Close
Faqja 25 prej 31 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 301

Tema: FC Chelsea

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Arsenal 3 Liverpool 0

Forca Arsenal

Shpirt_Njeriu
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga ILoveInter
    Heu deus trimi deus trimi...

Po e mbyllim kete muhabet, sepse kur fillon me keto terma gangosh me dridhen leqt e komve. Nuk jam trim plako, se s'kam vra njeri deri tani me virus prej ekrani. Po te shpjegoja disa gjera te verteta ne lidhje me United, sepse duke qene tifoz i tij, mendoj se di dy fije me shume. Megjithate, ty te eshte mbushur mendja se ke te drejte dhe mua gjithashtu, prandaj eshte muhabet pa bereqet. Persa i perket muhabetit te arbitrave, qe na mbiu per here te pare ne ndrikulla kolke, qe vdes si e si me ja grric pak koren ***** te ngrire kur vjen puna tek United, une eshte hera e pare qe e degjoj dhe meqe disa nga ju filluan te ndryshojne drejtimin e timonit dhe ne vend se ti vleresoni fitoret e merituara te United, i shpiket variantin italian, tipik Intero-Milanist (ty s'te ve faj se e ke gjelle te perditshme pisllikun e arbitrit) u mundova t'ju shpjegoj qe jeni shume larg realitetit. Tani te kerkoj te falur dhe po ju le te qete, se nuk kam ndermend me te debatoj per kete ceshtje...

Urime fitores Interit dhe Arsenalit (kjo e dyta prodhoi nje loje klas pjesen e dyte) ...se me kapen ca pike ne skedine!

Perjashtuar Maska e mancha
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Urime Fitoren Arsenalit e kan merituar,L'pool jo qe sjane kerkah por as atje Benitez definitivisht nuk eshte trajner per Angli keshtu qe Rafa me bo L'poolin najhere kampion kurr le ta harron.

Chel$ky gjitheashtu dominoi plotesisht dhe rezultati ishte 4-0 shum i favorshem,pasi qe Ruud ka ikur per ne Real Drogba do te jete golashenuesi me mire i liges sepse Henry nuk eshte duke luajtur shum per gola por per skuader dhe keshtu edhe nuk e ka Ruudin e spo doket interesant.

Man U fitoi me merite por shum veshtire,Utd fitojne pas 8 vjet e gjysme ne Blackburn keshtu qe ka qene mjat veshtire,terreni ka qene shum i keq shi ka rene non=stop por 1-0 perseri rendesi kane 3 piket.Utd ka edhe sulmin me te mire gjitheashtu edhe mbrojtjen me te mire me 27-5 +22 goldallimi.

Per I love Inter cte them me teper Man U cdo fitore sivjet qe e ka shenu me merite absoluisht me merite dhe te vetmen humbje qe e ka pesu e ka pesu me merite "topi se lun",ndersa se FA do tia jep titullun Man U per hater te Fergit un te them se kush eshte Fergi qe me marr titullin dhurat hehehe sjena na Inter qe mi marr titujt DHURATA nga Federata sic e fitoi sivjet.
    Une nuk mendoj se Man U do te kete kete forme sepse banken rezerve e ka shum te dobet nese nuk nderrmer masa ne Janar atehere titullin e kan te humbur,le ta harrojn.

Perjashtuar Maska e mancha
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Ronaldo u lendua keshtu qe nuk do te luaj ne mesjave kur Portugalia ka ndeshje em Kazakistanin me duket per Euro 2008.
    Nuk dihet se a eshte i rende lendimi por Ferguson sot ka deklaruar se Ronaldo nuk do te luan per Portugalin te merkuren.

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282
    Citim Postuar mė parė nga DeuS
    Po e mbyllim kete muhabet, sepse kur fillon me keto terma gangosh me dridhen leqt e komve.

Tani te kerkoj te falur dhe po ju le te qete, se nuk kam ndermend me te debatoj per kete ceshtje...

Urime fitores Interit

Deus , une qe ne shkrimin e pare thashe ME DUKET qe eshte ashtu dhe qe shpresoj qe jo ... ene ske nevoj te me kerkosh flaje plako se JAM I QET JAM I QET ( i llambi ) se veq muhabet per futboll po bejme ose me mire po shkembejme mendime edhe pse te kunderta po ndoshta mesojme nga njeri tjetri ... nejse

FLM per urimin!

P.s ta them edhe nje gje , kur kam qen me i vogel isha nder tifozat e rralle qe me pelqente Chelsea ( normale mbas Interit) , te gjithe donin Manchen se vetem fitonte kurse mua me pelqente Chelsea edhe pse nuk fitonte ... tash kur fiton me behet i cik qefi mu e

tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 18-11-2006 mė 15:54
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Chelsea sot fiton ndaj West Ham 1:0, dhe rruan hapin me Machesterin qe po ashtu fiton ne fushe te huaj ndaj Sheffieldit.

Goli i Chelseas u shenua ne pjeselojen e pare nga ish-madrileni, kamerunasi Geremi, nga nje goditje e lire ne nje menyre perfekte...
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ene kto u bon te fitojn menxi 1 me 0
    #VamosArgentina

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    BARCELLONA SULMON MOURINHON !

''Mundo deportivo '' ne faqe te pare fjalet e Mourinhos pas humbjes me Werder :

<< Une ne futboll loz per te humbur ,vetem kur sfidoj femijet e mi ...>>

Titulli tjeter i gazetes :

<< BARCA BEN DETYREN . MOURINHO NUK SILLET MIRE ! >>

E ne mes te faqes fjalet e Mourinhos :

<< ISHTE NJE HUMBJE E EMBEL ...>>

Gazeta ''SPORT'' :

<< MOU THOTE QE KA LOZUR PASTER ! >>

Nuk e beson askush , te pakten ne Barcelone .

Akuzat e zv. drejtorit te gazetes : ...

<< ...mban era pisllek ,humbja e Chelseat kunder Werder ..>>

Nuk ngelet gje tjeter vetem te presim ''finalen'' e 5 dhjetorit e te shofim nese do shkaterrohen ''planet'' e Mourinhos , ose do shofim per here te pare eleminimin e skuadres kampione ne grupe ...

.
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Ne fakt kampjonet e Europes nuk kane pse ankohen fare, fatin e kualifikimit nuk kishin pse e varnin fare tek fitorja e Chelseas. Djemve te Mourinhos bravo i qofte qe e vune veten ne pozicionin qe jane dmth qe i lejuan vetes te munden edhe gjithsesi te kualifikohen. Barca te ishte aq e indinjuar i kishte fituar ndeshjet me Werderin qe te dyja qe te mos ndodhej ne pozita aspak.

Ekipet bejne llogarite sic i leverdis edhe asnje nuk ka te drejte te ankohet.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    BarceLona Do kaloj grupin pa asnje problem, do e fitoj ndeshjen kunder Werder edhe do kualifikohet me tutje, BarceLona perseri ket vit do jet skuadra favorite per Champion! Goooooooooooo Barca Gooooooooooo
    #VamosArgentina

Faqja 25 prej 31 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Chelsea - Kualifikohet
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 10:46
  2. CHELSEA kualifikohet
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 15:10
  3. Chelsea Hotel
    Nga flurans ilia nė forumin Arti botėror
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-01-2007, 06:13
  4. Grupi A - Kualifikohet CHELSEA (1) dhe BARCELLONA (2)
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 118
    Postimi i Fundit: 06-12-2006, 14:58
  5. Bayern Munich vs Chelsea - (Ndeshja e kthimit)
    Pėrgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 03:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •