Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 49

Thumbs up Çfarë ndodh kur pëlqen një njeri që s'duhet ta pëlqesh

A ju ka ndodhur ndonjehere qe te pelqeni dike qe s'duhet ta pelqeni?

A do lidheshit me dike (patjeter qe e pelqeni) nese enderrat tuaja do mbeteshin perhere endrra dhe nuk do te kishin shanc qe te putheshin me realitetin.

A do ishit ne gjendje te linit pas vlerat, kulturen, deshirat, etj. per dike tjeter?

A do kishit nje menyre per te kuptuar nese ishte vertete ajo dashuria e jetes?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Gogla, ca te them une ty...besoj se ju ka ndodhur shume njerezve qe pelqejn nje njeri qe "s'duhet ta pelqesh." Une them qe gjithmon beso tek vetja dhe tek instinktet qe te jep zemra, po gjithashtu mendohu se cfare ben. Mos merr decisions shpejto edhe mos harro kulturen dhe identitetin tend. Dmth, mos ndrysho per te tjere. N.q.s ai/ajo don te pranoj, te pranoj ashtu sic je.
    Per vete, eshte e veshtir te lesh kulturen, vlerat e jetes sepse ne kete bot s'kemi ardhur vetem, jemi ne shoqeri dhe jemi surrounded nga njerez. Kshu, shpresoj se u shpreha qart.

. Maska e delisa
    Anëtarësuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Ncuk Ketu !
    Postime
    248
    well.. kur te pelqen nje person qe nuk "duhet ta pelqesh" fillimisht duhet ti llogjikosh gjerat mire.. sepse sado te udhehequr nga zemra me shume dite vijne sesa ikin, duhen menduar pasojat e cdo veprimi qe ben, sepse fatkeqesisht per cdo gabim paguan rende. Nese zemra eshte me e forte se llogjika dhe instinkti i vetmbrojtjes .. atehere zemra vendos, por truri duhet ti analizoje mire te tera.

Good luck atyre qe ndodhen ne kete pozicion.

i/e larguar Maska e Gloria83
    Anëtarësuar
    24-09-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    184
    persh gogla per mendimin tim duke qene se e sheh nga larg nje njeri te ndodh qe ta pelqesh por ne lidhje me ty ai person mund te shfaqe mangesite e tij me kalimin e kohes. Mua me ka ndodh pikerisht keshtu dhe duke qene se ekam njojtur nga afer ate njeri me pas nuk me pelqente me por habitesha me veten se si kshte ndodhur qe e pelqeja me pare . Per mendimin tim perpiqu ta njohesh me mire ate njeri dhe te kuptosh se sa te pelqen edhe ai ty se duhet te jete reciproke. Uroj tja kalosh mire dhe te msresh nje vendim same te drejte .

i/e regjistruar Maska e baby dream
    Anëtarësuar
    04-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane,Albania
    Postime
    126
    Gjitmone "molla e ndaluar" shijon e them kete sepse perderisa thua sduhet ta pelqej ka nje klecke ne kete mes
    edhe mund te lidhesha me dike qe do ta enderroja shume po vjen shume shpejt mengjesi dhe endrra zhduket kete mos e harro duhet ti besh balle realitetit
    me fal nese po bej psikologen po po mundohem te shpreh opinionin tim ose po te flas nga eksperienca
    une si tip do lija gjithcka ndonese nuk vlersoj veten time ne kete rast per njeriun qe dua
    dhe sa per te kuptuar nese do ishte vertet dashuria e jetes time ka shume gjera qe kuptohet
    megjithate te uroj fat ne zgjedhjen tende cilado qofte ajo
    pyet 100 vete e bej si di vete........
    ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN

budgetawningandrails.com Maska e Edmondii
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Lidhjet personale lejohen vetem si faqe hyrje.
    Postime
    125
    spo e kuptoj biseden.
    "Me pelqen Po sme Pelqen"
    e di ce.

kur dashuron nje person ose e dashuron ose e urren nuk ka: " e dua po se deshiroj "

ckuptimi ka kjo.

hahahahahahah

just my 2cent worth
    The faith of the Albanian is Albanianism.
    Feja e Shqiptarit është Shqiptaria

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Gogla e Kuqe
    A ju ka ndodhur ndonjehere qe te pelqeni dike qe s'duhet ta pelqeni??
    POOOO!Prince William,Orlando Bloom dhe...ndonje mentor stazhesh universiteti.Problemet fillojne atehere kur kupton qe i pelqen dhe ti atij,e fiks ne ate moment i thua vetes"cfare paskam pelqyer ne kete njehere?"(pervec inteligjences,pamjes,karrieres etj. ) Fap,te iken pelqimi ne pak sec.Tani po pertoj ta spjegoj psikologjikisht,por e thene ne pak fjale: keto "pelqimet" jane sfida me veten,te tjeret mund te kthehen ne nje mjet per ti arritur.

A do ishit ne gjendje te linit pas vlerat, kulturen, deshirat, etj. per dike tjeter??
    JO!Pse duhet perhere te jete femra ajo qe sakrifikon?

A do kishit nje menyre per te kuptuar nese ishte vertete ajo dashuria e jetes?
    Ah jo,nuk kam aq eksperience ne fushen e dashurise sa te jem ne gjendje te zhvilloj teknika te posateshme per te kuptuar se cili mund te jete/cili ka shume shanc te jete/cili eshte dashuria e jetes.Me mungon koha dhe deshira per te qene e zene me gjera te tilla,njeriu duhet te shijoje te tashmen,per te ardhmen duhet menduar por jo deri ne ate pike sa te mos jetosh te tashmen.Shijo ate qe ke arritur dhe cdogje do vije vete.

"Dashuria" ne syte e mi eshte nje koncept teper relativ,e cila merr kuptim te ndryshem ne vartesi te periudhes se kur e pyet veten.Jemi njerez ne levizje,zhvillim...nese ajo dashuri si ploteson me standartet e atij zhvillimi s'do jete me e tille.Keshtu pra,perderisa eshte dicka ne levizje konstante,si mund te arrije nje njeri i vogel te kuptoje nese ajo dashuri do evoluoje dore me dore me ty?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 10-02-2006 më 16:32
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Beni nje here seks dhe do bini rehat ....kshuu thjesht fare

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anëtarësuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Citim Postuar më parë nga Evelyn
    Beni nje here seks dhe do bini rehat ....kshuu thjesht fare
    Ske ci ben... ne kete nenforum, me sa kam pare, japin mendime ato qe vene gjithmone "llogjiken" ne pune. Me qe ra llafi mos llogjikoni shume po leshojeni ndonjehere veten se do ju konsumohet "llogjika" hihi
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Dhe kush eshte ai qe do percaktoj ke duhet dhe ke nuk duhet te pelqesh???
    gogla me ka ndoshur te pelqej dike qe si mendoja une nuk duhej te pelqeja...dhe pse nuk duhej ta pelqeja? sepse vellait tim si pelqente dhe ishte pak me i madh nga une! po degjo ktu nga ne qe e kemi ber gabimin dhe mos e bej dhe ti te njejtin...
    kur te pelqen dikush dhe kur zemra jote te thot qe ai eshte per ty dhe e di qe ai te do, mos shiko as gje, as sa vjec eshte ai, as sa lek ka, as nga eshte! po mendove ashtu do lendosh veten tende, do iki gjith ajo kohe e humbur (te cilen do ta kaloje me te po mos te mendoheshe 100 here) dhe do merzisesh kot nje njeri qe jep dhe jeten e ti per ty po te duhet!

ps. sa e leht qenka qe te kshillosh te tjeret!!!!

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Krijo nje unaze diamanti sic te pelqen.
    Nga benseven11 në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 11:15
  2. Përshtypjet gjatë vizitave në Shqipëri!
    Nga Brari në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 03-04-2009, 05:43
  3. Ju pëlqen të urdhëroni apo t'iu urdhërojnë?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 12-02-2008, 13:11
  4. Nuk me pelqen sjellja e nje SOP-i?
    Nga Albo në forumin Na bashkoi Albasoul
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-09-2002, 16:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •