Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ehhhhhh....!

Po mire se shume debat u be per kete. Qenka i mire shume i mire edhepo diskutoni qe nuk e slow kompjuterin edhe eshte i shpjete. Njeri thote skanon jo te gjithe filet. Normale se KSky ben propaganden e performance kunder sigurise. une e permenda me pare qe nje AV qe update core cdo jave nuk quhet AV. Pse KSky duhet te nxirte nje patch per te shtuar skanimin ne realtime per WMF po pse nuk i jane pergjigjur akoma EMF. Prandaj mos shikoni se eshte i shpejte. Provojeni te vini KSky ne opsjonin e skanimit te te gjithafileve jo ne baze te prapashtesave apo mundesise perte qene te infektuar. imagjinoni une kam nje file ekzekutibel i ve nje prapashtese .kot edhe e dergoj me email KSky nuk e kap pasi se njef kot si prapashtese qe mund te jete e rezikshme kshu qe me vone i fut nje action script ne nje faqe qe e aktivizon kete file kot nga comandprop ja mbaroi filmi. Nese KSky e kap 90% edhe nortoni apo edhe mcafee apo e ndonje av tjeter do e kapi pasi te gjitha labet punojne 24 ore ndaj mbrojtjes edhe regullimit te definations. Tani eshte zgjedhja juaj siguri apo performance

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

63n700 Maska e werewolf
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    164
    une skam nevoje per antivirus(???), po kur kisha nevoje kam perdorur NOD32 dhe me pas Kaspersky. norton me zgjati me pak se 3 dite(e kishte vet pc) dhe kur instalova nod32 kapi 3 backdoor a trojan (se mbaj mend mire) qe norton si kishte kap....nejse....
    http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
    The truth may be out there, but lies are inside your head.

i/e regjistruar Maska e x-e-n-i
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    GjiLaN City
    Postime
    125
    Edhe e perdori Kaspersky ska me kete antivirus nuk len asnje virus mu fut ne compjuter edhe eshte shume leht mu perdor ,,edhe tjere kam provu por brenda disa diteve eshte dasht me formatu PC se dalke X (Your comouter is infected) hehehe

Wink

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID
    Ehhhhhh....!

Po mire se shume debat u be per kete. Qenka i mire shume i mire edhepo diskutoni qe nuk e slow kompjuterin edhe eshte i shpjete. Njeri thote skanon jo te gjithe filet. Normale se KSky ben propaganden e performance kunder sigurise. une e permenda me pare qe nje AV qe update core cdo jave nuk quhet AV. Pse KSky duhet te nxirte nje patch per te shtuar skanimin ne realtime per WMF po pse nuk i jane pergjigjur akoma EMF. Prandaj mos shikoni se eshte i shpejte. Provojeni te vini KSky ne opsjonin e skanimit te te gjithafileve jo ne baze te prapashtesave apo mundesise perte qene te infektuar. imagjinoni une kam nje file ekzekutibel i ve nje prapashtese .kot edhe e dergoj me email KSky nuk e kap pasi se njef kot si prapashtese qe mund te jete e rezikshme kshu qe me vone i fut nje action script ne nje faqe qe e aktivizon kete file kot nga comandprop ja mbaroi filmi. Nese KSky e kap 90% edhe nortoni apo edhe mcafee apo e ndonje av tjeter do e kapi pasi te gjitha labet punojne 24 ore ndaj mbrojtjes edhe regullimit te definations. Tani eshte zgjedhja juaj siguri apo performance

Ardi
    Sa per dosjen .kot ti ke opsionin ti skanosh te gjithe dosjet. Une perdor versionin Pro dhe nuk e kam ndryshuar se nuk e kam pare te arsyeshme. Per sa i perket kapjes se viruseve, nuk eshte e thene aspak qe nqs e kam njeri, atehere e kap edhe tjetri. KSP Labs leshon nje liste te re virusesh cdo 3 ore. Pothuajse asnje nga te tjeret nuk e ben kete gje.
    Nuk e mbaj mend se nga e kam lexuar por tani nje shembull eshte kjo ketu (ne Excel)http://www.av-test.org/down/ms05-039.zip. Mbasi lexova nje gje te ngjashme gjeta sinonimet e ca viruseve te fundit dhe pashe ne faqet e symatec-ut, mcafee-t dhe kaspersky-t se kur e kane perfshire. Nuk behej llaf. Kuptohet qe me 5 viruse nuk mund te arrihet ne konkluzione por duke konsideruar edhe testin me siper...

Per te kapur viruet shiko nje test ketu
    http://www.av-comparatives.org/
    si puna e ketij kam pare edhe nja dy te tjere.

Ai Nod32 nuk eshte hic keq duke konsideruar qe eshte me i lehte.
    Konsiderova edhe ta lej pa antivirus fare por ca nga emailet qe kam nuk kane antivirus te serveri prandaj eshte pune me rrezik. Plus vizite ne faqe jo shume te nderuara, pak torrent... Nuk ja vlen te kontrollosh registry-n sa here qe ben ndonje gje te dyshimte.

Sa te dali OpenOffice X86-64 por pastaj do jem ne linux tere kohes
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480
    Te gjithė mendojnė se Symantec eshte me i miri, te njejtin mendim e kisha edhe une, por para 4 jave, instalova Kasperskin, dhe besomeni se me pelqen me shume se Symantec, deri me sot nuk me eshte futur asnje virus, eshte shume me i lehte per kompjuterin sesa Nortoni qe po pate nje kompjuter me performanca me keqija te bllokon, eshte shume i lehte per update, etj, thjesht me ka mahnitur.

P.S.Ky eshte mendimi imi personal.
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    08-07-2003
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70
    Kaspersky esht me i miri.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    24
    Jo bre man se mos me pas anti-virus smunesh me dhez hiq PC-nė nga virusat e shumtė.

mbaj mend qe kam shkruar para ca kohesh per kasperskyn ne kete forum
    perdor kasperskyn qe me 2004.
    para tij kam perdorur Symantec, Mcafee, pc-cillin, nod32 etc
    Kasperskyn e instalova mbas mcafee-s dhe kapi mbi 5 viruse( ne ato kohe futesha ne site qe kishin viruse )
    -Kaspersky eshte shume praktik. Sidomos versioni Pro.
    -updatet mund ti konfigurosh cdo 3 ore dhe kam vene re se pothuajse gjithmone merr
    definitions te reja. (ne kete moment qe po flas kaspersky njeh 229988 viruse)
    -ka mbrojtje kunder skripteve, network atacks, mail, macros
    -konfigurimi eshte shume elastik, sidomos ne versionin pro, ku mund te thuash se kontrollon cdo opsion te ketij antivirusi.

lexova dhe dike qe kishte shkruar Kaspersky +Antispyware

une them Kaspersky + Firefox, dhe nuk ke nevoje per antispyware

gjithe te mirat
    engineer

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •