Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 133
    fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Si djale i zgjuar ti Fjollat duhet ta kuptosh se vete kjo lufta per karikaturat po kthehet ne karikature me vete, ku myslimanet nga qoshet me analfabete a me te edukuara [si puna e protestes se dhunshme te studentave te Pakistanit] po vazhdojne te rrahin rruget edhe pa e ditur se per cfare protestojne pasi nuk i kane pare as karikaturat idjote qe bene disa amatore.
    Tek tubimi i Shkupit bie ne sy jo vetem mungesa e elementit kombetar [flamujt, thirrjet etj] por edhe e atij pragmatik e realist [politikisht] pasi bertiste rinia me flamur te kryqezuar amerikan, a thua se ishin amerikane ata qe bene karikaturat.

Duket se 1999 e Kosoves dhe 2001 i Maqedonise jane harruar shpejt, nderkohe qe qe nga 2003 ne lajme flitet edhe per ndonje shqiptar qe kapet ne Irak a ne malet ku therret islami luftarak.

Qofte ashtu sic thua ti Xeni, pa qeder [klikoje]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar më parë nga Zana e malit
    - Bota ka ndryshuar- po, është e vërtetë, por KAH po na shkon kjo botë se?! A nuk po e shihni pak përreth se çfarë po na ndodh, se NUK janë njerëzit me mjekra që janë "të rrezikshëm" (sipas jush) aq sa jnaë ANOMALITË E TJERA SHTHURËSE?!!!
    Zana, shume here njerezit allnohen me briskun dhe s'duan qe s'duan ta perdorin.

S'eshte puna te mjekra.

Puna eshte qe keto vitet e fundit njerezit kane filluar kete ANOMALINE TJETER SHTHURESE:

VRASIN VETEN DHE TE TJERET DUKE PELCITUR ME BOMBA NEPER CITJANE!
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Fjollat.Ti mund te genjesh ketu njerezit qe nuk jane ne Maqedoni qe nuk mund ti percjellin mediumet por jo edhe ne qe i pame keto protesta vecanerisht te pompozuara nga televizioni juaj kombetar sllavo-talibanez "SITEL" i cili njihet si televizioni me antishqiptar ne rajon. Po ky SITEL cuditerisht ate dite kishte qasje te pakufizueshme ne keto protesta dhe xhiroi pa kurfare problemesh per dallim nga televizionet tjera qe nuk kishin qajse per shkak se turma nuk i lejonte te xhironin. Aty u degjuan fare mire thirrjet per xhihad,sharjet e besa u hodhen edhe ca gure ne drejtim te Ambasades se Danimarkes.Po keto xhirimet e SITEL-it iu shperndane falas shume televizioneve te botes sepse interesi i dushmanit u plotesua "shqiptaret jane taliban dhe ekstremist dhe bombe potenciale kunder perendimit" mu sikur thoshte Millosheviqi dhe zagaret e tij ne Shkup.

Sikur qe tha nje forumist me larte simbolika antiperendimore parasegjithash ishte qellimi i kesaj prosteste e jo te protestohet per karikaturat. Protestat do te ishin pranuar si shume normale po te kishit dalur pa ikonografine antiperendimore bile do te ishit bere shume simpatik ne syte e te gjithe miqve tane por keshtu si ja bete ate dite ju vetem deshmuat se jeni pjelle e konspiracionit te madh sllavo-vehabist kunder botes perendimore.

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    www.nenhijeneshpates.net edhe e sheh cka promovojne keto te degjeneruar te kombit.

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Ne Islam, besimi dhe politika jane nje. Sic e thote nje dijetar: per te Krishterin ka nje Qezar dhe nje Zot, per Muslimanin Zoti eshte Qezari. Islami eshte politike i dashur! Te pelqen apo ste pelqen ty ta pranosh kete fakt. Ne fakt edhe nje grupim te krishteresh vuan nga Qezaro-papizmi...ja u them sapo te me kujtohet
    “E dashur Qafir”
    Misionet proselitike ta paskan bë bendjen dhallë! S’është çudi që edhe pse bekatshij ke “mendime” të këtilla për islamin, puna misionare e bën të veten.

