjuha greke permbledh pasurine dhe homiogjenen e gjermanishtes, qartesine e ferngjishtes, muziken e italishtes dhe ligjerimin e spanjishtes, ka thene poeti francez dhe intelektuali Claude Fauriel (1772 - 1884).
Un votova per Italishten gjuhen me romantike ne bot per menimin tim![]()
Edhe mua me pelqen greqishtja. Sidomos ne stadium ne leoforos kur shajme ne kor jevgjit e olimpiakosit.
Tani do vejme ti shajme ne Votanikos. lol
ore tannhauser pse je kaq ambiguous ne identitetin tend te dyfishte
dhe pse gjithmone pro gr-qi
dhe pse na qenka gjuha greke "gjuha e perendive"
pse ate qe dha drite mbi gjuhen e perendive e mbytet(helmuat)
Lexo nje literature qe eshte me neutrale, ose me mir dil kendej nga perendimi...sepse prap anadollake jeni...ose me mire mongole-arab
ps. E di qe fjala Anadollak vjen nga greqishtja e diiiiiiiiiii boll e mburre na cave lesht e kokes ne gjysem..e di qe je intelektual i etur per dije ............
ĒAM 24 KARAT
Krijoni Kontakt