Universiteti dhe dega:
Flisni per elsperiencen tuaj ne shkollat ku shkoni. Ne sa universitete keni aplikuar, dhe ku i keni ndjekur studimet universitare?![]()
Universiteti dhe dega:
Flisni per elsperiencen tuaj ne shkollat ku shkoni. Ne sa universitete keni aplikuar, dhe ku i keni ndjekur studimet universitare?![]()
Artemis si shume seriozisht e morret FSHne....Postuar mė parė nga Artemis Ishmaku
Ne gjithe Shqiperine mezi i gjen 20 veta qe te ken mbaruar doktoraten, (akoma edhe ne universitetet e Tiranes kam njohur profesore qe u bene te tille vetem sepse kishin mesatare te larte pa asnje lloj specializimi!).
Une per vete aplikova nje here ne Itali por kur e pash se cfare fyellash kishin per komision thash shyqyr qe nuk me pranuan!
Nejse ju uroj mireseardhje dhe suksese me doktoraten, qe beni ose keni ndermend te beni!
Kryeplak,
Nuk jam dakort me ty. Ne Shqiperi ka shume njerez qe kane marre tituj te ndryshem per studime pasuniversitar, nder to dhe doktorata.
Megjithate, faleminderit per mirkpritjen.
une i njof nja 4 cope, tre i kam ne fis.![]()
nje gje eshte e sigurte, rroga e larte dhe punesimi i menjehershem. Tim vella psh e mbaroi ne finance qysh 28 vjec, dhe menjehere filloi pune si profesor ne Ivy League schools. Me te krenohen baja e maja, ndersa kur vjen puna te mua krruajne zerin dhe bejne sikur s'degjojne pyetjen.![]()
![]()
Doktoraturėn po deshe, se meqe behet fjale per kash shume shkolle ta shkruajm tamam -_-Postuar mė parė nga Artemis Ishmaku
kur te aplikoj per nja 1 vit te them per vete
P.S. Kuqe, gocat simpatike nuk eshte e thene te kene kaq shume shkolle patjeter, kshu qe don't worry
P.S.S. Kryeplaku, si ore 20? shume shkurt i re o burri i dheut lol ...une kam rreth 10 vjet larg Shqiperise dhe prap jam i sigurt qe njoh nja 10 veta me doktorature qe jane ne Shqiperi ...
P.S.S.S. Lars, shrin akullorja deri atje apo ta ve kete shokun ti fryje gjithe rruges qe mos shkrije?![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 01-02-2006 mė 16:30
Postuar mė parė nga Kuqalashja
tregojne albumin e fotografive
Diikushi, edhe cokollate edhe akullore per ne..sa ta fillosh ti, na gjen atje![]()
TBD
Postuar mė parė nga Kuqalashja
Ku jep mesim yt vella?
E shef paskam humbur shume gjera kohet e fundit, nuk e dija qe paska dalur moda me marre dokotorata tani (se kur isha une ishte moda e Benxave akoma)...Postuar mė parė nga diikush
Nejse te presim te na shfaqet ky anetari i FSH qe ben doktorate ne SHBA, do doja shume ta njoh!
Sidoqofte ne universitetet shqiptare vazhdojne te ken edhe nga ata profesore pa asnje fare specializimi!
Kryeplak,
Shume i nenvleftesoke Shqipetaret? E pse sipas teje nuk paskemi NE SHQIPETARET vullnet dhe potencial qe te bejme doktorate ne Amerike e neper bote? A na mungon ndonje pjese e trurit sipas teje? Apo kane te tjeret me shume tru se ne?
Nese nuk i jep vehtes perpara, mbraba mbetesh, kushdo qe te jesh.
Fjal Doktoraturė nuk ekziston ne gjuhen Shqipe. Fjala ne Shqip eshte doktoratė jo doktoraturė, meqe po flasim per shkolle.Postuar mė parė nga diikush
![]()
I-ja eshte me kollaj te shqipetohet ne vend te ė-se ne fund te fjales. Me falni per zevendesimin me i, por fjala Doktoraturė nuk ekziston.![]()
Krijoni Kontakt