Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50

Lightbulb Kur dikush që ti s'e ke qejf, të ka qejf ty...

A ju ka ndodhur ndonjehere qe shoku ose shoqja juaj t'ju kete qef. Por ju nuk i keni qef, dhe jo nuk i keni qef, por nuk i keni qef fare.

Ata nuk te kane dale hapur dhe te kane thene, por eshte ashiqare qe ata te kane shume shume qejf. Ti mbase pret kontaktin per ca dite a nja dy jave, del me njerez te tjere, qe tia besh te ditur, por shoku/shoqja, prape nuk e thithin.

A mund ti thuash dikujt qe s'te kam qef kur ata s'te kane thene asgje?

[duke luajtur futboll] Maska e Adriano-10
    Anëtarësuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Stadium........ Grupi: Tetova Clan
    Postime
    305
    Shume e thjesht. I thuash se indirekt per ate qe mendon dhe filmi mbaron.

Nuk ka nevoje ti thuash: une s'te kam qejf se mund te t'a beje shah-mat duke te thene: pse, nga e din se une te kam qejfe.

Keshtu qe mend ne koke dhe mos del qesharak.
    Punën e sotme mos e lër për nesër...shtyje sa të mundesh...

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    A mund ti thuash dikujt qe s'te kam qef kur ata s'te kane thene asgje?
    Pika qe ste bie

Un per vete nji vajze qe kam shoqeri nuk i them dot ste kam qejf se do ta ofendoja.Por nese ma hapte zemren normale qe do ti rreshtoja arsyet e mija, pastaj do ta falenderoja per ndjenjat e saj karshi meje, dhe do ta respektoja dhe me pas.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Citim Postuar më parë nga FLORIRI
    Pika qe ste bie
    LOLOLOLOLOLOLOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Problemi eshte se kur personi tjeter nuk ta thote ti je ne nje pozite te veshtire, sepse ka raste qe personi behet shume i ngjitshem, dhe ti dhe pse ke shoqeri fillon e bezdisesh. Ka dhe raste kur "miku/mikesha" jote sillen cuditshem dhe lendohen per c'do gje. Kjo e ben dhe shoqerine shume te veshtire, sepse duhet te jesh gjithnje "delikat" si te thuash.

Nje ide eshte qe ti pyesesh nese te kane qejf, dhe nese merr pergjigje pohuese, ti falenderosh e ti thuash qe ti s'i ke qejf. Por dhe kjo e fundit eshte pak e veshtire, sepse po sillesh keq. Ne nje fare menyre je duke i futur ne gracke.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gogla e Kuqe : 10-02-2006 më 13:12

Far away! Maska e Eraaa
    Anëtarësuar
    02-02-2003
    Postime
    161
    Ka mi gogle ka lol po nqs do ti heqesh qafe menyra me e mire eshte stop acting like a queen
    Ndryshuar për herë të fundit nga Eraaa : 10-02-2006 më 13:26
    Live your beliefs and you can turn the world around.

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Problemi eshte se kur personi tjeter nuk ta thote ti je ne nje pozite te veshtire, sepse ka raste qe personi behet shume i ngjitshem, dhe ti dhe pse ke shoqeri fillon e bezdisesh. Ka dhe raste kur "miku/mikesha" jote sillen cuditshem dhe lendohen per c'do gje. Kjo e ben dhe shoqerine shume te veshtire, sepse duhet te jesh gjithnje "delikat" si te thuash.
    Kjo eshte e vertete,se kur personi ndjen dicka per ty nuk i pret kollaj shakate miqesore etj se dashuria ben te veten.Per te eshte me i rendesishem nje mendim dhe buzeqeshje nga ti sesa e tere bota.Shume e drejte qe ndihesh icik ne veshtiresi si me u sjell,cfare me i thene.Nuk je lirshem,dakort.

