Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Epo,po se kam qef,se kam!

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Gogla Kuqe nese nuk e ke qejf largohu nga ai dhe evitoje per te mos e takuar e te mos e shohesh gjekundi.Ti te pakten je e sigurte qe nuk e do,po ka raste qe disa nuk kuptojne ndjenjat e veta,per momentin nuk duan dhe largohen,kthehen serish dhe e duan edhe me shume,largohen serish dhe kthehen perseri,kto jane tamam loje egoje,tamam psiqike nga te dyja palet jemi lol,e dime qe te dy se nuk rrime dot si gjithe te tjeret,si eshte ajo shprehja ''kur te kam prane me dhemb koka,kur te kam larg me mer malli.Jete e poshter.Po mesa shoh ti jo se nuk e do kete djalin,por nga gjerat dhe situatat qe jeni ty te duken iluzione,mos ngaterro ndjenjat ketu,nje dite kur ty do te te duken gjerat me reale do te ndjehesh me mire.Na e shpjego pak me qarte kete histori,psh cfare levizjesh dhe sjelljesh te tij te lene ty te mendosh qe ai te do,ose te simpatizon?Mbase ai e ka ne tip nje sjellje te tille qe eshte shume i dashur.Sa buku e tha Rexhina,pra qe ai djali e ftoi te dilnin dhe i thoshte qe prit se do te ndryshosh,po ty c'te ben nga ai djali te mendosh keshtu??Cilat veprime apo situata shkurt.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    nuk do ti thoja se nuk te kam qef,sesht normale,edhe pse eshte ajo qe ndien, ka menyra tjera ti thuash ik.
    si psh,kam nje shok,dhe nuk dua te shoqerohem me tjere.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    A ju ka ndodhur ndonjehere qe shoku ose shoqja juaj t'ju kete qef. Por ju nuk i keni qef, dhe jo nuk i keni qef, por nuk i keni qef fare.
    Normale qe me ka ndodh, edhe vazhdon te ndodhe akoma. Ndoshta dikush qe mua sme intereson fare, ndonje shoku im, eshte i dashuruar pas saj marrezisht, edhe e enderron cdo nate.. kurse un, dua ta keme sa me larg. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    UUUUUUuuuf nja 5-6 mbaj mend po duhet te jene me shume. bile nje personi ne nerva e siper ju shpreharezenca jote me provokon"vomitus"

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Macho Lexo Postimin
    Kam qef, skam qef, etj etj... sikur sjane llafet e duhura me sa shof une. Po e ke shoqe, e ke dhe qef ( ndoshta jo ai "qef" qe thua ti ). Me sa u kuptua e kishe per kto terheqjet ne nje fare menyre ne "distance" derisa nuk ka shprehje te drejteperdrejta te ndjenjave. Me pak fjale e merr vesh nga ndonje tjeter a e kupton nga shikimi, sjellja, etj ( megjithese nuk jane te besueshme, mos e leshoni direkt veten (: ). Derisa nuk eshte nga burime te sigurta, une perpiqem te jem i njejti. Po u mor vesh tamam sic eshte, atehere prap jam i njejti ( biles me me shume bindje e krenari )

p.s.: Deri tani pak me kane ngacmuar... e ka shemtija heheh
    U te henger mortja ty .

Deri diku te jap te drejte. Nqs nuk ta thote vete personi shkurte e shqip eshte e kot te merresh me llafe larte e poshte. Qimia behet tra, tipike per shqipetaret.
    Nqs prs nuk te terheq ne ate drejtim eshte me e ndershme tja besh te ditur dhe pike .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    ca m`bo vaki mu si bo askujt
    Un Dola i Vetmi Ktu Qe Sme Ka Ne Qejf As Njona
    Sa Pa Fat Ne Un :PppPp
    BanDa-BuTueSi

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Nese nuk e kam qejf, ngelte me shendet....kur te dali hapur i them qe sme intereson, e thjeshte eshte....

Kto problematika zakonisht i kane grupmoshat 14-18 vjec....
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Shkoja perhere te nje bar,se me terhiqte shume baristja.Me bente batuta,shaka,doppio-sense,fraza gjysem provokuese dhe me rrente mendja se ne mos sot neser do ma jepte nje shans.Kjo ide me ngacmonte shume dhe me bente te kthehesha perhere.
    Derisa nje dite e kuptova qe e bente ashtu me te gjthe.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Shkoja perhere te nje bar,se me terhiqte shume baristja.Me bente batuta,shaka,doppio-sense,fraza gjysem provokuese dhe me rrente mendja se ne mos sot neser do ma jepte nje shans.Kjo ide me ngacmonte shume dhe me bente te kthehesha perhere.
    Derisa nje dite e kuptova qe e bente ashtu me te gjthe.
    aaahhhaahha sa bukur e terheqka klientelen???'

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndihme nese ka dikush qe mund te me ndihmoj ?
    Nga castro.z në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 15:29
  2. Kadare: Poshtërimi i Ballkanit
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 19:57
  3. Ju ftoj te shkruani parodi
    Nga ben-shkodrani në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 17:39
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •