Dashurit e medha ose vdesin menjeher ose nuk jafton nje jete per ta jetuar
E e ka then dikush dhe po me pelqen per kete tem
Dashurit e medha ose vdesin menjeher ose nuk jafton nje jete per ta jetuar
E e ka then dikush dhe po me pelqen per kete tem
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Jam plotesisht dakort me ju,s`mund te kete dashuri te madhe apo te vogel,ose dashuron ose jo..Nqs nje dashuri "vdes" mendoj qe ka te beje me "mosushqimin" e dyanshem te se njejtes ndjenje..Postuar mė parė nga EllaCaramella
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Me Cfare Mjeti Mates Matet Dashuria??????????????
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
kush e di mbase dhe nuk ka per cudi nese dy persona njihen mire dhe krijojne respekt per njeri tjetrin atehere dhe dashurohen e bebushja me duket se dashuria matet me spango
Dashuria, me ate shpejtesi qe krijohet, me ate shpejtesi eshte e destinuar dhe te vdesi.....
Postuar mė parė nga Igli_Vlonjati
Igli kam frik se nuk eshte gjithmon ne te njejtin ritem apo shpejtesie dashuria
nis me shpejtesi maremendse ndonjer ,por nuk vazhdon deri ne fund ashtu
kurse per ty lupeni do thosha se eshte hequr nga perdorimi mjeti mates ^spango^:P
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
puna eshte se dashuria nuk matet !!! secila moshe ka te vecantat e veta !!! mund te ulet pasioni ose gjera si kjo po jo te thuashs qe nuk e dashuron me !!! kur thua per nje person nuk thua qe e dashuron shume apo pak !!! thjesht qe e dashuron !!! ia kalofshi sa me mire !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Gjithcka qe mbaron shpejt...te ngelet ne mendje...dmth...gjithcka qe nuk arrin ta gezosh...behet qellimi yt...
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Dashuria eshte si nje keshtjelle me mure te larte , qe ka vetem nje porte. E kjo cilet vetem per te hyre , e asnjehere per te dale
GETE
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga bebushja
e mi mire se mua nuk me eshte dashur kur ta mas dashirin dhe ti si ben .................une nuk kam as nevoje ta mas dashurin se ne fund te fundit e shprehin njerzit me mjete te tjera.......................
Krijoni Kontakt