Pse me numerime germash merresh ti? Urime per kohen e lire qe paske/Postuar mė parė nga niku-nyc
Kujt i plasi aman per postime. ne vime me fol me njeri tjeterin me diskutuar si humjen si fitoren, ti thu tani postimet lol.
Pse me numerime germash merresh ti? Urime per kohen e lire qe paske/Postuar mė parė nga niku-nyc
Kujt i plasi aman per postime. ne vime me fol me njeri tjeterin me diskutuar si humjen si fitoren, ti thu tani postimet lol.
Postuar mė parė nga inter_forever
Gjynof mos te jesh gjygjtar ti![]()
M&M
Juve kampion---------------Inter kampion
Posht MIlani!!!!!!!
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Postuar mė parė nga bavarezi5
Bavarezo mos na mbaj inot lale kshu e ka sporti po ti si duket qeke trondit keq nga humja ndaj milanos![]()
M&M
Postuar mė parė nga sLimShady
Jo hiq nuk mbaj inat,se humbje e pranova,por ashtu mendoj,Juvja calcion,kurse INteri Kupen e Italis.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
ore sa per interin eshte shpejt te flasim vetem per nje kupe
se ka dhe superkupe italie
ka dhe champions-league ka dhe superkupe evrope ka dhe interkontinentale
i ka te gjitha shancet interi
sa per postimet e temave, nuk flasin dot as milanistat as juventinat (klubi i interit ka 10 fishin e seciles prej tyre)
all u need is love
Postuar mė parė nga chi_mai
Duket qe nuk je aspak i informuar per tifozet e skuadrave ketu ne forum. Nuk e di po njehere e nje kohe MILAN ishte skuadra numer ne forum persa i perket tifozae, pastaj tek interi & juventus nuk po shikoj ndonje tifoze femer ? apo ska te tilla ? mos fol per gjera qe nuk je shume i sigurte, ben mire ti hedhesh nje sy temave te vjetra (ato qe kane mbetur) e te shikosh se kush ishte tifozeria numer nje po per disa forumi nuk eshte ne plan te pare.
Sa per ato kupat shikoni te fitoni ate kupen e italise e mos beni me ze se po beheni qesharake.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Postuar mė parė nga Davius
Me fal Davius po ke pare ti te humbe MILAN edhe une te mos vi ne forum ?
Kjo nuk ka ndodhur asnjhere e nuk do te ndodhe deri ne diten sa do heq dore perfundimisht nga forumi kshu qe....
Kam qene gjithnje i pranishem po ske faj menyra e padukshme qe kam zgjedhur te le per te kujtuar mos pranine time.
GJithnje kam postuar qofte edhe nje "NO COMENT"
slimo ... po ty pse te dogji muhabeti i kalamajve te kopshit ????? Apo dhe ti tek kopshi pa dreke je ....:Postuar mė parė nga sLimShady
![]()
p.s
hallall me masken ... ke bere mire qe ke vene theksin tek A e dyte ...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 22-03-2006 mė 14:42
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Postuar mė parė nga inter_forever
Inter mesa shoh se paske kuptuar pse ka thene slimi qe te ishe ti albiter.
Ti kopshtin e ke permendur tek puna e postimeve ndersa slimi e ka permendur punen e albitrimit per analizen qe i bere ndeshjes.
PS: Ti MILANIN apo interin po shikoje se ishin te dyja ne te njejtin orar ?
Krijoni Kontakt