Nuk diskutohet qe Symantecu eshte nje nga me te miret, dhe jo vetem per produktet antivirale.
Nuk diskutohet qe Symantecu eshte nje nga me te miret, dhe jo vetem per produktet antivirale.
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolķvar
Symantec eshte kompania ma e njohura per mbrojtje
une per veti kam pasur shum anti-virus prej Norton Antivirus, NOD32, AntiVir, Kaspersky, SOPHOS, F-Secure, F-Prot, Vexira etj
nuk munesh me than se ky apo ai antivirus eshte ma i mir pa i provu disa antivirusa
qdo antivirus i ka te mirat edhe te keqijat e veta Nortoni cilsohet qe ka me shum ane pozitive se sa antiviruset tjera une per veti nuk e kam vrejt edhe aq shum anet pozitive te Nortonit kurse Kaspersy per mendimin tem eshte ma i mir arsyeja eshte kjo Nortoni ne PC me HD 40GB 5400rpm e mbushur 90% me dokumente program muzik etj hargjon nje koh per skenim afro 3 deri 4 ore mos me shum ana e mir apo per dike edhe e keqe eshte se nortoni skanon gjdo skedar ne HD kurse antivirusat tjer nuk e bejn ne ket menyr skenim mirpo kan llojet e caktuara te skedareve qe skanojn Kaspersky eshte ma i shpejt se Nortoni dhe ma efektiv
NOD32 eshte nja antivirus qe cilsohet qe eshte njeri nder skanusit me te shpejt sot per sot per afro 80% deri 90% ma i shpejt se Nortoni diku per 10 deri 20 minuta e bon skanimin e PC Nod32 ben edhe ndalimin e keqberseve neper faqe te ndryshme si jan faqe me serial apo crack te programeve pra keto po them nga pervoja ime qe kam pas me shum programe antivirusale
programi me te cilin jam nda i kenaqun jan NOD32 dhe Antivirusin Vexira um kan pelqy shum nuk e di se a keni ndegju per Vexira por shum i mir eshte per NOD32 me siguri keni degju
une ju kisha preferu me perdor
1.Kaspersky
2.Grisoft AVG
3.McAfee
4.NOD32
5.Norton
6.AntiVir
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dani_Tux : 14-02-2006 mė 06:46
www.WeAreTheBest.„$
hahahhahahahhahahah
konference nortoni qe tregon shitjet dhe jo arritjet
hahaahhahaahhahahaha
a jeni ne metro more. Megjithese per mua ja vlen te diskutosh per cfare duhet antivirusi dhe jo kush eshte me i miri.
Pasi shumica e tyre vetem kapin te vjetra dhe ste mbrojne nga te rejat :P.
Nejse te heqesh 50% te CPU tende sepse perdor programet e gabuara ...........!
1) Norton ka probleme me XP edhe me VISTA qe do dale se shpejti.
Kam provuar NORTON, McAfee, bitdefender, norton internet security, Panda antivirus po deshe bej nji search edhe gji antivirusin me ratings me te mire se KASPERSKY.
ok: let ti provojme atehere.
Shko tek website w w w. m s c r a c k s. c o m edhe mundohu te downloadesh cfare do lloj programi. kur ben nje serch per programming qe ti kerkon pasi ta gjesh mundohu ta downloadesh. Edhe ne qofte se antivirusi ose firewall tuaj nuk ju jep asnje shenje atehere antivirusi edhe firewalli tuaj ka shkuar SOUTH.
ne qofte se e kap trojan horse ose the backdoor atehere te heq kapelen edhe te pershendes.
Hey ARDI sa per ato 2 cent: very funny.
EDir spo te kuptoj shakane.
Po deshiruat ta provoni shko tek www.iolo.com edhe download System Mechanic 6 Pro.
Install it.
SCAN komputerin.
Shiko resultatin
Statistics:Resources qe perdorin
NAV REM=28000 K
KAV REM=8-9000 K
Kjo do te thote qe te perdoresh komputerin kur ben NAV scan pi nji KAFE perpara se programet te punojne..
QUOTE:
"Developed by the Kaspersky Lab in Moscow, Russia, AVP conceals a great deal of power and virus expertise behind a rather plain interface. The subtle power of AVP is really only realized when you have an elusive virus that most other scanners skip over entirely or only partially disinfect. If the devil really is in the details, AVP is the one virus scanner you'll want to take with you if you ever need to make that trip way, way down under."
hahahahahah
just my 2cent worth.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Edmondii : 14-02-2006 mė 10:57
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria
Per mendimin tim antivirus i mire eshte BitDefender i nderthurur me Zone Alarm Firewall. Deri tani skam pas probleme sigurie me keta te dy por sic e thate dhe ju me siper asgje dhe asnje nuk ehste perfekt.
Me sa kam pa une Nortoni ze shume vend ne CPU dhe kjo gje sme pelqen tek ai.Per te tjerat nuk mund te flas pasi nuk e kam perdorur asnjehere.
~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !
Postim pa lidhje farePostuar mė parė nga shqiptari02
Une thash qe nuk perdore antivirus e jo se nuk mbrohem me programe kur hap PC
Dmth ju mendoni qe me nje all in one(dmth antivirus) jeni me te sigurte se sa me 3-4 programe te vogla qe secili te bej punen e vet !!!!!!!!?
Edmondii website si w w w. m s c r a c k s. com jane prone e programuesve qe lexon neper libra dhe jane shume here me praktik se ne , vetem duke klikuar ne linke te tilla je off e jo me te marresh dicka.
Ardi_Pg_ID apo ti ben7 jepu ndonje leksion kur te keni kohe.......... Se degjon antivirus tjeter dhe mundohet ta bej per vete
Nod 32 e ka ket aftsi w w w. m s c r a c k s. com dhe faqe te tilla ndalon backdoor apo trojan menjeher te alarmon dhe ke mundesi e fshirjes
www.WeAreTheBest.„$
vetem nje suggestion bera. ne qofte se ste pelqen mos e perdor. kush deshiron ca siguri per sistemin e tyre mund ta perdore kush nuk don
te bej qejf me ke kane deshire.
just my 2cent worth.
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria
meqe eshte ky debati... keto poshte si shpjegohen?
![]()
Kaspesky is the best
Kaspersky antivirus + nje antispyware per mua eshte nje zgjidhje ideale.
kam perdorur dhe NAV 2003,2004,2005, Corporate dhe nja dy antivirusa te tjere por vallain cilesia e Kaspersky eshte e mahnitshme, nuk ta ngarkon shume PC, jo si puna e NAV qe ta shpifte duke skanuar kot e me kot dhe kur vjen puna as virusa nuk kapte.
GABIM 404
Krijoni Kontakt