Citim Postuar më parë nga Ermal 22
    Si djale i zgjuar ti Fjollat duhet ta kuptosh se vete kjo lufta per karikaturat po kthehet ne karikature me vete, ku myslimanet nga qoshet me analfabete a me te edukuara [si puna e protestes se dhunshme te studentave te Pakistanit] po vazhdojne te rrahin rruget edhe pa e ditur se per cfare protestojne pasi nuk i kane pare as karikaturat idjote qe bene disa amatore.
    Tek tubimi i Shkupit bie ne sy jo vetem mungesa e elementit kombetar [flamujt, thirrjet etj] por edhe e atij pragmatik e realist [politikisht] pasi bertiste rinia me flamur te kryqezuar amerikan, a thua se ishin amerikane ata qe bene karikaturat.
    Si vajzë e zgjuar ti Ermal duhet ta kuptosh se arsyet e protestave dhe publikimit të karikaturave i kanë rrënjët më të thella nga ç’duket në sipërfaqe. Kjo është vetëm zanafilla e luftës midis perëndimit dhe lindjes.
    Kurse protesta e Shkupit siç e kam sqaruar në fillim ishte vetëm pjesë e luftës midis partive politike shqiptare në vend.

Citim Postuar më parë nga Shkupi
    Fjollat.Ti mund te genjesh ketu njerezit qe nuk jane ne Maqedoni qe nuk mund ti percjellin mediumet por jo edhe ne qe i pame keto protesta vecanerisht te pompozuara nga televizioni juaj kombetar sllavo-talibanez "SITEL" i cili njihet si televizioni me antishqiptar ne rajon. Po ky SITEL cuditerisht ate dite kishte qasje te pakufizueshme ne keto protesta dhe xhiroi pa kurfare problemesh per dallim nga televizionet tjera qe nuk kishin qajse per shkak se turma nuk i lejonte te xhironin. Aty u degjuan fare mire thirrjet per xhihad,sharjet e besa u hodhen edhe ca gure ne drejtim te Ambasades se Danimarkes.Po keto xhirimet e SITEL-it iu shperndane falas shume televizioneve te botes sepse interesi i dushmanit u plotesua "shqiptaret jane taliban dhe ekstremist dhe bombe potenciale kunder perendimit" mu sikur thoshte Millosheviqi dhe zagaret e tij ne Shkup.
    Të falemnderit që po ma qartëson enigmën edhe më tepër! Po ma plotëson mozaikun për mrekulli! Si thua ti Shkup, kjo turmë kishte bërë selekcionimin e faktorëve publik që do të mernin pjesë në ngjarje. Dhe çuditërisht këta faktorë ishin: Sitel + Thaçi-Krasniqi. Tandem ideal për propagandë! Dhe si thua ti Shkup, Thaçi nga patriotizmi i madh, doemos, mu për këtë televizion sllavo-anti-shqiptar, dha deklaratë pompoze, u këput tu i akuzu shqiptarët për terrorizëm. Ky debill i sojit, bashkë me televizionin anti-shqiptar Sitel, patën një bashkëpunim shumë të suksesshëm, shumë të mirë, sikur kishin qëllim të përbashkët.... Si s'ke ndërgjegje që i akuzon ca adoleshentë ose ca njerëz të paarsimuar, që si idiotë, as nuk dinin çfarë flisnin, llimotitnin sa për të plotësuar filmin, skenarin e Menduhit, kurse harron ta kritikosh deklaratën e padronit të tyre Menduh Thaçin? Nuk i del mirë matematika atij krimineli jo, se jo të gjithë shqiptarët e Maq. hajnë barri si delet që i shfrytëzon kjo parti.

Ktheje filmin mbrapa, lidhi sekuencat që nga 2000, sjell në kujtesë bëmat e PDSH-së, do të vijsh në përfundim se kjo është edhe një nga “trikat” budallaishi të PDSH-së. (S’di pse harxhoj fjalë për ndytësirat e PDSH-së, kur ti i di edhe më mirë se unë këto punë)

Fjollat.Ti mund te genjesh ketu njerezit qe nuk jane ne Maqedoni
    Unë të siguroj se në rastin tim mund vetëm të jetë pyetje zhgënjimi (që nuk më ndodh lehtë), por asnjëherë gënjimi. Kurse për ty i nderuar bashkëqytetar, dyshoj të jetë çështje zhgënjimi, mbase vënia e titujve monstruoz si ky në fjalë dhe gjithë shkrimet në temë më bëjnë të besoj se është çështje gënjimi.
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    O fjollat,
    Perse mendon qe perendimi eshte armik i islamit?
    Kur ne te njejten kohe myslimanet te veshur astu sic duan ecin te lire dhe te qete ne rruget e perendimit ku kane ngritur xhamija , te lire te besojne ate qe besojne?
    A mund te di pse gjithe kjo ide mbi armiqesine e perendimit kunder islamit?

Me beso, une jam mysliman por jo ne menyren tuaj. Une njoh kuranin si liber te shenjte dhe cdo rregull islam e llogjikoj perpara se sa ta pranoj dhe nuk jam me ate idene qe nje njeri nese do te hyje ne nje fe duhet ti pranoje te gjitha te tjerat pa kushte. Une duhet te kuptoj qe te besoj. Dhe nese shoh qe dicka nuk me duket e drejte, ate mund ta kete thene edhe Zoti, une do them qe nuk eshte e drejte.

Gjithsesi nuk shoh armiq te islamit ne perendim, perkundrazi i shoh ne lindje
    duket se vete myslimanet jane armiqte e islamit.
    Pastaj mos harro ate qe ka thene profeti.
    Ka thene qe do kete 71(nuk e mbaj mire mend numrin) sekte te fese myslimane
    dhe vetem njera do te jete e verteta.
    Me korigjo nese e kam gabim.
    E pra une nuk dua te jem ne asnje nga keto sekte qe sjellin vetem dhune.
    Dhe mos mendo qe perendimi esht armik i islamit, vete myslimanet jane armiq te islamit perderisa nuk dine te sillen njerezisht. Bota e njeh nje fe nepermjet besimtareve te saj. Besimtaret jane pasqyra e fese. Dhe myslimanet po deformojne fene e tyre te udhehequr nga urrejtja kunder nje perendimi i cili ka halle te tjera.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Cfare po thua mor vella,
    ne rradhe te pare nuk te pyeta ty sepse ja se cfare pergjigje dhe.
    Une sheriatin nuk e perfill fare dhe uroj te mos behem skllav i tij sepse nuk me duket i drejte, qe nga momenti qe duhet te vritet kush largohet nga feja.
    Pastaj ca jane keto armiqesi ne emer te Allahut,
    Perseri jemi tek gjakderdhja ne emer te Zotit. Dhuna ne emer te zotit.
    Ore cun ti jep mendimin tend mbi ceshtjen dhe mos cito gjera nga sheriati.
    Nuk jemi ne mesim feje ketu por po diskutojme mbi mendimet qe kemi, dmth cfare mendojme ne si persona, individualisht, kupton?

Si ka mundesi te jene ligje nga zoti keto qe kerkojne takse nga jobesimtaret dhe kerkon ti mos i respektoje. A je ti me i mire se ata qe nuk besojne?
    Pse nuk duhet te tregoje une dashuri dhe besnikeri ndaj nje njeriu jobesimtar qe eshte besnik dhe i dashur?

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga altini55
    Islmi eshte fe me dijetar te medhenj qe e njofin sherjatin. Keta dijetar, duke u bazuar ne kuran dhe hadith, na mesojne se duhet te sillemi ne keto raste. Por rinia muslimane nga mos njhoja e fese te tyre bijen ne gracken e ngritur nga armiqt e Islamit .

E ku ka faj rinia muslimane! Me njoft sagllom Islamin u dashka me mbaru juridikun cum laude! Keta hoxhallare/imame mund te krahasohen ne perendim me avokate. Rrjedhimisht ata duhet te konsiderohen me te njejten stigme/neveri si kasta e avokateve ne Perendim.

Asell asell, eshte faji i tyre e jo i shelegeve qe bejne c'thone ata 'se ditkan Sherjatin'. Vetem Iraku (nje kompozim idiot Britanik) paska 10,000 'shkollare' te tille. Njeri i bie gozhdes, tjetri patkoit! Dhe Vehabinjte kullosin sipas qefit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qafir Arnaut : 17-02-2006 më 15:04

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    O fjollat,
    Perse mendon qe perendimi eshte armik i islamit?
    Kur ne te njejten kohe myslimanet te veshur astu sic duan ecin te lire dhe te qete ne rruget e perendimit ku kane ngritur xhamija , te lire te besojne ate qe besojne?
    A mund te di pse gjithe kjo ide mbi armiqesine e perendimit kunder islamit?

Me beso, une jam mysliman por jo ne menyren tuaj. Une njoh kuranin si liber te shenjte dhe cdo rregull islam e llogjikoj perpara se sa ta pranoj dhe nuk jam me ate idene qe nje njeri nese do te hyje ne nje fe duhet ti pranoje te gjitha te tjerat pa kushte. Une duhet te kuptoj qe te besoj. Dhe nese shoh qe dicka nuk me duket e drejte, ate mund ta kete thene edhe Zoti, une do them qe nuk eshte e drejte.

Gjithsesi nuk shoh armiq te islamit ne perendim, perkundrazi i shoh ne lindje
    duket se vete myslimanet jane armiqte e islamit.
    Pastaj mos harro ate qe ka thene profeti.
    Ka thene qe do kete 71(nuk e mbaj mire mend numrin) sekte te fese myslimane
    dhe vetem njera do te jete e verteta.
    Me korigjo nese e kam gabim.
    E pra une nuk dua te jem ne asnje nga keto sekte qe sjellin vetem dhune.
    Dhe mos mendo qe perendimi esht armik i islamit, vete myslimanet jane armiq te islamit perderisa nuk dine te sillen njerezisht. Bota e njeh nje fe nepermjet besimtareve te saj. Besimtaret jane pasqyra e fese. Dhe myslimanet po deformojne fene e tyre te udhehequr nga urrejtja kunder nje perendimi i cili ka halle te tjera.

Je i vetmi Myslimane ketu qe e kutpon situaten qe po ndodh dhe po mundosh tua shpjegosh sic jemi mundu te te gjith me jave por problemi qendron ektremizmi dhe armiqesia ndermjet vet Myslimaneve dhe jo perendimit sic e the dhe ti!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc
    Je i vetmi Myslimane ketu qe e kutpon situaten qe po ndodh dhe po mundosh tua shpjegosh sic jemi mundu te te gjith me jave por problemi qendron ektremizmi dhe armiqesia ndermjet vet Myslimaneve dhe jo perendimit sic e the dhe ti!
    Nuk jam me i tille.
    Me kane perjashtuar.
    Megjithate nuk me vjen keq.

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kosova Në Okb Apo Drejt Tiranës Ose Shkupit
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 20-02-2009, 18:55
  2. Maqedonia e emërton aeroportin e Shkupit me emrin Aleksandri i Madh.
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 19-01-2007, 15:56
  3. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  4. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 05:34
  5. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-11-2004, 14:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •