Me eshte ngulitur ideja se dashurite e medha vdesin shpejt, jo ne zemrat tona sigurisht, por ne veprat tona apo ne te bashkeqenurit.
Sidoqofte do desha te shikoj edhe kendveshtrimin tuaj mbi kete ceshtje.
flm
Me eshte ngulitur ideja se dashurite e medha vdesin shpejt, jo ne zemrat tona sigurisht, por ne veprat tona apo ne te bashkeqenurit.
Sidoqofte do desha te shikoj edhe kendveshtrimin tuaj mbi kete ceshtje.
flm
Ndoshta i vehet emri "dashuri e madhe", sepse pikerisht ka vdekur e na vjen keq...![]()
Megjithate mendoj se shume njerez tremben nga dashuria e madhe, bota e sotme eshte individuale, dhe ne menyre te pandergjegjshme ēdo njeri synon tek liria personale absolute. "Dashuria me pelqen, por kam edhe frike, dhe sa me e madhe te jete dashuria, aq me teper frike kam". Nuk besoj se ka shume persona qe i abondonohen plotesisht ndjenjave.
Shume e vertete, o kryeplak, kjo qe ke thene.
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
Vdesin dashurit qe s'ushqehen me dashuri. Nese dy njerez duhen cmendurisht ska arsyje pse ti japesh fund dashuris. Pastaj dashuria nuk percaktohet me "sasi" o lal smund te thuash "dashuri e madhe, apo e vogel". Sepse nese dy veta ndahen ,dihet qe njeri ka dashuruar me shume dhe tjetri me pak..
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Eshte e logjikshme qe njeri te don me shume e tjetri me pak, sepse nuk vendojme ne peshore dashurine se cili don me shume e cili me pak.
Por, duhet te kihet parasysh edhe shkaqet pse vjen deri tek ndarja, sepse nese ndarja sepse nuk do me thene se nese ndahesh dashuria ka vdekur.
po keto s'jane dashuri, jane (sh) URInga ato, shume te bukura per te qene te vertea, therefore, s'jane hic te verteta, por iluzione
Larsus, me kujtohet nje thenie: Love little, but love longPostuar mė parė nga Larsus
Keshtu me mire eshte, apo?
Dashuria definitivisht nuk matet me e madhe apo e vogel, por dashuri e vertete apo e rreme.
Por nese duhet dhene mendimi ne temen tende o Kryeplak, une do te thonja se dashuria kurre nuk vdes, çfaredo qe te jete madhesia e saj, pra edhe nuk mund te nderpriten kurre.
E gjitha eshte qeshtje e bindjes dhe e ndjenjes qe kemi per personin qe e duam.
Tani do beja une nje pyetje: Nese vdesin dashurite e medha, çfar ndodh me dashurite e vogla...??? ne realitet nese dashuria e madhe zgjate pak, dashuria e vogel nuk do te duhej te zgjaste fare.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
poet e ke then shume bukur lal. Bravo rrusho..i ke qendisur fjalet![]()
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
une nuk i besoj shprehjeve kategorike kryeplako, kshu qe s'jam dakortPostuar mė parė nga Kryeplaku
cdo gje varet nga rrethanat personale, po nese do kategorizoja do thoja qe eshte e kunderta...dashurite (te mirfillta) e medha jane te tilla sepse ...jane te medhapra ka mucho dashuri, pra me pak shanse per te vdekur
![]()
Krijoni Kontakt