Postuar mė parė nga kolombi
... Une me sa ndegjova sepse nuk e kisha pare kete ndeshje se isha ne provim ... veq ndegjova qe ia kishin jap edhe nje medajle tjeter pastaj dhe prape e kishte hudh ne publik... nejse
.. Urime Chelseat qysh ne shkrimet e meparshme kur dikush mendote se u hap kampionati e dija qe sdo te ndodhte vone u zgjua Man U.. Chelsea ishte superior kete vit dhe e meritoj titullin... ishte favorit edhe per Champions league mirpo i ra Barqa ... dmth finalisti i ketij viti dhe e kishte veshtire ...
Sa i perket Morinhos pajtohem plotesisht me ty kolomb qe ka sjell nje shpirt fituesi
ne ekipin e Chelseat hallall...
Kam thene edhe me pare e di qe eshte arrogant , injorues e te gjitha , po mua me pelqen shume shume e adhuroj ngase kam qef qe nje trajner te jete serioz te mos ju fut mediave as askujt tjeter qe nuk shikon a ka emer a ska emer lojtari veq ne fushe ndryshe ne tribune ose largohu ...
.. Sa i perket se a do te Nderroj mjedis a jo se di... veq e di qe eshte bere i famshem ne londer e ne te gjithe Boten... ka nje jete shume te mire eshte ambientuar ... ka rrogen me te madhe nga te gjithe ... ka mundesi qe ti sjell ne ekip cdo lojtar qe i pelqen dhe qe i pershtatet ne ekip... keto jane aryse te forta... mirpo nqofse e ben ateher veq nga qefi i tij... Ne Real sbesoj qe shkone ashtu kam nje bindje qe nuk e do ate ekip ose nqofse po ateher e ndryshon gjithe 11 e pare te Realit... Ne INTER ka mundesi eshte i adhuruari i Moratit edhe eshte trajneri me i PERSHTATSHEM per interin nga te gjithe te tjerat ( pa nenvlersuar punet e Mancinit dmth erdh mire serdh e kemi Mancinin i cili mendoj qe e ka nje te keqe qe ia fut mediave shume )...
sory per sterzgjatjennn....
Urime Chelseat ...
Krijoni Kontakt