Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Uf... pyetje retorike mo Ato femrat do e gjejne pikerisht ate qe meritojne, sipas teorise se tenxheres dhe kapakut. A mendon se une e mbaj mend se si agai refuzoi te hante vaktin e pare qe pregatita ne jeten time kur dogja gishtat dhe mu bene flluske? Nope, I don't remember it, AT ALL, as se cfare ore (4:00pm) ishte apo cfare moti (fillimisht me diell) kishte.

Ca low blow, mi, ti tjetra? E di c'thone per beqarine? "A rolling stone that gathers no boss." Hihihi...
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

echo Maska e Dara
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Uf... pyetje retorike mo Ato femrat do e gjejne pikerisht ate qe meritojne, sipas teorise se tenxheres dhe kapakut. A mendon se une e mbaj mend se si agai refuzoi te hante vaktin e pare qe pregatita ne jeten time kur dogja gishtat dhe mu bene flluske? Nope, I don't remember it, AT ALL, as se cfare ore (4:00pm) ishte apo cfare moti (fillimisht me diell) kishte.

Ca low blow, mi, ti tjetra? E di c'thone per beqarine? "A rolling stone that gathers no boss." Hihihi...
    Shiko si ben sikur ske qene ndonjehere beqare, mos u bej kaq menefrego ndaj fatkeqesise se te tjereve :P

Edhe te qenurit "perfekt" eshte relative, si e tille "cift perfekt" ka shume nen kuptime qe duhen te kuptohen ne menyre qe te kuptosh cdo te thote si shprehje e plote, dhe te arrish te vendosesh ne egzistencen apo jo te kesaj marredhenie.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Leila

LOL ik se me vdiqe

Nein, das is nicht eine rhetoric question :P Ej me duket se harrove sa gram leng te mblodhi flluska e gishtit

p.s. love your sense of humor

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Rri urte ti se ishte dhe gishti i mesem. Don't make me flip it... out Maskara!

P.S.: He se mu kujtua dhe nje tjeter, "Love is sometimes an excuse to abuse someone." (Dashuria ndonjehere eshte nje justifikim per te abuzuar dike.)
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e hysnib
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    41
    Citim Postuar më parë nga i_pakapshem
    ajo eshte me shume jonatyrale....cfare ngelet? Qe femrat kurren e kurres s'harrojne gjerat dhe shume here perdorin ato qe ju ka bere nje mashkull kundrejt meshkujve te tjere. Kush behet i veshtire per te dashuruar athere? (per hapsin e temes kjo)
    Një nga gjërat më kryesore që duhen patur parasysh (dhe kjo është edhe gjëja që shpërfillet më lehtë) është që burrat kanë pikërisht të njejtat nevoja si dhe gratë.Pavarësisht nga kapadaillaku i shtirë,dëshira e tyre për një marrëdhënie të mirë dhe gatishmëria për të bërë diçka që ta arrijnë atë,ka gjasa të jetë po aq e fuqishme se ajo e gruas.Ndryshimi qëndron në faktin se ato janë të varrosura në edukatën e rrënjosur për vite të tëra,që u ka mësuar se për të qenë ”burrë i vërtetë” duhet të bësh sikur nuk e vret mendjen për të tilla dëshira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga hysnib
    Një nga gjërat më kryesore që duhen patur parasysh (dhe kjo është edhe gjëja që shpërfillet më lehtë) është që burrat kanë pikërisht të njejtat nevoja si dhe gratë.Pavarësisht nga kapadaillaku i shtirë,dëshira e tyre për një marrëdhënie të mirë dhe gatishmëria për të bërë diçka që ta arrijnë atë,ka gjasa të jetë po aq e fuqishme se ajo e gruas.Ndryshimi qëndron në faktin se ato janë të varrosura në edukatën e rrënjosur për vite të tëra,që u ka mësuar se për të qenë ”burrë i vërtetë” duhet të bësh sikur nuk e vret mendjen për të tilla dëshira.
    do shtoja qe deshira e burrave per te pasur nje mardhenie te mire eshte dhe me e madhe se ajo e grave, por kur hasen me shume femra mendjelehta, per te mire a te keqe behen cinike. Dhe prap theksoj qe kur nje lidhje mbaron meshkujt (zakonisht) e bejne delete ne tru, kurse femrat e rrotullojne, analizojne etj etj. por prap mbetet aty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga i_pakapshem : 16-02-2006 më 00:52

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Hyso, e ke qare postin e pare Vetem nje gje s'e morra vesh mire: qysh ore e kishe bere tere ate analize dhe nuk e kishe kuptuar se dashurohen vetem burrat e veshtire? Jo se, po nuk dashurove te veshtiret, by default, do te dashurosh te le(s)htet; pune eshte kjo?
    Summertime, and the livin' is easy...

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    ku ka mer daje sot cift prefekt apo perfect
    po vazhdut me konceptin perfect skeni gjo nvije

apo ju duket perfekt b.pitt me a.jolie. e keni pa si o bo pitt si me vujt nga noi smundje. ai mallko veten naten ene diten

momenti perfect zgjat ndoshta 1 sek ne jave

perfekt nuk o kurre i relation.perfekt o i pamje natyre
    Ndryshuar për herë të fundit nga nausika : 17-02-2006 më 19:26 Arsyeja: per te zvendesuar fjale te huaja!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar më parë nga TikTak
    in questa vita di merda ka momentum perfectum qi zgjat ka 1 sek maybe in one week

Hemingway vete

prefekt fare eshte kur ti kenaqesh me cfare ke...dhe, sigurisht, alkoli ndihmon
    TBD

i/e regjistruar Maska e orphée
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    france
    Postime
    23
    Citim Postuar më parë nga Larsus
    Hemingway vete

prefekt fare eshte kur ti kenaqesh me cfare ke...dhe, sigurisht, alkoli ndihmon
    mmmmmmmmmm alcooli nuk e di. prish pune ndonjehere. por si mund te flitet per nje cift perfekt , qenia njerezore s'este perfekte.
    atehere si mund te jene dy perfekte?

them dy une me pak perfekte se nje vetem hahhahhah
    biz@+

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Emrat dhe Cilesite e Zotit!
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 17-11-2010, 03:33
  2. Ushtarë të përkryer
    Nga bayern në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 30-11-2007, 08:32
  3. Disa shkrime rreth budizmit
    Nga drini_në_TR në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 28-02-2005, 12:56
  4. Perendi i perkryer edhe njeri i perkryer
    Nga Seminarist në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-09-2004, 10:21
  5. A eshte feja Islame e perkryer?!
    Nga Gjoni në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 02-03-2003, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •