Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema juaj u transferua në një forum tjetër

Citim Postuar më parë nga kolombi
    Tungjatjeta nosselgae,

Tema më poshtë që ju keni hapur u transferua në një forum tjetër nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur në vendin e duhur ose ishte në kundërshtim me rregullat e forumit.

----------
    Tema: ! pyetje për "Brari" e "Llapi."
    Destinacioni: Koshi i forumit
    ----------

Faleminderit për mirëkuptimin,
    kolombi

P.S Ky është një mesazh i automatizuar i forumit.
    Tungjatjeta paç kolombi/ ose "mesazh i automatizuar i forumit"

Kjo porosi e juaja më bëri me e kujtu thënjen e Rocco në The Boondock Saints: "funny! funny! funny!"

Me të vërtet më bëri me qeshë kjo porosi - ndoshta se i besova titullit të porosië.

Megjithatë, nuk është me qeshë se qysh prej se e keni pas faqen ne geocities diku si "shqirtiishqiptarit...." më ka tërheq. Ja se fjala Shqiptar, e të qenit Shqiptar më ka bë me hy në këtë kuvend.

Fatkeqësisht, tash po e kuptojë se ky kuvend paraqet se si ju e kuptoni të qenit Shqiptar: e pavlefshme. Ndryshe nuk mundem me e arsyetu se si ju lejohet dy njerëzve që i përçajnë aq shumë Shqiptarët me shkru aq shumë gati çdoherë duke i përul aq shumë Shqiptarët. Pra, fatkeqësisht, ata njerëz - që unë ju drejtova pyetje - janë mishërim i këtij forumi se në çdo shkrim të tyre mund të vërehet si të jetë titulli: Shqiptarët nuk vlejnë gjë. Njëri thotë njëra gjysmë e Shqiptarëve nuk vlejnë gjë, tjetri thotë se gjysma e tjetër nuk vlejnë. Rrjedhë se, që të dytë të bashkuar po thonë se "Shqiptarët nuk vlejnë gjë."

Ashtu në mënyrë të "automatizuar" sikur që e keni dërguar këtë porosi, nëse mundeni me e bartë temën time prej Koshi së paku në "Fjalë pa doganë" ose përshtatet edhe në "Për ideal të partisë" se ju është drejtuar atyre që shohin parti para kombit.

Nëse ajo nuk është e mundur po ju falenderoj edhe unë juve për mirëkuptim.
    "Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.

Pershendetje nosselgae,

E lexova temen ne fjale dhe e kuptoj shqetesimin tuaj. Me sa pashe e keni hapur temen duke iu drejtuar dy anetareve te forumit. Temat ne forum hapen ne menyre qe secili te shpreh mendimet dhe opinionet e tij/saj ne lidhje me temen dhe jo per te "gjykuar" anetar te vecante per mendimet e tyre. Ndaj nese keni per te shprehur ndonje opinon personal ne lidhje me ta, mund t'ju drejtoheni ne privat apo mund te replikoni me ta ne tema te ndryshme.

Cdo te mire...
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Pershendetje edhe nga une nosselgae.
    Shigjeta te ka dhene pergjigjen qe do tu jepja edhe une.
    Nuk besoj se shqiptarizmi apo antishqiptarizmi i dy anetareve te forumit,ka vend te diskutohet tek "Ceshtjet kombetare".

Gjithe te mirat.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Valla gati i keni nejt postimit tim per dy-tre minuta e fshit po qfar thash o njerz qe e fshit
    i thash Ditos se sdo te bhej kollomoqi qe ai me paska antipatik po mosni ore njerz se nuk patet arsye te fshini ate postim edhe nuk e di perse lejohet nji tem e till te shprehin antaret tjer mendimin e vet per mua e per brarin po qfar faktoresh jemi ne qe te diskutohet per ne se ????!!!!!!!!
    tani edhe une do t hapi nji tem se kan e kam simpatik e kan e kame ntipatik ne kete forum ok deri ateher mirundegjofshim veq benu burra e mos ma mballni as mue ate tem qe do ta hapi se per dikend nene e pere dikend ndjerk nuk bene
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Llapi, sic e pe, tema per ty dhe Brarin u hoq menjehere nga Kolombi.
    Nuk ka nevoje te zgjatet me teper kjo ceshtje. Komentet e tua dhe te Ditos u fshine, po te shohesh pak me lart, pasi hapesi i temes iu drejtua vetem stafit.

Lioness.

Tema të Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •