Ehhhhhh....!
Po mire se shume debat u be per kete. Qenka i mire shume i mire edhepo diskutoni qe nuk e slow kompjuterin edhe eshte i shpjete. Njeri thote skanon jo te gjithe filet. Normale se KSky ben propaganden e performance kunder sigurise. une e permenda me pare qe nje AV qe update core cdo jave nuk quhet AV. Pse KSky duhet te nxirte nje patch per te shtuar skanimin ne realtime per WMF po pse nuk i jane pergjigjur akoma EMF. Prandaj mos shikoni se eshte i shpejte. Provojeni te vini KSky ne opsjonin e skanimit te te gjithafileve jo ne baze te prapashtesave apo mundesise perte qene te infektuar. imagjinoni une kam nje file ekzekutibel i ve nje prapashtese .kot edhe e dergoj me email KSky nuk e kap pasi se njef kot si prapashtese qe mund te jete e rezikshme kshu qe me vone i fut nje action script ne nje faqe qe e aktivizon kete file kot nga comandprop ja mbaroi filmi. Nese KSky e kap 90% edhe nortoni apo edhe mcafee apo e ndonje av tjeter do e kapi pasi te gjitha labet punojne 24 ore ndaj mbrojtjes edhe regullimit te definations. Tani eshte zgjedhja juaj siguri apo performance
Ardi
Krijoni Kontakt