Si te sillesh ky eshte problemi,se sillesh me indifirence ndaj provokimeve, ate e ben te ndizet dhe me shume.Se sa me shume mos ti perfillesh njerezit aq me shume preken ne seder dhe te bezdisin.Sillesh me te mire,nderkohe qe i jep terren te lire me u shpreh e me te dhene me kuptu me gjeste.Eshte bela e madhe.Se zjarrin e dashurise nuk ka zjarrefikse ta shuj..lool.Eshte shume veshtire te orientohesh.Por per mu zgjidhja ma e mire eshte qe ta respektosh dhe kur vjen puna qe te shpreh ndjenjat me e kthy icik si me shaka muhabetin.

qenke femer e holle ti gogel
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

budgetawningandrails.com Maska e Edmondii
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Lidhjet personale lejohen vetem si faqe hyrje.
    Postime
    125
    shoqeria dhe deshuria nuk perziehen. Ne qofte se deshiron ti thuash tjetrit ose tjetres si ndihesh tema eshte me e veshtire se cmendohet.

Keshtu qe : " Pyet 7 a 8 e bej si cdi vete."

hahahahahaha

just my 2cent worth
    The faith of the Albanian is Albanianism.
    Feja e Shqiptarit është Shqiptaria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Gogla e Kuqe
    LOLOLOLOLOLOLOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nje ide eshte qe ti pyesesh nese te kane qejf, dhe nese merr pergjigje pohuese, ti falenderosh e ti thuash qe ti s'i ke qejf. Por dhe kjo e fundit eshte pak e veshtire, sepse po sillesh keq. Ne nje fare menyre je duke i futur ne gracke.

lolll me shkrive...si the ti pyesesh :-), jo mi me mire mos ti pyesesh aspak se ndihesh me "uncomfortable"...e pa rehatshme, do te thote vete, dhe kur te thot thuaj "me pelqen vec si shoke"...smund ti thuash sme pelqen pasi e ke shoke apo jo? si mund mos te pelqesh nje njeri qe e ke shoqe/shoke

nejse per vete me kujtohet ne gjimnaz nje djal qe e kisha partner ne klasen e anatomis dhe kimis, ishte shume i zgjuar dhe kishte nje humor te kendshem...so anyways e konsideroja shoke meqe me te vetem flisja...so njehere me pyeti ca ben pas shkolles, so i thoja shpi, ha buke, shikoj tele, bej detyrat etje...diten tjeter prape..e po thash mbase ky e harroj cfare thash, dhe i thash te njejten gje...so anyways me pyet prap diten tjeter sa mu ngrin nervat dhe i thash me inat "ore te thash njehere cfare po me pyet perseri"...'qe te dalim dhe te te blej dicka per te ngren"...as a late bloomer atehere e morra vesh qe i pelqeja, po ishte shume uncomfortable, se kur i thoja te kam shoke, me thoshte oh do ndryshosh mendjen...so mundnohesha te behesha distante dhe nuk qeshja me shakat qe bente (por mezi sa e mbaja te qeshurin lol) sa njehere mendoj se mos nuk morra vesh shakat e tij dhe po me fillonte ti mi shpjegonte eh ske cte besh do dorezohen...ose leviz ne shtet tjeter
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Tek djemt ndodh shum rrale nje gje e tille dhe te themi kur eshte hera e pare ndihemi sikur jetojm ne nje plant tjeter fryhemi e fryhemi duke u fry se na duan plasim vete dhe serish ngelim vet :P

Unë mendoj qe ata do e kuptojne nese ju i shmangeni ketyre njerzve po nese nuk duan ta kuptojn duhet te dini se qfar dobije kane ata te rrinin me nje shoqeri qe nuk i kan ne qejf.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndihme nese ka dikush qe mund te me ndihmoj ?
    Nga castro.z në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 15:29
  2. Kadare: Poshtërimi i Ballkanit
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 19:57
  3. Ju ftoj te shkruani parodi
    Nga ben-shkodrani në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 17:39
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •