Jo mer, edhe po te perfundoja ne ishuj te azis, do te perfundoj me ty![]()
Jo mer, edhe po te perfundoja ne ishuj te azis, do te perfundoj me ty![]()
June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0
Midis te tjerave, nje kuti me cokollata Dove me bajame brenda nga agai(highlight of MY hungry morning)
E ndava me motren. Ndo nje here pyes veten, "E di ky qe po na marton te dyjave?" Se ne si pako vijme, te dyja me te njejtat huqe, sweet tooth... er, teeth. C'e zgjoj shejtanin dhe une; mendimi ndoshta s'i ka shkuar ne mendje... akoma.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 14-02-2006 mė 15:01
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
varjojne stilet apo kombinimi i tyre simbas preferencave te seicilit, po mire do ishte qe ta komplomentosh dhuraten edhe me dicka te blere (materiale) ... p.sh. Calvin Klein ka nxjerre ca mbathje shume thekthi per cunat kohet e fundit; i ke vene re?Postuar mė parė nga unkown
ku ka dite me te pershtatshme se sot per 'ta zgjuar shejtanin'? apo do e surprizoni?Postuar mė parė nga Leila
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 14-02-2006 mė 15:54
Ua, cfare skandali. Ku eshte Larsi kur me duhet?Postuar mė parė nga diikush
O cun pervers, c'fat qe te arrin dora deri te "privatet" por jo te ai cepi i kurrizit qe te kruhet aq shume...![]()
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 14-02-2006 mė 15:58
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
jo moj, si kam derguar tet shoqi une ndonje mesazh privat me idera une jo, thjesht i lexova nga ty lolPostuar mė parė nga Leila
se mos e marresh prap seriozisht ti dhe me hidhni ne gjyq pastaj per rrjedhojat![]()
Sa je ti e gjate, ky ka vetem gjymtyret ndaj mos ji sh. e sigurte per ku i shkon/futet dora.Postuar mė parė nga Leila
![]()
Diikush, une me gjithe deshire do ua servirja dhe modelin ketu, por s'e kam lejen akoma nga i permenduri.![]()
epo bej si te besh a derbardhe dhe servirja, se sot eshte dita e tille qe njerzve u duhet edhe modeli pervec rekomandimeve te mia me fjalePostuar mė parė nga Kuqalashja
jam plotesisht dakort, dhe jam kundra vrullit komercializues per te shnderuar sentimentet ne rutine produktesh dhe ritesh shabllone, ndaj dhe sugjerova dicka ndryshe nga dhuratat tradicionalePostuar mė parė nga Del Monako
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 14-02-2006 mė 16:36
Un do i kendoj nje keng byrazer.(edhe e vej ne gjum )
Mi Par D'udir Ancora!
Kur kam qen ne high school, ne diten e Shen Thomait, kshu Valentinit me ka von zysha nja tre katra, sepse thash qe nje vajze mund ti dhurohet nje lule ose nje kenge dhe ka me shum domethenie se gjerat materiale. Edhe per ta vertetuar kete me tha qe o te kendoja nje keng para klases ose do me vete katrat.
Historia vazhdon po po e le ktu (Jam i sigurt qe po ta lexoj ajo zysha ime ket qe po shkruj, nga kujtimet do i fusi nje te qeshme qe ka per tra nga karrigia. Po e lexovi e pershendes. Ka qen goc e re zysha. :P) Nejse, thelbi eshte qe dhurata ime te ket efekt shpirteror.
Ja kshu
Edhe se mos harroj pa shtuar. Per mendimin tim, kjo dite eshte dita me pak romantike edhe me me pak ndjenja nga te gjitha ditet e tjera, pasi puthjet, dhuratat jepen sepse "duhet" te jepen per shkak te emrit qe mban dita. Kshu qe nuk jan spontane, por jane gjera me llogari qe s'kan te bejn fare me ndjenjat e pastra. Mendoj qe gjithe ditet e tjera jan me shum Shen Valentin sesa Shen Valentini i vertet.
Me respket per te gjithe ju
Ju le duke ju uruar Gezuar festen!
![]()
HOLLAND...
Postuar mė parė nga Leila
c'e do Larsin ti.. kur ke diiiiiiiikushinqe del pa furca/modele fare ..si e ka bere perendia
pastaj, mos ta kishin ate "fat" meshkujt, nuk do te ishin martesat gay te ndalauar ketu
apo craig's list-in me pershkrime te hollesishme te B/J (oral) te paharrueshem per valentin?!
del monako, njerezit zgjohen per shen valentin, jo flene.... me vete ..dmth lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Larsus : 14-02-2006 mė 16:48
"E vej ne gjum" eshte figur letrare e ashtu quajtur metafor. Kapish ti?Postuar mė parė nga Larsus
Duhet pak fantazi ta kuptosh ca dmth thell thell .
Kshu
Rigoletton e pava se fundmi. S'te pash me na i cep. Placido Domingo dirigjent.![]()
HOLLAND...
Krijoni Kontakt