Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    ▒[kreJzi dOra veT]▒ Maska e Crazy_Girl
    Anëtarësuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    122

Cfarë do bënit për njeriun që dashuroni me gjithë Shpirt?

Miredita,

Cfare do benit ju per te dashuren ose te dashurin qe ti tregonit qe e doni me vertet me gjith shpirt dhe nuk e shikon dot veten pa te? Cila eshte pika maksimume qe ju mund te beni per dike qe e doni vertet?

Mendimi im:
    Un flas me sinqeritet per kte tem sepse po e provoj vet...dhe neqoft se desha ti tregoja un ati qe e dua dhe me vertet jeta ime pa ti me duket gjysem ne kuptimin qe neqoft se e do ate person aq sa mendon ti..me ate person behesh 1 dhe neqoft se e dua aq shume ai per mua eshte gjysma tjeter..prandaj me gjith fuqine qe mund te kem ose me aq mundesi qe mund te kem nje dit sic do dit do ja merja doren dhe do ja vija ne zemra ime dhe thjesht do i thesha kjo funksonon vetem sepse ndjej dashurine per ty dhe sinqerisht ta them me shpirt TE DUA! Kte do beja un varet na dashuria qe keni krijuar te dy neqoft se eshte e forte atereh mendoj se ajo dashuri mund te shkoj gjat varet na lidhja qe keni!

Ju si mendoni??
    Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    ne fakt,nuk mund te them cfare do te beja,por cfare kam bere per njeriun qe dua me gjithe shpirt.ose me mire cfare me beri ai mua dhe si pasoje,cfare une do bej per te.nje femije sigurisht.se shpejti.......

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nuk eshte aspak drejte nqs ben njeri me shume per tjetrin .... Dmth jep aq sa mer sepse ndryshe asnjehere nuk do te kesh aftesine e duhur dhe kthjelltesine per te marr vendime ne te ardhmen...
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    ne fakt,nuk mund te them cfare do te beja,por cfare kam bere per njeriun qe dua me gjithe shpirt.ose me mire cfare me beri ai mua dhe si pasoje,cfare une do bej per te.nje femije sigurisht.se shpejti.......
    une nuk e them,se ma more nga goja (ose me mire ,nga dora)ate qe doja te thoja.une e kam bere,tani po pres.....
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Çfare do te beja une per dashurine? Nuk e di... kam bere shume, di qe mund te bej akoma me shume... kur je i/e dashuruar ajo qe ben per dashurine te duket gjithmone pak, sepse do te doje te beje shume me teper. Nuk di te them me fjale çfare do te beja, di te them ate qe kurre s'do ta beja per dashurine, te shisja dinjitetin dhe trupin tim per hir te dashurise... kete s'do ta beja kurre as per hir te dashurise, per te tjerat do tregonte vete koha.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Te dashurosh do te thote te japesh gjithcka,pa pritur te marresh gje ne kembim.Gjithcka qe kam bere dhe mund te bej s'do jete asnjehere e mjaftueshme!!!
    Elegance is an attitude.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Kam bere shume , ose me shume se shume . Kam bere te mundshme dhe te pamundshmen .Nuk e di a ja ka vlejt apo jo !!
    Sot per dashurine cfare do te beja ? Nuk jam e sigurte ne mund te beja akoma apo jo !!!
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anëtarësuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Sa me shum te besh aq me keq eshte.Ta marin per dobsi karakteri.
    Un jam e mendimit jep aq sa mer.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nuk kam bere ndonje gje madhore per dashurine dhe as qe kam nder mend te bej. Marrezite behen per te fejuarin, bashkeshortin. Per njerezit qe se kane ate rol ne jete s'ja vlen sepse sot jane, neser jo. Po fillove te japesh dhe japesh per cdo njeri qe hyn ne jeten tende rrezikon vetem te zbrasesh gradualisht si njeri.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Cfare do beja per njeriun qe do dashuroja me gjith shpirt?Do e pija nje gote birre per ate
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shën Maria e Egjiptit - 1 prill
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-04-2013, 00:02
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Leonard Cohen
    Nga flurans ilia në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-06-2007, 13:42
  4. Shkrimet e Hershme: Tertuliani mbi lutjen
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 08:34
  5. Ç'është Krishti?
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •