Ohhhh asgje e rePostuar mė parė nga Juvi
,,,dhe kte e kam parasysh,loool
Ohhhh asgje e rePostuar mė parė nga Juvi
,,,dhe kte e kam parasysh,loool
Po them edhe une nja dy fjale ketu per sa i perket ndeshjes se djeshme...
Pikesepari urime ekipit kampjon edhe ishalla Milan vitin tjeter se kete vit u mbyll kampionati (ishalla marim championsin te pakten )
se dyti fusha ishte skandaloze se mor vesh a ishte futboll ne bar apo futboll ne rrere ajo qe u luajt ( edhe per tu cuditur 3 dite me pare gjate ndeshjes me verderin po ai stadjum ishte fantastik ...... shume e cuditeshme ėėėėėėėėėė
Gjynaf sepse eshte mekat qe dy ekipe aq te mire me aq shume yje te kushtezohen nga nje fushe e tille ...... (kushedi se sa te ofenduar do kene ngelur ata qe kane shkuar ne stadjum per te pare nje ndeshje te shkruar ne letra shume ore para se te fillonte ndeshja)
Nje tjeter fakt qe me ben pershtypje eshte ai i tifozeve e di qe juventus asnjehre nuk eshte mbushur plot por te pakten dje gjate derby te italise duhet te ishte e gjitha e mbushur ..... por per tu cudiur ata qe ishin sngelen nje sekonde pa ofenduar ekimin e Milanit...... bravo duhet mare shembull nga ajjo tifozeri kaq e respektueshme ..........
Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffff
tani sa per lojen se u zgjata kot e me kot ne llafe te teperta po i bie shkurt e shkurt ....
Ka shume sikur ne ate ndshje... sikur pipo inzagi te kishte shenuar nje nga ato daljet e tij perballe buonit , sikur te ishte dhene penalltia per milan, sikur mos kishte dale gatuzao me karton te kuq .........
ka shume sikur qe do ta kishin ndryshuar rrjedhen e lojes por e perfundimi doli 0-0 urime edhe njehre per Juven tashme me 29 kampionate por urime edhe milanit qe ne ate teren qe nuk eshte as ne fushen e laprakes e jo me ne vende te tjera ariti te luante nje futboll sado te bukur edhe te ushtronte presion gjate pjeses me te madhe te lojes......
Me behet qefi per inzagin qe eshte ne forme si dikur ne kohet e tij te arta me behet qefi qe milan ka mbi 400 min pa ngrene gol edhe pse dje vetem nje mborjtes ishte nga 4 mbrojtesit titullar te milanti ne fillim sezon me behet qefi qe u be nje loje e bukur por smu be qefi qe skishte gola....
NUK po zgjatem me Urime Juves per kampionatin e 29 edhe urime Milanit per Kupen e 7 te kampioneve![]()
Well swat69,,,shkurt i ke ren,,,![]()
Pastaj si duket te ka ngel hatri nga tifozet e Juves,,,,,,,,,Por e dim e dim se si tifozet e Milanos nuk ka ne bote
![]()
swato mos na gerric shume ti gogol
ema, kur e ktheve ti, sikur ishte me juven![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Kush po thote qe u ktheva re?loolPostuar mė parė nga Juvi
Me Juve jam dhe PIK![]()
ncncncncncn u bote ju aty me bo tifo per juven :P
ncncncncncncncn
juvo skom ca me te bo se jena qe te dy dema te kuq ene bertasim qe te dy FORCA PARTIZONI se qafsha juvin do e kisha sha juventusin![]()
hiihhihihihihihi
nejse nejse forca Juve kampion ene ket vit ene do zoti e mer reali ate kapellon se vallai keq do ta kena edhe vitin e ardhshem nqs keni prape ate trejner se o i mire dreqi
HAJDE ENE IHERE SUKSESE EKIPIT KAMPION
ti e di shume mire qe para Partizonit nuk ve skuader ne bote(pervec kombetares kuptohet
)
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Postuar mė parė nga E*m*A
ncncncnc ema
M&M
rob ne fispa i shajte Moggit s'besoj t'i kete ngele, se me De Santis nuk kam gje....ai rrogtar eshte, do me fut i lek ne xhep.
Inzaghi na ngjirri... na hoqi 10 kile gjak. Si nuk i ka ra nanji infarkt deri me sot tajnereve qe e fusin ne loje, une nuk e di!
Gattuzo, gati cdo loje i shkon te kuqes rrotull...po kesaj here, ishte engjell ne krahasim me Vieira.
Nejse , edhe ky s'ka faj se aq te shemtute e sterre sa e ka bo perenia, diku do e nxjerre inatin.
Summertime baby!
Pash zotin kur flasin keta te juventesit,shikojme kur te vijne ne Londer,shpresoi qe Viera te mos loz.
Krijoni Kontakt