Close
Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 155 prej 155
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    Inter mesa shoh se paske kuptuar pse ka thene slimi qe te ishe ti albiter.

Ti kopshtin e ke permendur tek puna e postimeve ndersa slimi e ka permendur punen e albitrimit per analizen qe i bere ndeshjes.

PS: Ti MILANIN apo interin po shikoje se ishin te dyja ne te njejtin orar ?
    Nuk kam faj une qe slimi citon gjithe postimin....nejse ...

Pse se dije ti qe jam tifoz i thekur me udinesen une ??? Pashe si gjithe populli highlight ....
    Lere qe ndeshjet e Udineses ne fushe te saj nuk i shof dot se '' Alice ADSL '' vetem me Udinesen nuk ka lidh kontrate ....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    Nuk kam faj une qe slimi citon gjithe postimin....nejse ...

Pse se dije ti qe jam tifoz i thekur me udinesen une ??? Pashe si gjithe populli highlight ....
    Lere qe ndeshjet e Udineses ne fushe te saj nuk i shof dot se '' Alice ADSL '' vetem me Udinesen nuk ka lidh kontrate ....
    Me fal po ti po tregohesh me injorant se ai pra nejse thjesht me terhoqi vemendjen ai postimi.

Persa i perket ndeshjes duket qe tu paska merzit te shikosh interi sepse perhere fironi keni kohe pa pare humbje kshu qe e keni mendjen e mbledhur. Une per vete edhe 15 me 0 te jete MILANI qe pjesen e pare prap e shoh te dyten. Gusto gusto kjo pune dihet.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

kureshtar Maska e chi_mai
    Anėtarėsuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    perkohesisht tirane, vendbanimi alternativ
    Postime
    373
    Duket qe nuk je aspak i informuar per tifozet e skuadrave ketu ne forum. Nuk e di po njehere e nje kohe MILAN ishte skuadra numer ne forum persa i perket tifozae, pastaj tek interi & juventus nuk po shikoj ndonje tifoze femer ? apo ska te tilla ? mos fol per gjera qe nuk je shume i sigurte, ben mire ti hedhesh nje sy temave te vjetra (ato qe kane mbetur) e te shikosh se kush ishte tifozeria numer nje po per disa forumi nuk eshte ne plan te pare.

Sa per ato kupat shikoni te fitoni ate kupen e italise e mos beni me ze se po beheni qesharake.
    sa per qesharake ju kemi ju te milanit qe nje me dy thoni (kampionati eshte i joni, champion eshte e jona , etj etj)
    pastaj do nja ca goca interiste ti: po ti them un: asnjona, sunshine, zemrushja,
    kam dhe nja ca te tjera qe po ti them un behen dhe me apollonine e jo me me interin qe i ka ngjyrat yll
    nejse se qenke shume tifoz per te folur realisht
    un po te flisja per temat aktuale e ti me hap ato te 2003-shit
    hapi syte per sot pra
    tung
    all u need is love

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Me fal po ti po tregohesh me injorant se ai pra nejse thjesht me terhoqi vemendjen ai postimi.

Persa i perket ndeshjes duket qe tu paska merzit te shikosh interi sepse perhere fironi keni kohe pa pare humbje kshu qe e keni mendjen e mbledhur. Une per vete edhe 15 me 0 te jete MILANI qe pjesen e pare prap e shoh te dyten. Gusto gusto kjo pune dihet.
    I paske kthy ca gota sot eeee .... Se nuk e ke idene se cfare po shkruan ....

Une shkruaj nje postim 1 faqe dhe ne fund fut nje p.s per muhabet ..... Ti citon gjithe postimin dhe i pergjigjesh p.s ??? Mjafton te citosh p.s dhe je ne rregull ....Pastaj aty eshte muhabet batutash dhe qyfyresh .....

Ca milani , pjesa e pare , merzitje !!!!! S' te marr vesh ...Ku e lexove qe mua mu merzit Interi dhe kam pare milanin tend ???? Une shof Interin LIVE qe nga miqesoret e deri tek stervitjet...Nuk mu hap barku te shof milanin apo udinesen ....Te thashe qe Udinese - milan e pashe highlight ..e3dhe SIKUR te kisha deshire ta shifja LIVE , nuk beja dot gje se abonimi im ALICE ADSL nuk i ka ndeshjet e Udinese brenda ne fushe te saj ....

Kur te dale pija bej nje ze , se i kaloi 150 postimet kjo tema e do e mbyllim....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ja ta bej edhe nje une e te jem i fundit tek kjo teme

Jo aspak nuk kam pire. Por e kisha fjalen mire ai kaq di e citon e i pergjigjet vetem PS:, po ti po tregoheshe me injorant e kisha fjalen sepse po ben te njejten gje.

Per punen e pjeses se pare lexoje edhe njehere se mbase e kupton
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516

Tema tė Ngjashme

1. Inter 1 - 0 Juventus
    Nga Flori nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-11-2008, 06:49
  2. Arkivi i gazetės elektronike sportive: "FUTBOLLI"
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3100
    Postimi i Fundit: 06-09-2007, 05:28
  3. SERIA A 2006/07 - (FC Inter - kampion)
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 369
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 10:26
  4. Klubi i Interit # 18 !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 600
    Postimi i Fundit: 03-03-2007, 12:51
  5. FC Inter vs AC Milan - (3:2)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 176
    Postimi i Fundit: 12-12-2005, 16:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •